-
next time μπορει να σκασω μυτη και εγω
-
Σε περιμένουμε
-
Λοιπόν, τελικά θα πάμε Πλαταμώνα ή Παλαιό Παντελεήμονα για ημερήσια εκδρομή (και παϊδακοφαγία );;;;;;;;;
Είπαμε, η ημερομηνία είναι 17 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή! Και μπορούμε να το συνδυάσουμε και με άλλα πράγματα (περισσότερο φαΐ για παράδειγμα )
Άντε όποιος είναι μέσα να δηλώνει συμμετοχή!
ΤΩΡΑ!!!!!
-
αυτο το παιδι πειναει????
-
Για μένα ειναι δύσκολη εκείνη η ημέρα παίδες! Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω αμέσως!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτο το παιδι πειναει????Me;;; Are you talking to me;;;
Τι σε κάνει να το λες αυτό;;;
-
Εκτός απροόπτου είμαι μέσα !
-
Και εγω μέσα εκτός και αν προκύψει κάτι μέχρι τότε.
-
Δενα ξερω αν διαβασατε το αλλο post περι Αιγινιου.Ειστε μεσα να περασουμε και μια βολτα απο εκει? Και μετα παμε για σουβλακια κλπ.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Δενα ξερω αν διαβασατε το αλλο post περι Αιγινιου.Ειστε μεσα να περασουμε και μια βολτα απο εκει? Και μετα παμε για σουβλακια κλπ.Όλο στα σουβλάκια εσένα το μυαλό σου...
-
Δενα ξερω αν διαβασατε το αλλο post περι Αιγινιου.Ειστε μεσα να περασουμε και μια βολτα απο εκει? Και μετα παμε για σουβλακια κλπ.ετσι οπως το λες μου θυμιζει το διπτυχο ----> καρτ στο ρυσιο και μετα μαμα τερεζα.........
-
ΕΕΕ καλα αμα δεν θελετε σουβλακια δεν παμε! Να σας δω κατα τις 2 το μεσημερι τι θα φατε μετα τις σβουρες στην πιστα. Εχει κατι χοιροστασια εκει γυρω.Κανεις για λουκανικα;
-
Σουβλάκια Θέλουμε......!
-
Γειά σας παιδιά! Πιθανότατα κι εγώ μέσα, αφήνω όμως μια επιφύλαξη λόγω.. οικογενειακών υποχρεώσεων
-
Παιδιά και 'γω μέσα για τις 17 Οκτωβρίου! Ισχύει;
Αλλά που είναι αυτός ο Πλαταμώνας;;;
-
Μια ευθεια δρομος Δημητριε περιπου 120 χλμ. προς το νοτο. Αλλα στο τελος εχει και κατι στροφουλες. Απο θεα βλεπεις το μισο νο Κατερινης. Α και στο 40. χλμ περιπου το Αιγινιο μην ξεχνιομαστε
-
Μια ευθεια δρομος Δημητριε περιπου 120 χλμ. προς το νοτο. Αλλα στο τελος εχει και κατι στροφουλες. Απο θεα βλεπεις το μισο νο Κατερινης. Α και στο 40. χλμ περιπου το Αιγινιο μην ξεχνιομαστεΔηλαδή θα πάμε εκεί για φαγάκι, κουβεντούλα (ίσως και στο Αιγίνιο) και θα γυρίσουμε το βράδυ;
-
Μήπως να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε η Κυριακή πλησιάζει...
Πάντως στην πίστα αν πάμε τελικά εγώ δεν μπαίνω γιατί θα αποτελείωσω τα λάστιχα μου τα οποία θέλω να βγάλουν το χειμώνα...
Και μια πρόβλεψη καιρού για την Κυριακή
http://www.w3.weather.com/outlook/trave ... earch_city -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μήπως να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε η Κυριακή πλησιάζει...
Πάντως στην πίστα αν πάμε τελικά εγώ δεν μπαίνω γιατί θα αποτελείωσω τα λάστιχα μου τα οποία θέλω να βγάλουν το χειμώνα...
Και μια πρόβλεψη καιρού για την Κυριακή
http://www.w3.weather.com/outlook/trave ... earch_cityΠάντως εγώ είμαι μέσα...
Περιμένω να μου πείτε ώρα και μέρος! -
Εγώ,μάλλον δέν θά τά καταφέρω!!!
Αλλά,καί ποτέ δέν ξέρεις!!! -
Μια που θα φτάσετε μέχρι Πλαταμώνα, κατεβείτε και λίγο παρακάτω...τι είναι η Αμφίκλεια....καμια 300ρια χλμ.
Συνάντηση Θεσσαλονίκης