-
Αυτο ειναι βεβαιο.
Μονο που το ολο θεμα μπηκε , οχι για το δικο μας προσωπικο κεφι αλλά για το καλο του σπορ. Μην ξεχνας την υποσημειωση: 'Δεν ξερω αν θα πηγαιναμε'. Προσωπικα πολυ ωραια περναω στο υπογειακι μου χαιδευοντας κι ετοιμαζοντας την 'τσουκνιδα' μου, μπλεγμενος μ ενα σωρο καλαμια και ζιγκλερ
Εις το βουνο ψηλα εκει.... -
Πάντως σήμερα πήρα τηλ στο Κτήμα Νασιουτζικ να ρωτήσω και μου ειπαν οτι η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους εχουν πρόσκληση!
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, εμείς θα τα πούμε στα βουνά!
Εγώ φέτος θεατής (άντε Χ.Δ. σου έφεξε!)
ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
-
Εγώ μιας και μένω στα Σπάτα - αν και γνώριζα οτι θα 'φαω πόρτα' - πήγα μέχρι το Κτήμα Νασιουτζικ και μόλις πλησίασα στην είσοδο με σταμάτησε ένας κύριος με κουστούμι ζητώντας μου προσκλήσεις. Φυσικά, του απάντησα οτι δεν έχω και έτσι έφυγα. Πάντως, θα μπορούσαν μέσω ενός εισητηρίου να έκαναν προσιτή στον απλό κόσμο την εκδήλωση αυτή. Δεν βλέπω τον λόγο να είναι μόνο για ορισμένους καλέσμένους και όχι για όλους !! Πόσο μάλλον για τους αιμοδότες του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις δηλ. τους ίδιους τους συμμετέχοντες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι πήγαν σήμερα σε αυτήν την εκδήλωση, δεν θα σκονιστούν τις ημέρες του αγώνα στα βουνά !!!Καλό βράδυ σε όλους !!
-
Οταν με την ΟΕΠΑ προσπαθουσαμε να κανουμε εκεινη την εκδηλωση (την μακαριτισα) στο Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας (απο τοτε το ονομασαμε Ειρηνης και Αψιλίας ) , ειχαμε εκφρασει την επιθυμια να εκθεσουν τα καλουδια τους και οι 2-3 επωνυμοι μεγαλοι συλλεκτες. Ειχαμε ομως εισπραξει κατι περιεργα 'να δουμε', 'δεν ξερουμε αν θα θελουν' και τέτοια...φλου.
Σημερα αντιλαμβανομαι οτι προτιμουν να τα θαυμαζουν μεταξυ τους, μακρυα απο το ευρυ κοινο, παρα την ευκαιρια που δινεται με το Ακροπολις. Ειλικρινα ευχομαι να τα χαιρονται, ερχεται ομως η μερα που θα πρεπει ν αποφασισουμε τι ειναι σπορ (αγωνες) και τι οχι και να προστατεψουμε το σπιτι μας.
Δεν παω παρακατω γιατι δεν συμφερει το σπορ, ουτως η αλλως. Ομως ευτυχως που εκδηλωνονται τετοιες συμπεριφορες, για να μαθαινουμε ολοι με τι καταστασεις και νοοτροπιες εχουμε να κανουμε.
Αυτο που μου κανει επισης εντυπωση, ειναι οτι στο ιστορικο υπαρχει και φανταζομαι οτι λειτουργει μια ΕΠΙΤΙΜΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, την οποια στελεχωνουν 2-3 δικοι μας ανθρωποι, παλληκαρια των ειδικων. Θα περιμενα λοιπον απ αυτους και μονον να παρουν θεση. Κι αν μας πουν οτι εχουμε αδικο., κι αν μας πεισουν, να ζητησουμε ταπεινα συγγνωμη. Αλλα φευ...
Σιγη ιχθυος.
Γεια σας και καλα να ειμαστε. -
Ο χρήστης sarantis l έγραψε:
Εγώ μιας και μένω στα Σπάτα - αν και γνώριζα οτι θα 'φαω πόρτα' - πήγα μέχρι το Κτήμα Νασιουτζικ και μόλις πλησίασα στην είσοδο με σταμάτησε ένας κύριος με κουστούμι ζητώντας μου προσκλήσεις. Φυσικά, του απάντησα οτι δεν έχω και έτσι έφυγα. Πάντως, θα μπορούσαν μέσω ενός εισητηρίου να έκαναν προσιτή στον απλό κόσμο την εκδήλωση αυτή. Δεν βλέπω τον λόγο να είναι μόνο για ορισμένους καλέσμένους και όχι για όλους !! Πόσο μάλλον για τους αιμοδότες του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις δηλ. τους ίδιους τους συμμετέχοντες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι πήγαν σήμερα σε αυτήν την εκδήλωση, δεν θα σκονιστούν τις ημέρες του αγώνα στα βουνά !!!Καλό βράδυ σε όλους !!
+1
Μαζι την 'φαγαμε την πορτα' αλλα στα βουνα θα παμε ομως
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! -
Μια μικρή αντιπροσωπευτική γκάλερυ...
-
[quote='platis']
Αυτο που μου κανει επισης εντυπωση, ειναι οτι στο ιστορικο υπαρχει και φανταζομαι οτι λειτουργει μια ΕΠΙΤΙΜΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, την οποια στελεχωνουν 2-3 δικοι μας ανθρωποι, παλληκαρια των ειδικων. Θα περιμενα λοιπον απ αυτους και μονον να παρουν θεση. Κι αν μας πουν οτι εχουμε αδικο., κι αν μας πεισουν, να ζητησουμε ταπεινα συγγνωμη. Αλλα φευ...AN ENNOEIΣ ΤΟΝ Σ.Χ. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Νομίζω ( με κάθε επιφύλαξη το λέω ) πως η εκδήλωση ήταν στημένη απο το βασικό χορηγό ( Mercedes ) που έχει κάνει και άλλες εκδηλώσεις της εκει και κάθε φορα στέλνουν προσκλήσεις στους καλούς πελάτες τους που τυχαίνει κάποιοι να ειναι και συλλέκτες. Κάποιες λίγες προσκλήσεις θα πήγαν και στην Ελπα που της έδωσε με κριτήρια δημοσίων σχέσεων, κουμπάρων, υμετερων κλπ κλπ.
Οπότε no big deal για να το παίρνουμε προσωπικά.Υγ φίλε Δημήτρη τρεχω με γερμανικό αλλα ξέρεις ότι μέσα μου κυλάει γιαπωνεζικο αίμα.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλε μου Cosmo Mike, ειναι δεδομενη η καλη προαιρεση της κριτικης. Το δυσαρεστο ειναι οτι κανεις δεν απαντα, κανεις δεν εχει την ευαισθησια να πει 'ναι ρε παιδια, παραλειψη μας, στο μελλον θα τα διορθωσουμε' Αυτο ειναι το πιο ανησυχητικο στοιχειο που δειχνει (αν δεν αποδεικνυει) οτι το γνωστο απο χρονια τροπαρι, συνεχιζεται....Μου ζητηθηκε να τους παω το αυτοκινητο μου οπερ και επραξα, οποτε ελαβα προσκληση. Ειλικρινα δεν γνωριζα οτι οι περισσοτεροι αγωνιζομενοι δεν ειναι καλεσμενοι. Παντως για να δωσουμε καποια εξηγηση να πω οτι διαβασα την προσκληση και δεν λεει πουθενα οτι την εκδηλωση την κανει η Ελπα-Εθεεα ή η οργ. επιτροτη του ιστ. Ακροπολις.
Την εκδηλωση κανει το Μουσειο Νασιουτζικ με την ευκαιρια των εγκαινιων του κτηματος Μεσογαια με την υποστηριξη της Ελπα κλπ...Κοιτα δεν μου πεφτει λογος μιας και δεν εμπλεκομαι πουθενα στην διοργανωση και προτιμω να μην εκφρασω την προσωπικη μου αποψη. Απλα ηθελα να αναφερω ο κειμενο της προσκλησης για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
-
Beri,Μιχαλη, ξεκαθαρισα οτι δεν με αφορα προσωπικα. Ομως, οταν η Γαια, η Μεσογαια, ο Νασιουτζικ κι η Μερσεντες, κι οποιος αλλος, χρησιμοποιει το σπορ για την διαφημιση του (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) , πρεπει να γνωριζει και να σεβεται το savoir vivre του χωρου. Κι αν δεν το γνωριζει, η συνεργαζομενη ΕΛΠΑ εχει υποχρεωση να του το μαθαινει.
Καλως η κακως, υπαρχει μια δεοντολογια που βοηθαει τους Κυρίους (K κεφαλαιο) να ξεχωριζουν. Οποιος δεν την ακολουθει, μπορει να κερδιζει υλικα, μα χανει ηθικα, με γεια του με χαρα του.
Εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε παρα να βαλουμε τη γλωσσα στο μαγουλο (που εισαι ρε Κ.Κ.!) και να περιμενουμε το τριημερο για να δειξουμε ποιος μετραει σ αυτο το χωριο. Με την παρουσια του κοσμου μας στα βουνα φυσικα...
Λωρη, ναι, εννοουσα τον Στρατη που δεν ηξερα οτι εχει παραιτηθει, και που ξερω ομως οτι κανείς δεν μπορει να τον φιμωσει. Εννοουσα και τον Γιαννη τον Κεπετζη απο τα σπλαχνα των αγωνων, ακομα και τον ΠΑπαπα που δεν εχει δα συμμετασχει και λιγο στο πανηγυρι των αγωνων. Φυσικα τον Ποριωτη τον αφηνω απ εξω, κι αναλαμβανω την υποχρεωση, την καταλληλη στιγμη ( ) να του τα ψαλλω απο ποοολυ κοντα, κατι που -χωρις αποτελεσμα ειν αληθεια- κανω τα τελευταια 30 χρονια!
Αφηστε ρε παιδια. Το χουι πεθαινει τελευταιο.Υ.Γ. Βρε σεις τι μου λετε? Εδω δεν κληθηκε ο περσινος νικητης, τα δε στολιδια του παραμενουν στο υπογειο της Αργυρουπολης. Εδω δεν κληθηκαν ανθρωποι που εχουν πραγματικες πολεμικες μηχανες στην κατοχη τους. Δεν το συνεχιζω γιατι δεν συμφερει το σπορ γενικα, αλλά οχι οτι τρωμε και κουτοχορτο...
-
Καλημέρα και καλό μήνα,
Θα με βοηθούσαν ιδιαίτερα κάποιες πληροφοριές σχετικά με το ιστορικό Ρ.Α. :
1)Ποιές ειδικές θα προτείνατε από τις ασφάλτινες του Σαββάτου για παρακολούθηση και σε ποιά σημεία ;
Η Μοσχοκαρυά είναι η παλιά ακροπολική ειδική ;2)Πόση ώρα πριν από το 1ο θα κλείνουν οι ειδικές και αν θα ανοίγουν μετά το 1ο πέρασμα ;
3)Τα σέρβις θα είναι ελεύθερα όπως το παλιό καλό καιρό ή μαντρωμένα σε κάποιο σέρβις πάρκ ;
Ευχαριστώ και καλό αγώνα στους συμμετέχοντες
-
Το αναλυτικό πρόγραμμα με τα ωράρια του Τεχνικού Ελέγχου και για τις δύο κατηγορίες (Sporting & Regularity) έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του αγώνα. Πέραν αυτού ουδέν...
-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Καλημέρα και καλό μήνα,Θα με βοηθούσαν ιδιαίτερα κάποιες πληροφοριές σχετικά με το ιστορικό Ρ.Α. :
1)Ποιές ειδικές θα προτείνατε από τις ασφάλτινες του Σαββάτου για παρακολούθηση και σε ποιά σημεία ;
Η Μοσχοκαρυά είναι η παλιά ακροπολική ειδική ;2)Πόση ώρα πριν από το 1ο θα κλείνουν οι ειδικές και αν θα ανοίγουν μετά το 1ο πέρασμα ;
3)Τα σέρβις θα είναι ελεύθερα όπως το παλιό καλό καιρό ή μαντρωμένα σε κάποιο σέρβις πάρκ ;
Ευχαριστώ και καλό αγώνα στους συμμετέχοντες
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ,
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΡΑΣ,ΩΣ ΕΞΗΣ.
ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 3,5 ΧΛΜ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΑΣΙΜΟ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΡΕΓΓΙΝΙ. ΣΕ 4 ΧΛΜ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΣΕ 3,5 ΧΛΜ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ. ΣΕ 2.5 ΧΛΜ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ STOP ΤΗΣ Ε.Δ. ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.!!!!! MIA ΔΙΟΡΘΩΣΗ!!!!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΩΡΙΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΙΔΡΟΜΟ) ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η Ε.Δ. ΑΝΑΒΡΑ.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΚΗ Ε.Δ., ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ.
ΜΕΤΑ,ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ. ΠΑΣ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΡΕΝΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ,ΠΕΡΝΑΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΣΤΡΙ,ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ.
ΕΚΕΙ, ΕΙΤΕ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑΣ, ΕΙΤΕ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ,ΟΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ) ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ-ΑΡΧΑΝΙ-ΑΣΒΕΣΤΗ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥ. ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ 400 ΜΕΤΡΑ ΠΑΣ ΛΟΞΑ ΔΕΞΙΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΛΜ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ STOP ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ.ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ 1,5 ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ. ΛΕΩ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.
TA SERVICE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ Ε.Δ. ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
OΔΗΓΙΕΣ ΤΟΙΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΙΣ!!!
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
- ΡΕΓΓΙΝΙ-ΕΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
- ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4 ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ FLAT. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΦΥΤΕΥΤΗ ΠΕΤΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ 3 ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΜΕΤΑ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ,Η ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΛΗΜΑΤΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ 'ΒΟΥΤΑΕΙ' (ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΝΕΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕ 4ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ.
ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ Ε.Δ. ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ,ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 35 ΠΟΝΤΩΝ ΒΑΘΟΥΣ,ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟΛΑΚΟΥΒΕΣ.ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ,ΘΑ ΔΗΜΗΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΥΚΙΑ,ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΚΑΝΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η Ε.Δ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ 3ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ Η ΤΑ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ).
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λωρη, με δεδομενο οτι Τεταρτη-Πεμπτη θα βρεχει, θα περναει σαν απλη προς Ελευθεροχωρι, η θα την γυρισουν προς Μοναστηρι-Μενδενιτσα? Επιτερεπεται αυτο? Περναει κι απο κει? Μην ξεχνας την διπλη φουρκετιτσα στη μεση, που λασπωνει πολυ.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρη, με δεδομενο οτι Τεταρτη-Πεμπτη θα βρεχει, θα περναει σαν απλη προς Ελευθεροχωρι, η θα την γυρισουν προς Μοναστηρι-Μενδενιτσα? Επιτερεπεται αυτο? Περναει κι απο κει? Μην ξεχνας την διπλη φουρκετιτσα στη μεση, που λασπωνει πολυ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΡΕ,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗΝ FIA.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ (ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ...ΤΟΤΕ) ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΠΛΗ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΛΙΜΝΗ ΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦ'ΕΤΑΙΡΟΥ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ψάχνοντας για τον καιρό της εβδομάδας στις περιοχές των ειδικών,δεν βρήκα πληροφορίες για την περιοχή της λίμνης,αλλά βρήκα για τα χωριά του Ελευθεροχωρίου και του Παλαιοχωρίου:
http://www.freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=256111&la=2
http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=262747&la=2
Δυστυχώς,βροχές,έστω και ασθενείς,μέχρι τη Παρασκευή. -
Χάθηκε ποδια απο φορεστερ, με μεγαλη συναισθηματικη αξια, μετα τη λίμνη εώς ελευθεροχωρι.
Δίδεται αμοιβή in car video στην ελατεια και στο ρεγκινι! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Λωρη, με δεδομενο οτι Τεταρτη-Πεμπτη θα βρεχει, θα περναει σαν απλη προς Ελευθεροχωρι, η θα την γυρισουν προς Μοναστηρι-Μενδενιτσα? Επιτερεπεται αυτο? Περναει κι απο κει? Μην ξεχνας την διπλη φουρκετιτσα στη μεση, που λασπωνει πολυ.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΡΕ,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗΝ FIA.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ (ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ...ΤΟΤΕ) ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΠΛΗ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΛΙΜΝΗ ΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦ'ΕΤΑΙΡΟΥ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote
Λωρακο, η οργανωση μεχρι στιγμης δεν μας εχει πεισει οτι ειναι ανταξια του ονοματος του αγωνα. Παμε ομως βασει κανονισμου.
Πριν την πρωτη συνεδριαση αγωνοδικων, υπευθυνη για ολα ειναι η οργανωση. Η μονη λυση ειναι να κοντυνει την ειδικη και να κανει απλη απο τον τερματισμο (πριν την λιμνη) μεχρι το Ελευθεροχωρι. Απαραιτητη προυποθεση να εξασφαλισει με μηχανηματα την ΑΠΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ. Αυτη ειναι ευκολοτερη, γιατι μπορει να χρισιμοποιηθουν μικρες και χωρις ουσια παρακαμψεις απο τα χωραφια, εκει που παρατηρουνται οι πολλες λασπες.
Ολα τ αλλα ειναι τουλαχιστον ματαιοπονια.
Αυτο ομως που ειναι σιγουρα απαραδεκτο, ειναι να μην ανακοινωνεται επισημα τιποτα για μια ειδικη που οι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΣ. Παιδευουν τον κοσμο, και τους ενημερωνω οτι εγω προσωπικα θα υποβαλλω γραπτο αιτημα στους αγωνοδικες, για ακυρωση η κοντυμα της ειδικης με το σςκεπτικο της παντελους αδυναμιας για αναγνωρισεις. Κι ας το αγνοησουν. Το εννοω, οσο κακος κι αν γινω, γιατι φτανει η αδρανεια και η αγνοια των δικαιωματων και των συμφεροντων των αγωνιζομενων.
Προτεινω να δηλωσουν εδω οσοι ακομα αγωνιζομενοι συμφωνουν οτι δεν ειναι δυνατον να γινει μια ειδικη χωρις να εχει αναγνωριστει. Επισης, απαιτω απο την οργανωση, να ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΩΡΑ τι σκοπευει να κανει. Σε αρκετους εχει στοιχισει πολλα η προσπαθεια τους να περασουν και να γραψουν.
ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΣΑΔΙΣΜΟΣ???
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!Υ>Γ. Επισης, αν η προταση μου γινει δεκτη, να επιτραπει η αντιθετης φορας διελευση ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ (Απο Παλαιοχωρι ως λιμνη) για τις αναγνωρισεις, με επισημη ανακοινωση και τηλεφωνικη επικοινωνια μ ολους τους αγωνιζομενους.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΡΕ,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.
'EL-EM'
Υ>Γ. Επισης, αν η προταση μου γινει δεκτη, να επιτραπει η αντιθετης φορας διελευση ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ (Απο Παλαιοχωρι ως λιμνη) για τις αναγνωρισεις, με επισημη ανακοινωση και τηλεφωνικη επικοινωνια μ ολους τους αγωνιζομενους.[/color:xgj75euw][/quote:xgj75euw]
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Iστορικό Ακρόπολις 2011