-
Χεχε αυτο ειναι χειροτερο και απο το τρακτερ του παππου μου και χειροτερο απο την φοτογραφια του τρακαρισμενου Αudi του αδερφου μου!!! Θα του τη δειξω να παρηγοριεται!!!!!
-
Ο χρήστης aliexandros έγραψε:
Χεχε αυτο ειναι χειροτερο και απο το τρακτερ του παππου μου και χειροτερο απο την φοτογραφια του τρακαρισμενου Αudi του αδερφου μου!!! Θα του τη δειξω να παρηγοριεται!!!!!Μπα, δύσκολο. Αν τρακάρεις, μετά το δικό σου είναι το πιό άσχημο, απ' ότι και να σου δείξουν...
-
Για να μην πιάνουμε χώρο που νομίζω δημιουργεί κάπου μια δυσκολία.... αρκεί να κοιτάξετε στο παρακάτω link για να δείτε εκπληκτικές κακογουστιές!
http://www.topgear.com/content/fun_stuff/carbage/0/ -
Ο χρήστης FABIAMANIAC έγραψε:
Για την συγκεκριμένη ταινία μια χαρά είναι το TT...
Άλλος θα έπρεπε να ήταν ο πρωταγωνιστής.......
Πολύ θα γούσταρα να κάνει μια τέτοια ταινία ο Αγγελόπουλος , όπου θα έχουμε μόνιμο πλάνο και slow motion συνέχεια αυτό το θαύμα της τεχνολογίας...!!!Όλλα τα λεφτά.....!!!
Φιλε αν εκανε τετοια ταινια ο Αγγελοπουλος θα ειταν κριμα αφου το'αμαξι' θα πηγενε τοσο σιγα που θα καιγαν 5-6 στην ταινια κριμα για αυτό το θαύμα της τεχνολογίας...!
-
Aυτό είναι το concept της Αudi για την ταινία
-
Αμα είναι έτσι τα μελλοντικά αυτοκίνητα τη βάψαμε. Κρίμα γιατί μου άρεσε το άτιμο το TT
-
Σήμερα η πρεμιέρα της ταινίας 'I, ROBOT' με τον Will Smith.
To Audi RSQ αποτελεί υλοποίηση ιδέας που είχε ο σκηνοθέτης Alex Proyas, από το Αudi Nuvolari...
Περισσότερα εδώ: http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=7845
-
Παιδιά έχω δει TT στην παραλιακή με τέτοιου τύπου γρύλλια!!!! Δεν είχα ΄φωτογραφική μαζί μου. Έπαθα πλάκα μέχρι να καταλάβω τί έβλεπα στον καθρέφτη μου!....
-
Είδα ενα ΤΤ λευκο σημερα στην Γλυφάδα με τετοιο look,μαλλον θα είχε βγει από το γνωστό καγκουρομάγαζο που πουλάει αυτοκίνητα με τεράστια αυτοκόλλητα της φίρμας του επάνω
Γρίλλια με ρόδες! -
Που αρχίζουν από Τσ;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Που αρχίζουν από Τσ;;???
-
Λοιπόν, πήγα είδα την ταινία και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ (όχι λόγο RSQ )
Στην ταινία υπάρχουν πολλά καμουφλαρισμένα Α2, Α6, ΤΤ με τη μεγάλη γρίλια μπροστά κτλ...
Το ηθικό δίδαγμα ?
'Το 2035 θα κυκλοφορούν μόνο ΑUDI....'
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το ηθικό δίδαγμα ?'Το 2035 θα κυκλοφορούν μόνο ΑUDI....'
Αν δέν θα έχουνε ηλεκτρονικά βοηθήματα,τότε εντάξει!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το ηθικό δίδαγμα ?
Τότε δεν θα έχουν μηχανικά βοηθήματα
-
Ωραίος lkar!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το ηθικό δίδαγμα ?
Τότε δεν θα έχουν μηχανικά βοηθήματα
Mάλλον προβλήματα με τις εντολές στα μικροτσίπ θα έχουμε.....
Βλέπε (στην ταινία),
αυτόματη (ασφαλής) και χειροκίνητη (επικίνδυνη) οδήγηση. -
Nomizw oti mallon yperballeis... To retro s' ayto to... dhmioyrghma noshrhs amerikanikhs fantasias poy to eides?!?!?! Gia na to pas boyta kai limanakia wste na trabh3eis thn prosoxh kalo einai. empros! Oloi oi-zw-gia-na-poylaw-moyroi enw8eite!!!!
-
Έχουμε κάνει και ένα κομμάτι με το αυτοκίνητο στους 4Τ που κυκλοφορούν. το ιδιαίτερο δεν είναι ότι μοιάζει με κάτι αλλά πάνω σε τι κινείται...
-
ΕΕΕΕΠ!!!
ΝΑΤΟΣ!!!!
Δέ μάς λές καί τίς εντυπώσεις σου;Πόσο διαφορετική είναι η οδήγηση ενός...τετράσφαιρου από ένα τετράτροχο; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΕΕΕΠ!!!
ΝΑΤΟΣ!!!!
Δέ μάς λές καί τίς εντυπώσεις σου;Πόσο διαφορετική είναι η οδήγηση ενός...τετράσφαιρου από ένα τετράτροχο;Τι να σου πω, σκέφτηκα να κάνουμε ένα τηλεφωνάκι στον κύριο Σμίθ να μας πει δυο λογάκια, αλλά πάλι χωρίς Θήβα, Γρηγόρη και Μέγαρα, σιγά την δοκιμή...
Ένα ΤΤ σε ταινία...''τρόμου''