-
Νίκο το ίδιο έχω διαπιστώσει και εγώ εδώ και κάποιους μήνες. Ή περιμένουν το 'θαυμα' σαν τις παλιές καλές εποχές που δεν φαίνεται να έρχεται ή έχουν συνειδητοποιήσει ότι από τους 5 που θα ρωτήσουν αν ο ένας πάρει κάτι δεν φτιάχνει στην ουσία τίποτα. Η αγορά πέθανε και μάλλον το πήραν είδηση και κάθονται απλώς και κοιτάζουν.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νίκο το ίδιο έχω διαπιστώσει και εγώ εδώ και κάποιους μήνες. Ή περιμένουν το 'θαυμα' σαν τις παλιές καλές εποχές που δεν φαίνεται να έρχεται ή έχουν συνειδητοποιήσει ότι από τους 5 που θα ρωτήσουν αν ο ένας πάρει κάτι δεν φτιάχνει στην ουσία τίποτα. Η αγορά πέθανε και μάλλον το πήραν είδηση και κάθονται απλώς και κοιτάζουν.Οπότε τι συζητάμε εδώ μέσα για μοντέλα, αγορές και διάφορα τέτοια όταν εκ΄των πραγμάτων δεν μπορείς να προμηθευτείς κάποια αυτοκίνητα;
Εγώ μετά το χθεσινό περιστατικό υποχρεώθηκα/αναγκάσθηκα να απορρίψω το SX4. Αυτοί περιμένουν πελάτες με μία σακούλα χρήματα που θα πάνε απ'ευθείας για παραγγελία, με κλειστά μάτια. Παρανοϊκό...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οπότε τι συζητάμε εδώ μέσα για μοντέλα, αγορές και διάφορα τέτοια όταν εκ΄των πραγμάτων δεν μπορείς να προμηθευτείς κάποια αυτοκίνητα;Υπάρχουν τα testdrives. Θες βρε αδερφέ να οδηγήσεις κάτι διαφορετικό για λίγα χιλιόμετρα. Πας και παίρνεις ένα και κάνεις μια βόλτα και αλλάζεις τον αέρα σου. Γι' αυτό υπάρχουν οι αντιπροσωπίες πλέον.
Πέρσι η Toyota μου έδινε testdrive το Rav4 για 24 ώρες καθημερινές ή ολοκληρο ΣΚ. Το σκεφτόμουν για να πάω σε έναν γάμο που έπρεπε να βρεθώ αλλά βρήκα άλλο μέσο τελικά. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει πλέον. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχουν τα testdrives. Θες βρε αδερφέ να οδηγήσεις κάτι διαφορετικό για λίγα χιλιόμετρα. Πας και παίρνεις ένα και κάνεις μια βόλτα και αλλάζεις τον αέρα σου. Γι' αυτό υπάρχουν οι αντιπροσωπίες πλέον.
Πέρσι η Toyota μου έδινε testdrive το Rav4 για 24 ώρες καθημερινές ή ολοκληρο ΣΚ. Το σκεφτόμουν για να πάω σε έναν γάμο που έπρεπε να βρεθώ αλλά βρήκα άλλο μέσο τελικά. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει πλέον.Testdrive; Τι είναι τούτο πάλι;
Test drive μόνο δύο φορές έχω καταφέρει να κάνω στη ζωή μου...
Το 2006 το Grand Vitara (με βύσμα από φίλο) και το Pajero Pinin επειδή έτυχε ο προϊστάμενος πωλητής να έχει εταιρικό αυτοκίνητο Pinin...Όσες άλλες φορές έχω προσπαθήσει ... έμεινα στην προσπάθεια.
Όταν λέω για test drive όλοι κατσουφιάζουν και ξεκινούν τα:
'ναι μεν, αλλά είναι καινούριο μοντέλο και καταλάβατε...'
'να κοιτάξουμε να δούμε αν υπάρχει test drive'
'να πάρουμε τηλέφωνο στα κεντρικά να δούμε αν υπάρχει μοντέλο'
'πως φυσικά. Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα σας πάρουμε τηλέφωνο τις επόμενες ημέρες'
'υπάρχει η δυνατότητα, αλλά όχι τώρα. Σε 15 μέρες...'
'κάτσε να πάρω στο συνεργείο, γιατί νομίζω ότι το έχουμε εκεί...'
'τα έχουμε στείλει για πλύσιμο...αν θέλετε να σας πάρουμε τηλέφωνο από βδομάδα'
'τα έχουμε στείλει σε ένα event στα κεντρικά... πέσατε στην περίπτωση!'
'test drive; όχι δεν το έχουμε καθόλου και σε καμιά έκδοση'
'δεν έχω test drive το 207 μπορείτε όμως να κάνετε το 308. Ίδια είναι!'
'το έχει πάρει ένας συνάδελφος για κάτι δουλειές' (μετάφραση: το έχει γκαβατζώσει υπάλληλος)
'ρε συ Τάκη, το Focus έχει βενζίνη, βάλατε; όχι ε; Καλά άστο'
'Ναι μπορείτε να κάνετε test drive το SX4, το έχουμε, αρκεί να είναι στην εμπορία' (δεν ήταν και δεν ξέρω αν είναι και ποτέ εκεί)
'Το Sandero test drive; πρέπει να φέρουμε από τα κεντρικά αν υπάρχει. Αλλά θα πρέπει να κανονίσουμε να είναι και κάποιος άλλος στην εμπορία γιατί με έχουν μόνο μου, εδώ...' (πίκρα υπαλλήλου)και διάφορα άλλα κωμικοτραγικά...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν έχω την ίδια άποψη για τα test-drive.....μέχρι τηλέφωνα μου κάνουν αν θέλω να οδηγήσω το τάδε μοντέλο που ήρθε και να το κρατήσω γιά το ΣΚ....σπανίως ενδίδω.αν ειχες προβλημα και εσυ να κανεις td, θα επρεπε να εχουν κλεισει το 98% των αντιπ/ιων
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν έχω την ίδια άποψη για τα test-drive.....μέχρι τηλέφωνα μου κάνουν αν θέλω να οδηγήσω το τάδε μοντέλο που ήρθε και να το κρατήσω γιά το ΣΚ....σπανίως ενδίδω.Έτσι είναι. Δεν θυμάμαι για παλιότερα, αλλά τελευταία αν έχουν και το τηλέφωνό σου, σου σπάνε τα @@ για test drive.
-
Και εγώ αφήνω σε όλες τις εμπορίες το τηλέφωνό μου αλλά κανείς ποτέ δεν με έχει πάρει τηλέφωνο.
υ.γ. εκτός από την Hyundai... που ακόμη και τώρα με παίρνουν τηλέφωνα για test drive, προσφορές και διάφορα άλλα...
-
Στην μόνη εταιρία που χρειάστηκε ... ραντεβού, τηλέφωνα και μάλλον και 'μέσο' ήταν η Mazda. Και από τις δύο φορές (για το 2 και το 6) που απευθύνθηκα μόνο η μία (με το 6άρι) έγινε αρκετό καιρό από τότε που ήθελα.
Στις υπόλοιπες ποτέ δεν συνάντησα πρόβλημα ή δικαιολογία. Από άμεσο και μόνος μου μέχρι πολύωρη βόλτα με παρέα είχα. -
Εγω παντως οσον αφορα τα test drive εχω παρατηρησει το εξης σκηνικο...
Στην Κομοτηνη, οταν ειχα παει να κανω test drive το Polo tsi μου ειπαν οτι υπηρχε αλλα την επομενη μερα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αλλα μπορουσα να οδηγησω το Golf 1,2 tsi (το οποιο και οδηγησα) Ο πωλητης δεν ηρθε μαζι μου και μαλιστα μου ειπε να το κρατησω οσο θελω και απλα του εδωσα το τηλεφωνο μου...
Στην Audi ομως, για το Α1, ο πωλητης ηρθε μαζι μου και με πηγε σε μια συγκεκριμενη διαδρομη (χωρις στροφες κλπ).. Βεβαια καποια στιγμη χρειαστηκε γιατι αυτο που οδηγησα ηταν με το s-tronic οποτε ηθελα μια βοηθεια.
Στην Αθηνα πηγα στην Citroen και στη Seat (για DS3 και Leon αντιστοιχα) και μου ειπαν οτι θα πρεπει να ειμαι ανω των 23 (19 ειμαι τωρα) για να το οδηγησω..Ισως λογω επαρχιας να ειναι πιο ελευθερα τα πραγματα
-
Κι εγώ από τη Renault δεν έχω παράπονο. Test drive κλείνεις άμεσα κι εύκολα και μάλιστα μπορείς να το οδηγήσεις παραπάνω από μια φορά αν θέλεις.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Στην Αθηνα πηγα στην Citroen και στη Seat (για DS3 και Leon αντιστοιχα) και μου ειπαν οτι θα πρεπει να ειμαι ανω των 23 (19 ειμαι τωρα) για να το οδηγησω..Ισως λογω επαρχιας να ειναι πιο ελευθερα τα πραγματα
Μπααα, μαλλον δεν τα εχουν ασφαλισμενα για νεους οδηγους... (κ για το λεον παει στο καλο, ειναι μικρομεσαιο, το ds3 ποιος νομιζουν οτι θα το παρει??!! )
-
Σήμερα πήγα να δω από κοντά τα Nissan Qashqai και Juke στην μεγάλη εμπορία στο Μαρούσι... Είχαν και test drive, οπότε έλεγα μπας και έκανα και μία δοκιμή.
Δίπλα κολλητά είναι η Chevrolet που έχω πάει αρκετές φορές...και τους έχω γνωρίσει κιόλας.
Πήγα και έφαγα φλας καλό...
Και οι δύο εμπορίες κλειστές, άδειες και στη θέση τους θα ανοίξει SATO έπιπλα...
Σε λίγο θα πηγαίνουμε στα κεντρικά των αντιπροσωπειών όλοι οι Έλληνες...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σήμερα πήγα να δω από κοντά τα Nissan Qashqai και Juke στην μεγάλη εμπορία στο Μαρούσι... Είχαν και test drive, οπότε έλεγα μπας και έκανα και μία δοκιμή.Δίπλα κολλητά είναι η Chevrolet που έχω πάει αρκετές φορές...και τους έχω γνωρίσει κιόλας.
Και οι δύο εμπορίες κλειστές, άδειες και στη θέση τους θα ανοίξει SATO έπιπλα...
Δεν κατεβάζε το ενοίκιο ο ηγούμενος της μονής που έχει το ακίνητο και την έκαναν! Καλα έκαναν!
-
Σε εκεινη την αντιπροσωπια ηταν η Infiniti μονη της καποτε!! Περυσι πηγε και η Nissan (Αχ θυμηθηκα τις ματιες που εριχνα οταν γυρναγα απο το φροντιστηριο στο G37 Coupe!)
Αληθεια η Infiniti αποχωρησε απο την Ελλαδα? -
Υφεση,υφεση ,αλλα οι τιμες στα μεταχειρισμενα της Γερμανιας ειναι 3000ε+ μικροτερες απο αυτες της Ελλαδος. Κοιταζα τιμες σε focus 2008 και η διαφορα ηταν τεραστια. Μαλλον πρεπει να κλεισουν και αλλες μαντρες
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
αλλες μαντραδεςΗ μαντραδα, πληθυντικος μαντραδες;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
αλλες μαντραδες
Η μαντραδα, πληθυντικος μαντραδες;;;
E ρε τι σου κανει η κουραση.Συγγνωμη
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σήμερα πήγα να δω από κοντά τα Nissan Qashqai και Juke στην μεγάλη εμπορία στο Μαρούσι... Είχαν και test drive, οπότε έλεγα μπας και έκανα και μία δοκιμή.
Δίπλα κολλητά είναι η Chevrolet που έχω πάει αρκετές φορές...και τους έχω γνωρίσει κιόλας.
Δεν κατεβάζε το ενοίκιο ο ηγούμενος της μονής που έχει το ακίνητο και την έκαναν! Καλα έκαναν!
ok. Καλά έκαναν. Που πήγαν όμως; Έψαχνα για κάποια ταμπέλα με καινούριες διευθύνσεις, αλλά δεν είδα κάτι.
-
Θα είμαι off-topic τώρα, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιο συμβατό θέμα για να πω την απορία μου:
Οι εκθέσεις αυτοκινήτων που συνήθως είναι κάθετες μονάδες, δεν έχουν έσοδα από τα service?
Εντάξει, υπάρχει ύφεση στην αγορά και δεν πωλούνται καινούργια αυτοκίνητα.
Τα δεκάδες αυτοκίνητα που παρελαύνουν κάθε μέρα για τακτικά ή έκτακτα service δεν αφήνουν κέρδη, αν αναλογιστούμε κι'όλας
τις παλαβές χρεώσεις; -
Αφήνουν έσοδα όταν οι ιδιοκτήτες τους τα πάνε για service.
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου