-
Βρε τον Webber που χάνει τη μια θέση μετά την άλλη.
Και ο Φιλιπάκος σαν να ξύπνησε και να έχει βάλει το πόδι στο πάτωμα!
Πάμε!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και ο Φιλιπάκος σαν να ξύπνησε και να έχει βάλει το πόδι στο πάτωμα!
Πάμε!
Fellipe baby.......
H to pit stop 8a kollhsei kana mpoylwni klp klp....Enw sthn Mc Laren mallon 8a exoyme kana save fuel......
-
ρε τον Κουμπιά
-
Ti ekane o koymphs re?
-
Τι μ@λ@κί@ έκανε ο Button
EPIC FAIL!
Βρε τα Ferrari...πως πάνε έτσι στον αγώνα ε?
-
HMARTOOOOOON!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
Και για ταραξω και λιγο τα νερα...... ζω αυριο για να δω τον αγαπημενο μου Μασα να σπαει πλακα με τον Αλονσο στην εκκινηση για τριτη φορα φετος....αν σου είναι εύκολο, πες μου έξι αριθμούς από το 1 μέχρι το 49.
-
Έκανε τα μαγικά του ο Brawn και έβγαλε τον Rosberg πρώτο!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έκανε τα μαγικά του ο Brawn και έβγαλε τον Rosberg πρώτο!Τώρα το πήρα χαμπάρι
-
Με αυτά κ με αυτά να και ο Ρόσμπεργκ πρώτος.
Μεγάλη επιτυχία πάντως το DRS imo.
-
Μπατον
Ο Λιουις εμεινε απο λαστιχα και τον περασε ο Μασσα;;;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ΜπατονΟ Λιουις εμεινε απο λαστιχα και τον περασε ο Μασσα;;;
Αυτό + το απίστευτο pace της Ferrari.
Αν δεις τα γυρολόγια ο Μάσσα είναι λίγο πιο γρήγορος από τον Χάμιλτον και από τον Button.
Πάμεεεε
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ti ekane o koymphs re?...το ενδιαφέρον θα είναι το σχόλιό του μετά τον αγώνα (έχει πολύ χιούμορ το παληκάρι - αν και δεν το έχει και τόσο όταν δεν πάνε καλά τα πράμματα...).
Παρεμπιπτόντως, τί να γίνεται σήμερα με 'τον Massa τον τελειωμένο' (αλλά και τον 'τάχαμου μάγο της στρατηγικής Brawn') άραγε...;
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, τί να γίνεται σήμερα με 'τον Massa τον τελειωμένο' (αλλά και τον 'τάχαμου μάγο της στρατηγικής Brawn') άραγε...;
Aν δεν γίνονταν κάτι θα έμπαινες να σχολιάσεις;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aν δεν γίνονταν κάτι θα έμπαινες να σχολιάσεις;
Άκαιρη ερώτηση. Αν δε γινόταν κάτι, δε θα σχολίαζα (μέσα είμαι, γενικώς). Τί να σχολιάσω, το τίποτα;
Παρ' ολ' αυτά, επειδή αλλού το πας, έχω σχολιάσει από πέρσι που μπαίνω στο παρόν (κυρίως περί Μάσα), κι εγώ ο φτωχούλης. -
Oριακά δε θα του βγουν σε όφελος τα 2 στοπ του Αλόνσο ενω οριακά θα φερουν τον Μασσα στο ποντιουμ. Ο μπαρμπα-Σουμι την εκανε τη ζημια. Και τον κρατησε πισω και του εφαγε τα λαστιχα
-
Ο Μάσσα χάνει χρόνο όμως εκεί που είναι. Πιο γρήγορα γυρίζουν οι Button/Ham/Ros.
Νομίζω αν μπει τo duo Μάσσα/Vet, πίσω τους θα μπούνε.
Ο Μάσσα συνεχίζει...και έφτανε τον Vet!
Πάμε ρε Μάσσα! Ξύπνησε!
-
Κερδιζει 21-23' απο το λιγοτερο πιτ. Ας χασει 10' απο το ρυθμο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κερδιζει 21-23' απο το λιγοτερο πιτ. Ας χασει 10' απο το ρυθμοΚοίτα...ο Φιλιπάκος αν πάνε όλα καλά...το podium το έχει.
-
Η υπερβολικη δημοκρατία θα μας φαει. Ακομα και η Μπρον ειχε βαλει τον κλάψα σε τακτικη 9 πιτ-στοπ για να βγει μπροστά ο Μπατον. Το ενα γυρο με φθαρμενα λαστιχα που τον εφεραν πισω απο τον βαρονο πληρωνει ο Ναντο...
2011 UBS Chinese Grand Prix