-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
!Πολύ καλύτερο απο πολλούς που πέρασαν πριν απο εσάς!
Οσο για το ατύχημα....νά'σαστε καλά να ολοκληρώσετε στο επόμενο!!ΩΠΑ!!!Μήπως οδηγούσε η γνωστή...Σανιδογεωργακοπούλου;
Αυτή τη φορά έγινε η πραγματική ολοκλήρωση τής ομάδας παίδες.Αγωνιστικό αυτοκίνητο,δέν είναι αυτό πού τερματίζει έναν αγώνα,αλλά αυτό πού έχει καί μία εγκατάλειψη.Ετσι φαίνεται ότι έχει οδηγηθεί αγωνιστικά.
Καλη συνέχεια. -
Μαίρη και Ηλία ..... ΜΠΡΑΒΟ !!!
Οπως είπε και ο Νίκος περάσατε πάρα πολύ καλά και ελπίζω η μικρή ατυχία σας να σας δυναμώσει και να σας πεισμώσει.Καλή συνέχεια στην ομάδα !!
edit: Τη φήμη που ακούστηκε ότι κάποιοι έτρεχαν να προλάβουν την ταβέρνα για φαγητό , τη διαψεύδω κατηγορηματικά :lol:
-
Συνοδηγέ!
Αυτή την εβδομάδα γράφε συχνά-πυκνά ... έτσι, για να βλέπουμε ότι .... ΖΕΙΣ! Και κράτα την μακριά από την κουζίνα (έχει μαχαίρια εκεί!)(Ακούς εκεί να αργήσει να διαβάσει την φουρκέτα! Τότε τι το χρειάζεται το κεφάλι του; )
-
Μπράβο παιδιά. Αν και δεν ήμουν εκεί διαβάζω για πολύ καλή εμφάνιση.Βέβαια και οι ατυχιες είναι μέσα στο παιχνίδι...
Τώρα για τον συνοδηγό.
Αληθεύει Ηλία ότι στο έντυπο της συμμετοχής κάτω κάτω εκεί που έγραφε ' Αποδέχομαι ότι το άθλημα που συμμετέχω είναι επικίνδυνο κ.λ.π.' προστέθηκε απο την Μαίρη με στυλό ότι 'το να συνοδηγείς στην Μαίρη είναι διπλά επικίνδυνο και πιθανό λάθος στο διάβασμα θα επιφέρει κυρώσεις???'Αληθεύει επίσης ότι όταν επρόκειτο να γίνει η επιλογή του συνοδηγού όλοι 'τυχαία και συμπτωματικά' 'επιασαν το σβέρκο τους και είπαν ότι είχαν δουλεια εκείνο το Σαββατοκύριακο και πάλι 'τυχαία και συμπτωματικά' μόλις δηλώθηκε η συμμετοχή με εσενα συνοδηγό όλων οι δουλειές ματαιώθηκαν???
Και τρίτο και κυριώτερο.....'κάποιοι' διαδίδουν ότι ανάμεσα στα βασικά εργαλεία του service υπήρχε και μια χατζάρα...βγείτε να κάνετε μία διάψευση...
Συγχαρητήρια και πάλι. περιμένουμε εντυπώσεις. -
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!
Ειδικές τιμές στις γυναίκες οδηγούς του TRF!!!
-
οτι επιστρέψαμε κι εμείς!!!! εχμ ο Ηλίας δεν θα μπορέσει να γράψει για μία εβδομάδα το λιγότερο. Αυτή τη στιγμή ψάχνει στέγη να στεγαστεί και μια γωνίτσα να κοιμηθεί, γιατί είναι πεταμένος έξω...
Περάσαμε απίθανα, τουλαχιστον μεχρι τη στιγμή της εξόδου. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ήρθαν και μας συμπαρασταθηκαν. Ηταν φοβερό να περνάς και να βλέπεις καμια δεκαριά άτομα να σε χαιρετάνε και να χοροπηδάνε. Ενιωθα κατι σα Γκροχολμ ενα πραμα.
Ενα τεράστιο ευχαριστώ επίσης στα παιδιά που βοήθησαν για να μπουμε παλι στο δρόμο και να τερματίσουμε το 1ο σκέλος. Μετά ανακαλύψαμε ότι είχε σπάσει το καρτερ οποτε αναγκαστικά εγκαταλείψαμε.
Τι να πρωτοπω? Για τους γνωστούς ή άγνωστους που περασαν να μας δουν και εισπράξαμε από όλους ένα ζεστό κλίμα? Για τα παιδιά της ομάδας που ήταν όλοι εκπληκτικοί?
Δε λεω τίποτα άλλο (προς το παρον) Θα επανέλθω σύντομα.
-
Ρε σεις....τον φάγατε ρε τον άνθρωπο!!!
Αφήστε...πρωί πρωί η κυρία Σουϊς Σουϊς manager κουβάλαγε δύο υπόπτου περιεχομένου τσάντες!!! Και ήθελε ντε και καλά να της βαλει στο αγωνιστικό!!!Μα βρε Ηλία...βρήκες και εσυ ρε αδερφέ μου να κάνεις λάθος!!!(Μην διανοηθείς να πεις ότι δεν έκανες!!)...Που?Στην ερημιά του Θεού!!
ΥΓ Πάντως 'γνωστέ-άγνωστε' η μπουγάτσα αποδεδειγμένα πλέον τρώγεται και κρύα!!! :lol:
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ειδικές τιμές στις γυναίκες οδηγούς του TRF!!!Να, τετοια λες και αποφασισα κι εγώ να φτιάξω την προίκα μου!
Εκείνο το χωραφάκι, γνωστό και ως η φουρκετα της σαλώμης, μου ανήκει πλεον, εντάξει??? -
Παιδιά συγχαρητήρια για μια πολύ ενθαρρυντική για το μελλόν εμφάνιση.Πραγματικά Μαίρη και Ηλία κάνατε πολύ ωραίο πέρασμα στο πρώτο σκέλος στο σημείο του χασίματος όπου και αρχή κατηφόρας.Καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα και όλοι θα είμαστε κοντά σας.
(Αποστόλη ετοιμάσου για καφέ παραλιμνίως... )
-
Παιδιά να στε καλά...... ελπίζω να μην είχαμε αρνητικές συνέπιες και η χαρά σας να σας δώσει δύναμη για το επόμενο...
Ελπίζω και εσείς και η γαλλιδούλα σας να είναι καλά!!!!! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εκείνο το χωραφάκι, γνωστό και ως η φουρκετα της σαλώμης, μου ανήκει πλεον, εντάξει???Να μην ξεχάσεις τα Χριστούγεννα να ανέβεις να στολίσεις το ελατάκι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε σεις....τον φάγατε ρε τον άνθρωπο!!!Α όλα κι όλα kouk, εσύ προτίμησες να φας τα κοψίδια, αντί να κατέβεις και να μείνεις δίπλα στο λαβωμένο αγωνιστικό για ηθική συμπαράσταση. Εμείς μείναμε νηστικοί! Μόνο τα δύο σάντουιτς της οργάνωσης είχαμε και τα μουστο-λουκούμια από τον Βόλο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΩΠΑ!!!Μήπως οδηγούσε η γνωστή...Σανιδογεωργακοπούλου;Αυτό και αν με έκανε να γελάσω!!! :>> Όντως οδήγησε πολύ πιο γρήγορα απ'οσο την έχω δει ποτέ!
Απο εμένα ΜΠΡΑΒΟ Μαίρη!Το πέρασμα σου ήταν αξιοπρεπέστατο!!! Ωραίες γραμμές και σωστός ρυθμός!Πολύ καλύτερο απο πολλούς που πέρασαν πριν απο εσάς!
Πραγματικά κρίμα που δεν πήραμε και χρόνο τουλάχιστον στο σκέλος αυτό να φανεί πόσο καλά το πήγε...
Συνοδηγέ!
Αυτή την εβδομάδα γράφε συχνά-πυκνά ... έτσι, για να βλέπουμε ότι .... ΖΕΙΣ!Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή γράφω από τη δουλειά. Στο σπίτι είμαι απασχολημένος με διάφορα μαγικά εξευμενισμού. Σήμερα ας πούμε της έκανα καφέ... και έπεται συνέχεια φοβάμαι...
Αληθεύει Ηλία ότι στο έντυπο της συμμετοχής κάτω κάτω εκεί που έγραφε ' Αποδέχομαι ότι το άθλημα που συμμετέχω είναι επικίνδυνο κ.λ.π.' προστέθηκε απο την Μαίρη με στυλό ότι 'το να συνοδηγείς στην Μαίρη είναι διπλά επικίνδυνο και πιθανό λάθος στο διάβασμα θα επιφέρει κυρώσεις???'
Δεν ξέρω ρε γαμώτο, εμένα με έβαλε η Μαίρη να υπογράψω γρήγορα γρήγορα γιατί (τάχα) δεν θα προλαβαίναμε και όταν τη ρώτησα τι είναι αυτά που γράφει με στυλό στο τέλος, μου είπε ότι είναι κάτι τυπικά που ισχύουν για τον Καραπετσάνο μόνο και αφορούν τα ισοτονικά στο ΣΕΧ. Καλά να πάθω που υπέγραψα πριν διαβάσω...
Και τώρα ας σοβαρευτούμε λιγάκι...
Χωρίς πλάκα, η εμπειρία ήταν υπέροχη... Τα δευτερόλεπτα που μέτραγε ο αφέτης πριν ξεκινήσουμε ήταν μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου... Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους που ανέβηκαν στα βουνά για να μας δουν, τα παιδιά που έτρεξαν να μας βάλουν πάλι στο δρόμο όταν βγήκαμε, τη ΛΑΜΑ που πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ οργανωτικότητας και φιλοξενίας, τους αγωνιζόμενους που μας δεχτήκαν σαν όμοιούς τους ενώ η δική μας εμπλοκή ήταν σκάλες διαφορετική και όσους έχουν σταθεί πίσω από αυτό το εγχείρημα που λέγεται TRF χορηγούς και συνεργάτες...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγνώμη στην ομάδα του TRF και ειδικά στη Μαίρη που με πήγε αυτήν την υπέροχη βόλτα που έληξα άδοξα...
Αυτή τη φορά έγινε η πραγματική ολοκλήρωση τής ομάδας παίδες.Αγωνιστικό αυτοκίνητο,δέν είναι αυτό πού τερματίζει έναν αγώνα,αλλά αυτό πού έχει καί μία εγκατάλειψη.Ετσι φαίνεται ότι έχει οδηγηθεί αγωνιστικά.
Αυτά τα λόγια θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μου...
Πάμε για το επόμενο...
-
Ξέρει κανένας αν κολλάει το κάρτερ με λουκούμια;
Ή να το ρωτήσω στα τεχνικά; -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ξέρει κανένας αν κολλάει το κάρτερ με λουκούμια;
Ή να το ρωτήσω στα τεχνικά;Α,τό κάρτερ,είναι ειδική περίπτωση!!!
Τό απλό λουκούμι ΔΕΝ κάνει τίποτα απολύτως!!!
Καλά θά κάνετε,νά προμηθευτείτε μέ...Σουντζούκ-Λουκούμ!!! -
Μουστολούκουμα είχα φέρει. Αν ήξερα θα είχα φροντίσει να φέρω όλο το 'λουκάνικο' άκοπο.
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
...........Πραγματικά κρίμα που δεν πήραμε και χρόνο τουλάχιστον στο σκέλος αυτό να φανεί πόσο καλά το πήγε.....ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΗΛΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΟΥΣ Α΄ΣΚΕΛΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΣΚΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ Β΄ΣΚΕΛΟΣ. **ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟ Α΄ΣΚΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ **(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ) ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Β΄ΣΚΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΗΛΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΟΥΣ Α΄ΣΚΕΛΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΣΚΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ Β΄ΣΚΕΛΟΣ. **ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟ Α΄ΣΚΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ **(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ) ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Μας έδωσαν αποτελέσματα Α' σκέλους κανονικά. Όντως λόγω εγκατάλειψης δεν ανεβήκαμε πάλι στον Παρνασσό. Η οργάνωση ήταν άψογη.
Ο Ηλίας ήθελε να πει ότι θα θέλαμε να είχαμε τον χρόνο μας χωρις την καθυστέρηση που είχαμε με την έξοδο. Συγγνώμη για την παρανόηση.
-
Ηλία , κατά forum 'Calibrator' ,
το T.R.F. είναι εδώ , ενωμένο , δυνατό
Αυτό είμαστε , έτσι είμαστε ,
(να σου πώ , ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Αποστόλης ,
που θα πάει , θα την φτιάξω την ρημάδα την 'υπογραφή' με το σήμα του TRF -
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΗΛΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΟΥΣ Α΄ΣΚΕΛΟΥΣ [...]Όχι κύριε Καραπετσάνε, χρόνο πήραμε κανονικά στο STOP μετά την έξοδό μας (Ένα όμορφο 14.34 να έχουμε να θυμόμαστε...). Αυτό που ήθελα να γράψω ήταν ότι δεν πήραμε και χρόνο χωρίς την έξοδο, χωρίς την καθυστέρηση, και σίγουρα δεν οφείλεται στην οργάνωση αυτό.
Το κάρτερ αποφάσισε να μην ξανανέβουμε το βουνό, παρά τις ιδέες να το κολλήσουμε με λουκούμι... Έτσι δεν πήραμε εκκίνηση β' σκελους.
Αυτά για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις από το τίποτα.
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)