-
Πάρε ένα τηλέφωνο να δεις αν την έχουν φέρει και πήγαινε σε ένα κατάστημα να το αναβαθμίσουν.
Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την 2.3 η Μεγάλη διάφορα στην απόδοση ειναι με τη 2.2.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε μλκ είναι λόγος αυτός τώρα να προτιμήσει κάποιο κινητό έχοντας κατα νου κ την αξιοπιστία;
ναι γενικα εγω τα κοιταω αυτα αφου 'πλενω' πολυ συχνα τα κινητα μου με διαφορα πραγματα
μπροστα σε αυτο παντως που προτεινε ο angel δεν αξιζει, αλλα σε σχεση με αλλα αντιστοιχα αξιζει (ή μαλλον αξιζε)
οσο για την lg, δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχουν μερικοι με αυτη την εταιρεια , εμενα προσωπικα ποτε καμια συσκευη της δεν με εχει προδωσει
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πάρε ένα τηλέφωνο να δεις αν την έχουν φέρει και πήγαινε σε ένα κατάστημα να το αναβαθμίσουν.Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις την 2.3 η Μεγάλη διάφορα στην απόδοση ειναι με τη 2.2.
καλα δεν μου το πε για το gingerbread τοσο , οσο για τη rom του cyanogen (που στο galaxy του τουλαχιστον βγαζει φοβερες rom)
αλλα ειναι πολυ μεγαλεπιβολο το σχεδιο, θα ξεκλειδωναμε και τη ram , γενικα θα μεταμορφωνοταν το τηλεφωνο , αλλα δεν ειναι δικο μου για να του κανω τετοια κολπα και ουτε εχω ορεξη να δινω λεφτα στην αδερφη μου (περα απο τη γκρινια) αν κατι παει awfully wrong
-
Εγω πάντως με 256ΜΒ ραμ στο milestone δεν είχα ποτε πρόβλημα και αφου δεν είναι και το δικό σου γιατί να μπεις σε τόσο κόπο.
-
Δλδ παω παιρνω huawei?
-
Εγω θα το αγοραζα.
Αρκεί βέβαια να έχεις δοκιμάσει το android και να σου αρέσει.
-
Απ το symbian του ν96 εχω την εντυπωση οτι θα νει πολυ καλυτερο. Εξαλλου και σε κινητα φιλων που χω παιξει λιγο μια χαρα πρακτικο ειναι το android
-
To huawei δεν υπηρχε πουθενα οποτε δεν πηρα τιποτα, ολα τ αλλα μου φαινονταν ακριβα.
-
θα γινει οτι εγινε με το blade σε χειροτερο βαθμο μαλλον
-
οπως; δεν το φερανε ποτε; εν τω μεταξυ το εχουνε κανονικα στο βιβλιο τους με τις προσφορες.
-
Οχι, έφευγαν προτού μπουν στο ράφι σαν ζεστά ψωμάκια.
Η μλκ στο Blade είναι ότι το έφερνε μόνο η Wind. Αρα χαμός στο ίσωμα...
-
Ε και αυτο μονο η wind το φερνει και απ οτι μου ειπαν δεν ξερουν ποτε θα ερθει
-
ειναι ηδη εδω, αλλα εχουν απεργια οι εργαζομενοι
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
οπως; δεν το φερανε ποτε; εν τω μεταξυ το εχουνε κανονικα στο βιβλιο τους με τις προσφορες.το εφερναν , αλλα η αδερφη μου πχ πετυχε το τελευταιο του μαγαζιου
γενικα υπηρχε τρελη καταναλωση και ελλειψη και δικαιολογημενα, το κινητο για τα λεφτα του πετουσε
το ιδιο μαλλον θα γινει και τωρα
-
Amazing, τι έγινε με το κινητό? Ολα οκ?
Tο Ideos X5 πολύ ενδιαφέρον κινητάκι. Ειδικά για την τιμή του. -
[ΓΑΠ mode on] Λεφτά υπάρχουν [/ΓΑΠ mode off]
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
@ Dodger : τι ακριβως εννοιεις?Πλακίτσα έκανα, είδα που έγραψες ότι έδωσες 250 ευρώ για κινητό, αλλά η φιλοσοφία/λογική μου τα θεωρεί πεταμένα λεφτά. Οπότε τα έκανα έναν αχταρμά με τα συμβάντα της εποχής (κρίση, ΔΝΤ, μειώσεις μισθών αλλά καλή ζωή, βόλτες/ταβέρνες, έξοδα για κινητά, κτλ) και πέταξα το τσιτάτο. Αστείο ήτο, αν ενοχλεί το σβήνω...
-
το οφωνο φοράει τον Opera Mini 4.2 (Java) δηλ άστα να πάνε.
προσπαθώ να του βάλω την έκδοση 6 (Java) αλλά μου λέει ότι δεν είναι authorized.
τι πρέπει να κάνω ;
-
στο μπακατελ?
-
Oxι στο Iphone. Εσύ τι λες ρε μλκ ;
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]