-
Έχω καταλήξει σε αυτές τις επιλογες...Αλλά δεν αφήνω απ΄έξω και κάτι αλλο όπως το c2..Τι προτείνετε σε τιμή μέχρι 11.000?
-
Έχω καταλήξει σε αυτές τις επιλογες...Αλλά δεν αφήνω απ΄έξω και κάτι αλλο όπως το c2..Τι προτείνετε σε τιμή μέχρι 11.000?
-
-
Και τα δύο καλά είναι, το Panda όμως μάλλον υπερτερεί σε ποιότητα και είναι πλέον αρκετά δοκιμασμένο. Μέτρια η εξυπηρέτηση στα service της FIAT.
Το Picanto δεν ξέρω τι λέει από κινητήρα, πάντως είναι πολύ φθηνό, ευχάριστο και έχει φθηνά ανταλλακτικά και καλό service. -
Ο χρήστης aggelos74 έγραψε:
Έχω καταλήξει σε αυτές τις επιλογες...Αλλά δεν αφήνω απ΄έξω και κάτι αλλο όπως το c2..Τι προτείνετε σε τιμή μέχρι 11.000?[list:36qr65i0]Mακραν το C2 .Ολοκληρωμενο αμαξακι πολης, ,με την υπογραφη της peugeot (ayto ta leei ola), αξιοπιστο και ευχαριστο οδηγικα.[/list:u:36qr65i0][list:36qr65i0]Το ΚΙΑ μπροστα του ειναι χαρτκουτι μιας χρησης και το ιταλικο, στα να παν στο διαολο.......[/list:u:36qr65i0]
-
Θα έπαιρνα το Πάντα.
Θα δυσκολευόμουν να διαλέξω έκδοση και εξοπλισμό, αλλά το μοντέλο εύκολο!! -
Και εγώ Panda θα έπαιρνα. Ειδικά τώρα που η FIAT δίνει και 5 χρόνια εγγύηση.
-
Με τα ''μπουνια'' για το Panda 4x4 . Και ποιος σε πιανει...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Και εγώ Panda θα έπαιρνα. Ειδικά τώρα που η FIAT δίνει και 5 χρόνια εγγύηση.Ενα Panda και για μενα παρακαλω.
Ειπαμε : και καλο, και 5 χρονια εγγυηση!!!
-
Κι εγώ Panda θα έπαιρνα χαλαρά.
-
Panda γιατι το βλεπεις και ανοιγει η καρδια σου. Ας ειναι καλυτερο αντικειμενικα το πικαντο, εγω θα πηγαινα για το φιατακι.
-
Σας ευχαριστώ όλους εσάς που απαντάτε στην ερώτησή μου...και εγώ προς το PANDA κλίνω αλλά το PICANTO έχει πιο στροφάτο κινητήρα και δίσκους πίσω..Επίσης με 9200 ευρώ έχει όλο τον εξοπλισμό που έχει το PANDA με 12000!!Βεβαια καμια σχέση με ποιότητα και εμφάνιση αλλά για αυτοκίνητο πόλης που να κινείτε και έξω με αξιοπρέπεια ποιο θα ήταν το βασικό πράγμα που κοιτάς πρώτα?
-
Σας ευχαριστώ όλους εσάς που απαντάτε στην ερώτησή μου...και εγώ προς το PANDA κλίνω αλλά το PICANTO έχει πιο στροφάτο κινητήρα και δίσκους πίσω..Επίσης με 9200 ευρώ έχει όλο τον εξοπλισμό που έχει το PANDA με 12000!!Βεβαια καμια σχέση με ποιότητα και εμφάνιση αλλά για αυτοκίνητο πόλης που να κινείτε και έξω με αξιοπρέπεια ποιο θα ήταν το βασικό πράγμα που κοιτάς πρώτα?O κινητήρας Το Panda δεν έχει τόσο άσχημο κινητήρα για το χαρακτήρα του, απλώς αδικείται από το πολύ μακρύ κιβώτιο (αντίστοιχο του... Stilo 1.6 )
Πρόσθεσε και κάποια κιλά βάρους και καταλαβαίνεις γιατί είναι αργό -
Σας ευχαριστώ όλους εσάς που απαντάτε στην ερώτησή μου...και εγώ προς το PANDA κλίνω αλλά το PICANTO έχει πιο στροφάτο κινητήρα και δίσκους πίσω..Επίσης με 9200 ευρώ έχει όλο τον εξοπλισμό που έχει το PANDA με 12000!!Βεβαια καμια σχέση με ποιότητα και εμφάνιση αλλά για αυτοκίνητο πόλης που να κινείτε και έξω με αξιοπρέπεια ποιο θα ήταν το βασικό πράγμα που κοιτάς πρώτα?Εγώ δε βλέπω το λόγο η ποιότητα του κορεάτικου να είναι χειρότερη από του ιταλικού.Ίσα-ισα που τα κορεάτικα έχουν βάλει τα πόδια των ιταλών σε ένα παπούτσι και τους πιέζουν αφόρητα.
Παίρνω και σα κριτήριο την αμερικάνικη αγορά. Όποιος καταφέρνει και πουλά εκεί σημαίνει οτι έχει ενα ποιοτικό προϊόν σε καλή τιμή.
Οι ιταλοί αποτύχανε στην προσπάθειά τους να διεισδύσουν στην αμερικάνικη αγορά, οι κορεάτες όχι. -
panda....panda....panda
-
Εγώ δε βλέπω το λόγο η ποιότητα του κορεάτικου να είναι χειρότερη από του ιταλικού.Ίσα-ισα που τα κορεάτικα έχουν βάλει τα πόδια των ιταλών σε ένα παπούτσι και τους πιέζουν αφόρητα.
Παίρνω και σα κριτήριο την αμερικάνικη αγορά. Όποιος καταφέρνει και πουλά εκεί σημαίνει οτι έχει ενα ποιοτικό προϊόν σε καλή τιμή.
Οι ιταλοί αποτύχανε στην προσπάθειά τους να διεισδύσουν στην αμερικάνικη αγορά, οι κορεάτες όχι.[/quote]Μπορεί να είναι και σύμπτωση αλλα ο κολητός μου πήρε ενα daewoo kalos. Στα 5 πρώτα χλμ το αμάξι βαράει μπυέλα ...και στα 7,5 χλμ αφου αλλαχτηκε ο κινητήρας βαράει σασμάν....μιλαμε οτι η κατάσταση ειναι για μυνήσεις Και είχα την εντύπωση οτι τα Κορεάτικα δεν προσφέρουν πολλά αλλα τουλάχιστον είναι αξιόπιστα
-
Ο χρήστης crash έγραψε:
Μπορεί να είναι και σύμπτωση αλλα ο κολητός μου πήρε ενα daewoo kalos. Στα 5 πρώτα χλμ το αμάξι βαράει μπυέλα ...και στα 7,5 χλμ αφου αλλαχτηκε ο κινητήρας βαράει σασμάν....μιλαμε οτι η κατάσταση ειναι για μυνήσεις Και είχα την εντύπωση οτι τα Κορεάτικα δεν προσφέρουν πολλά αλλα τουλάχιστον είναι αξιόπιστα
Μιλάς σοβαρά τώρα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπορεί να είναι και σύμπτωση αλλα ο κολητός μου πήρε ενα daewoo kalos. Στα 5 πρώτα χλμ το αμάξι βαράει μπυέλα ...και στα 7,5 χλμ αφου αλλαχτηκε ο κινητήρας βαράει σασμάν....μιλαμε οτι η κατάσταση ειναι για μυνήσεις Και είχα την εντύπωση οτι τα Κορεάτικα δεν προσφέρουν πολλά αλλα τουλάχιστον είναι αξιόπιστα
Μιλάς σοβαρά τώρα;
Σοβαρότατα!! Το παιδί ακόμα το χρωστάει και θέλει να το πουλήσει...
-
Ένα ακόμη monday car....
-
Η κοπελα μου εχει το daewoo lanos 3Θ εδω και 3 περιπου χρόνια και 40.000χλμ,δεν εχει παρουσιάσει το παραμικρό,και απο σέρβις αλλάζει μόνο λάδια...
KIA PICANTO Ή FIAT PANDA???ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?