-
Γειά σε όλους!
Σκέφτομαι να βάψω τις δαγκάνες των φρένων κόκκινες (αλα new golf gti). Το θέμα είναι τι μπογιά να χρησιμοποιήσω (και απο που).
Το ρωτάω αυτό γιατί αν χρησιμοποιήσω απλή σιδερομπογιά φαντάζομαι ότι μετά από κανένα 'σοβαρό' φρενάρισμα λόγω θέρμανσης θα ξεφτίσει και θα γίνει μην το βλέπεις...
Στο εξωτερικό υπάρχουν χρώματα με αντοχή στη θερμότητα αλλά Αθήνα που μπορώ να βρω;;;;
-
Γειά σε όλους!
Σκέφτομαι να βάψω τις δαγκάνες των φρένων κόκκινες (αλα new golf gti). Το θέμα είναι τι μπογιά να χρησιμοποιήσω (και απο που).
Το ρωτάω αυτό γιατί αν χρησιμοποιήσω απλή σιδερομπογιά φαντάζομαι ότι μετά από κανένα 'σοβαρό' φρενάρισμα λόγω θέρμανσης θα ξεφτίσει και θα γίνει μην το βλέπεις...
Στο εξωτερικό υπάρχουν χρώματα με αντοχή στη θερμότητα αλλά Αθήνα που μπορώ να βρω;;;;
-
Γειά σε όλους!
-
Και γιατί να τις βάψεις???
Το ΤΤ είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο. Δε χρειάζεται τέτοιου είδους επεμβάσεις. -
Ο χρήστης silkman έγραψε:
Γειά σε όλους!Σκέφτομαι να βάψω τις δαγκάνες των φρένων κόκκινες (αλα new golf gti). Το θέμα είναι τι μπογιά να χρησιμοποιήσω (και απο που).
Υπάρχουν ειδικά ΚΙΤ με σπρευ και βερνικια υψηλων θεμροκρασιων.
Θα προτεινα να παρεις κατι επωνυμο και με ειδικοτητα στα αυτοκινητα και οχι ενα σπρευ απο το praktiker.Πάρε κι ενα link.
http://www.nsxprime.com/FAQ/DIY/paintingcalipers.htm -
Ναι αλλά με κόκκινες δαγκάνες θα είναι ακόμα πιο όμορφο. Το θέμα αν είναι να τις βάψεις να τις βάψεις σωστά και να γίνει καλή δουλειά. Πάντως σε μαγαζιά με είδη αυτοκινήτων είχα δει ότι υπάρχουν ειδικά χρώματα σε κιτ για αυτή την δουλειά. Για ψάξτο λίγο.
-
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Felleas το ξέρω ότι το praktiker ειναι για τα ΜΠ4Ζ4!!! 75% σαβούρα...
BTW, δεν θέλω να παραγγέλνω από αμερική γιατί το τελωνείο δαγκώνει (φίλος μου πλήρωσε φόρο και ΦΠΑ μέχρι και στα μεταφορικά ).Μήπως έχει κανείς ιδέα για κανένα μαγαζί με τέτοια είδη; Στο αγγλικό ΤΤ-φόρουμ υπάρχουν οδηγίες για το πως να τις βάψω - απλά χρειάζομαι την κατάλληλη μπογιά...
Silkman
-
auto pou zitas eiani parapano apo eukolo.sinithos xrisimopoieitai mpogia me pinelo i sprei.ego exo vapsei tis dikes mou me mpogia kai pineli.nomizo oti einai poli kalytero.den tha pareis tuxaio verniki.uparxoun eidikes vafes gia auto to skopo.i foliatec einai apo tis pio poiotikes.i diki mou kostise 20euro kai eftane gia alles 4 aneta.min xexaseis na tis peraseis sigoura 2 xeria.me to 1 den kaneis tipota.ego to afisa kao 1 mera takarimeno akinito xoris troxous gia na exo to kefali mou sigouro oti exei stagnosei.kali epityxia!!
-
...
-
Είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα να έχουν διαφορετικό χρώμα όταν πέφτουν τα φώτα πάνω τους το βράδυ που να χρειάζεται να ασχοληθείς;
-
έλα ντε!
ούτε που θα ασχολιόμουν.
-
Α ρε νταλκάδες που χει ο κόσμος!
-
...διαφορετική απόχρωση δαγκανών υπό συγκεκριμένο φως..... για δες τι μαθαίνεις...!
Τελικά είναι ωραίο να βλέπεις πως δεν είσαι ο μόνος ψείρας.... απλά ο καθένας το εκδηλώνει αλλού! -
...
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
υπαρχει καμια αλοιφη που να μπορει να ανοιξει το χρωμα στην πισω δαγκανα?
-
Αυτό είναι gel, όχι αλοιφή
-
edit [mod] υπαρχει αλοιφη που ανοιγει το χρωμα στο χρωμα της λαμαρινας edit [mod]
Δηλαδη αυτος τωρα που εβαλε τη μ@λ@κι@ του δε θα γινει ban?
Αυτη ειναι η κατεστραμμενη Ελλαδα μαθαμε να ζηλευουμε κ να κατηγορουμε τον αλλο αντι να βελτιωθουμε οι ιδιοι...
Εγω σβηνω τα ποστ σε ενδειξη διαμαρτυριας...
-
Διακρίνω διαφορά στην υφή, μόνο στο κομμάτι που κρατάς (στο πρώτο link, αυτό είναι το βαμμένο; )
Μπορεί να φταίει και η φωτογραφία όμως.Αν λειανθεί με ντουκόχαρτο;
-
ναι αυτο που κραταω ειναι το βαμμενο.
θα ρωτησω κ κανα βαφεια για το ντουκοχαρτο που λες, φενκς
Παντως μπορει για τη διαφορα να φταιει κ οτι ειναι διαφορετικη βαση δηλ. η 6πιστονη ειναι απο αλουμινιο με βαφη με ανοδιωση (ετσι την δινει η εταιρια), ενω η μαμα πισω ειναι απο κραμα αλουμινιου -χυτοσιδηρο με βαφη με πυριμαχο υλικο (δεν την εκανα κ αυτη ανοδιωση γιατι μου ειπαν οτι δε θα βγει ιδια αφυ δεν ειναι καθαρο αλουμινιο κ θα πρεπε να βγει κ το τσιμουχακι απο το εμβολο κ τα λαστιχακια)...
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Εγω σβηνω τα ποστ σε ενδειξη διαμαρτυριας...
εγω πάλι προτείνω να πας έξω από τον server του φόρουμ (ελπίζω να μην είναι στο εξωτερικό και τραβιέσαι) και να αυτοπυρποληθείς σε ένδειξη διαμαρτυρίας πάντα.
Βαψιμο στις δαγκάνες φρένων