-
Sorry. Ξεχασα να αναφερω. Νικον εχει!
-
Ο χρήστης George Sakk έγραψε:
Sorry. Ξεχασα να αναφερω. Νικον εχει!Μια συμβουλή, στα φόρα η ποιότητα της απάντησης που θα πάρεις εξαρτάται από το μέγεθος των πληροφοριών που παρέχεις στους άλλους για να καταλάβουν τι ζητάς. Φαντάσου λοιπόν ότι ο συνομιλητής σου δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα και θέσε την ερώτησή σου ανάλογα.
Προφανώς καταλαβαίνεις πως άλλος φακός κάνει για full frame και άλλος για DX σώμα. Αν αποκρύπτεις μια τέτοια πληροφορία τι σοβαρή απάντηση περιμένεις να πάρεις?
Πες τουλάχιστον το μοντέλο της μηχανής να πάρει ο κόσμος μια ιδέα, τη μάρκα προτιμάει ο άνθρωπος κτλ. μην τα βγάζουμε με το τσιγκέλι. -
Nikkor 85/1.8
-
Nikon D7000 εχει μονο το 18-105 Vr . Kαι σκεφτεται να για καποιον φακο για κοντινες ληψεις! Σορρυ για τις μη γεματες απαντησεις μου!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Nikkor 85/1.8Θεωρείται πολύ καλός φακός, αλλά είναι και macro; Δεν το γνωρίζω. Εγώ έχω τον Tamron 90/2.8mm, που έχει παραπλήσια τιμή και θεωρείται εξαιρετικός και στα πορτραίτα.
-
O nIkon 85mm f1.8 ειναι πολύ καλός πορτραιτοφακος αλλά οχι μακρο.
Ο Tamron 90mm f2.8 ειναι αστερι και σε πολύ καλή τιμή
-
100 με 105mm δεν υπάρχει;
Εγώ αυτή την εστιακή απόσταση θα προτιμούσα... -
- Sigma 105mm F/2.8 EX Macro (συμπαθητική τιμή)
- Nikkor 105mm F/2.8G Macro (τα διπλά από τον Sigma)
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:hmmm: 100 με 105mm δεν υπάρχει;
Εγώ αυτή την εστιακή απόσταση θα προτιμούσα...Έχοντας δουλέψει και τον Σίγμα, χαίρομαι που αγόρασα τον Τάμρον. Είναι πολύ καλός και στα πορτραίτα. Η διαφορά 90 με 105μμ δεν είναι τόσο μεγάλη, ώστε να σε οδηγήσει (κατά τη γνώμη μου πάντα) στην επιλογή ενός εκ των δύο. Για μένα που έχω την D40 (η οποία δε φέρει δικό της μοτέρ εστίασης), η επιλογή του Ταμρον ήταν ούτως ή άλλως σχεδόν μονόδρομος. Ο Σίγμα δούλευε μόνο με χειροκίνητη εστίαση, κάτι που ούτως ή άλλως απαιτείται στα πραγματικά μάκρο, αλλά στα πορτραίτα με f/2.8 μπορείς να χάσεις το νετ για πλάκα.
-
μια ενημερωτικη ερωτηση θελω να κανω, αν η EOS Rebel T2i που την εχω βρει στην αμερικη ειναι ιδια με αυτην Canon EOS 550D απλα λογω χωρων αλλάζει η ονομασια.
-
Κάτσε, σε έχασα.
Είναι ενημέρωση του στυλ:
Παιδιά κοιτάξτε τι έμαθα!
Η Canon 550 στην Αμερική -από εκεί που θέλω να την πάρω- την ονομάζουν Rebel T2i.Ή είναι ερώτηση του στυλ:
Η Canon 550 στην Αμερική – από εκεί που θέλω να την πάρω- την ονομάζουν Rebel T2i ;Αν είναι ερώτηση, ναι η ονομασία της 550 στην Αμερική είναι T2i.
-
σε μπερδεψα λιγο.
ενημερωτικη ερωτηση χαχαχαχα κορυφαιο!!οκ. σε ευχαριστω. ενημερωθηκε η απαντηση
-
-
δεν υπάρχει ενημερωτική ερώτηση
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν υπάρχει ενημερωτική ερώτησηΝομίζεις...
Και αυτό τι είναι:
Το ήξερες οτι η γυναίκα σου είναι έγγυος; -
ναι!
σοβαρά τώρα ένας προσδιορισμός υπάρχει για την ερώτηση. εμείς τα έχουμε κάνει αχταρμά ώστε να φέρουμε τη γλώσσα στα μέτρα μας
-
σήμερα από τα νεύρα μου παραλίγο να την πληρώσει η μηχανή. κρίμα που δε μου έκατσε
-
Κρίμα που δεν σου έκατσε να την σπάσεις;
-
όχι ρε πήγα για shopping therapy κρίμα που δεν βρήκα το φακό που ήθελα
-
τον 18-270 τον πήρες τελικά?
Φωτογραφία. Ασχολείστε;