-
Επειδή δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου στα περιοδικά και στον ηλεκτρονικό τύπο θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης στον κινητήρα των Mazda 6 1.8? Υπάρχουν βελτιωτικοί οίκοι όπως σε άλλες Ιαπωνικές μάρκες Honda, Toyota? Να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για τους τυχάρπαστους Έλληνες βελτιωτές που αναλαμβάνουν να βελτιώσουν από Ciquecento μέχρι και Ferrari, αλλά για επίσημους οίκους που ασχολούνται με τα Mazda.
-
Επειδή δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου στα περιοδικά και στον ηλεκτρονικό τύπο θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης στον κινητήρα των Mazda 6 1.8? Υπάρχουν βελτιωτικοί οίκοι όπως σε άλλες Ιαπωνικές μάρκες Honda, Toyota? Να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για τους τυχάρπαστους Έλληνες βελτιωτές που αναλαμβάνουν να βελτιώσουν από Ciquecento μέχρι και Ferrari, αλλά για επίσημους οίκους που ασχολούνται με τα Mazda.
-
-
Mazdaspeed. Μόνο αυτό το site μπόρεσα να βρώ όμως...
-
Υποθέτω ότι κανένας δεν ασχολείται με τη βελτίωσητων Mazda στην ελλάδα ή Ευρώπη καθώς από ότι είδα η Mazdaspeed είναι περισσότερο Αμερική
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Υποθέτω ότι κανένας δεν ασχολείται με τη βελτίωσητων Mazda στην ελλάδα ή Ευρώπη καθώς από ότι είδα η Mazdaspeed είναι περισσότερο ΑμερικήΊσως κάτι σε Ford ? Πάντως ψήνομαι και εγώ για το 2λιτρο το 6αρι για φτιαξιμο
-
O κινητήρας μάλλον είναι ο ίδιος αλλά να πας το 6 για βελτίωση σε Ford? Καταρχήν πάει η εγγύηση. Βελτιωτές για Mazda είτε κάτι από την ίδια την αντιπροσωπεία δεν υπάρχει?
-
δεν νομιζω οτι ειναι ιδιοι οι κινητηρες της mazda και της ford.......
-
Τα Mazda δεν χρειάζονται βελτίωση, τι είναι γερμανικά;
-
Ε καλά μη τα παραλέμε, 120 άλογα από κινητήρα 1800 δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο ειδικά για ιαπωνικό αυτοκίνητο. Θα περίμενα 130-140 οπότε εκεί ο ανταγωνισμός θα τελείωνε. Λογικά όμως θα υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης, τώρα γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Παρεπιπτόντως μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει γιατί ο κινητήρας 2.0 λίτρων του 3 αποδίδει 150 και του 6 140 αλογα? Άγνωστες και περίεργες οι βουλές των ιαπώνων.
-
δεν νομιζω οτι ειναι ιδιοι οι κινητηρες της mazda και της ford.......{quote]
και οι ιδιοι να ειναι ολο και καπιες διαφορες θα εχουν ας πουμε χαρτογραφιση , εξατμιση και αλλα .....
Ε καλά μη τα παραλέμε, 120 άλογα από κινητήρα 1800 δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο ειδικά για ιαπωνικό αυτοκίνητο. Θα περίμενα 130-140 οπότε εκεί ο ανταγωνισμός θα τελείωνε. Λογικά όμως θα υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης, τώρα γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Παρεπιπτόντως μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει γιατί ο κινητήρας 2.0 λίτρων του 3 αποδίδει 150 και του 6 140 αλογα? Άγνωστες και περίεργες οι βουλές των ιαπώνων[quote]
10 - 20 hp τους περνεις μαλο ευκολα με φιλτρο,εξατμιση , προγραμα
τα πρωτα 2 ειναι ευκολα αφου ολο και κατι θα βρεις για το τελευταιο ργω θα προτινα κατι απο μεγαλη σοβαρη εταιριαγια το τελευταιο ειναι θεμα χαρτογραφισης
γινεται για θεμα χαρακτηρα , ανταγωνισμου κ.α
Βελτίωση σε Mazda?