-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Συνεχιζεται το προβλημα ευτυχως που οι ερωτησεις ειναι ευκολεςΝα συνδεθω Βασιλη προσπαθω
Γιωργο αυτες ειναι ερωτησεις που τις κανει μονο οταν δημιουργεις λογαριασμο.Οχι οταν βαζεις κωδικο κλπ για εισοδο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συνεχιζεται το προβλημα ευτυχως που οι ερωτησεις ειναι ευκολες
Να συνδεθω Βασιλη προσπαθω
Γιωργο αυτες ειναι ερωτησεις που τις κανει μονο οταν δημιουργεις λογαριασμο.Οχι οταν βαζεις κωδικο κλπ για εισοδο.
Να μην επαναλαμβανομαι ,αλλα νομιζω εγραψα οτι αυτο συμβαινει καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω ,ας το αφησουμε ετσι αφου δεν μπορω να σε πεισω.
-
Να μην επαναλαμβανομαι ,αλλα νομιζω εγραψα οτι αυτο συμβαινει καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω ,ας το αφησουμε ετσι αφου δεν μπορω να σε πεισω.
Δεν ειναι θεμα να με πεισεις αλλα να βρουμε τι γινεται.
Να προτεινω να δοκιμασεις και με αλλον browser? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειναι θεμα να με πεισεις αλλα να βρουμε τι γινεται.
Να προτεινω να δοκιμασεις και με αλλον browser?Αν σε βοηθαει αυτο ,εχω αλλαξει παροχο κ στην δουλεια δεν αντιμετωπιζω προβλημα συνδεσης
-
Δεν μπορω να σκεφτω κατι.
-
Τι κατηγορία ερωτήσεων έχεις διαλέξει? Στο επίπεδο 4 (μετά από τέσσερις συνδέσεις), έχει κάτι διαφορικές 2ου βαθμού. Πιστυεύω να τα καταφέρεις.
-
Στο επιπεδο 6 εχει μαξιλαρακι και πας για το 1000000€.
(sorry αλλα επρεπε να το γραψω) -
Να προτεινω να δοκιμασεις και με αλλον browser?
Αν σε βοηθαει αυτο ,εχω αλλαξει παροχο κ στην δουλεια δεν αντιμετωπιζω προβλημα συνδεσης
Για browser σε ρωτησε , δηλαδη τι χρησιμοποιείς ? internet explorer , firefox ? chrome ? opera ? επισης μηπως ειναι θεμα antivirus ? για δοκιμασε να το κανεις disable .
Για θεμα ρυθμίσεων ασφαλειας μου μυριζει -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι κατηγορία ερωτήσεων έχεις διαλέξει? Στο επίπεδο 4 (μετά από τέσσερις συνδέσεις), έχει κάτι διαφορικές 2ου βαθμού. Πιστυεύω να τα καταφέρεις.Aρχιζω κ το βρισκω διασκεδαστικο αλλα η ευκολια των ερωτησεων το κανει κουραστικο ,απαιτω αλλαγη επιπεδου
Δεν εχω λαβει μηνυμα σου αν οντως εστειλες
-
Τι κατηγορία ερωτήσεων έχεις διαλέξει? Στο επίπεδο 4 (μετά από τέσσερις συνδέσεις), έχει κάτι διαφορικές 2ου βαθμού. Πιστυεύω να τα καταφέρεις.
Aρχιζω κ το βρισκω διασκεδαστικο αλλα η ευκολια των ερωτησεων το κανει κουραστικο ,απαιτω αλλαγη επιπεδου
Όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω, κοίταξε λίγο τις ρυθμίσεις του browser και το επίπεδο ασφαλείας στον υπολογιστή (δες και τα policy settings στο control panel).
Μήπως έχεις κάνει disable τα cookies (session cookies)? Γενικά, μετά το authentication έρχεται ένα cookie στον client το οποίο επανελέγχεται σε κάθε request. Αυτά από το .NET που δουλεύω αλλά ισχύουν παντού.
-
Aρχιζω κ το βρισκω διασκεδαστικο αλλα η ευκολια των ερωτησεων το κανει κουραστικο ,απαιτω αλλαγη επιπεδου
Aκυρον αρχιζω να λαμβανω ,ευχαριστω κ sorry σε οσους δεν εχω απαντησει γιατι μολις τωρα τα ελαβα
-
εγκατέστησα το tapatalk στο iphone4, κάνω search μέσα απ την εφαρμογήγια το 4tforum αλλά μου λέει ότι network anavailable try later ή κάτι τέτοιο
παίζει να έχει πρόβλημα η εφαρμογή?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εγκατέστησα το tapatalk στο iphone4, κάνω search μέσα απ την εφαρμογήγια το 4tforum αλλά μου λέει ότι network anavailable try later ή κάτι τέτοιοπαίζει να έχει πρόβλημα η εφαρμογή?
Anavailable? Στα ολλανδικα ειναι??
Εγω μια χαρα μπαινω απο το tapatalk ποτε δεν ειχα προβλημα..
Πλακιτσα ε?
-
για πείτε λίγο ρε παιδιά πως το χρησιμοποιείτε, μήπως κάνω καμιά πατάτα
τρέχω την εφαρμογή, και απ το tab network κάνω search gia 4tforum?
-
Πας στο search και ψαχνεις 4tforum..
Kαι σου βγαζει 4tforum μπλα μπλα
Πατας και σου βγαζει ενα notice πατας οκ..
Λεει receiving.. Processing..
Πατας τις επιλογες (στα android το κουμπακι στα αριστερα) κανεις login και ετοιμος
-
αυτό έκανα αλλά έβγαζε το μνμ που είπα, οπότε μάλλον κάτι έπαιζε με το δίκτυο
θα το τσεκάρω απο wifi και θα επανέλθω
-
Test
Sent from her iPhone using Tapatalk :yeslib:
-
Ziliari
Den exei ellinika omwsSent from her iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ziliari