-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
...Εξαιρετικά!!!....Αναμένουμε απο τους υπόλοιπους δηλώσεις 'συμμετοχών'!!
kouk γύρισες? Μου θέλεις και καπελάκια? Κάπου διάβασα ότι δεν θα πας στο ΕΛΠΑ
Αμέσως εσυ! Μην αφήσεις κουβέντα να πέσει κάτω! Ειναι δύσκολο φίλε αλλα κάνω τα αδύνατα δυνατά να κατέβω το Σάββατο!Το μονο που δεν ξέρω ειναι αν μπορώ να ανέβω service park να παρω καπελλάκι και να κατέβω Φτέρη στις 9:30 (που ειπε ο BTS για ραντεβού). Αν δεν προλάβω,ε,θα πηγαίνω να ρωτάω οποιον φορέι καπελλακι αν ειναι απο το forum
Το σημείωσα BTS!Εγω θα ειμαι με BMW μπλέ (4124) ή μπορντώ Μ3!Ε όπως ειπα το πολύ πολύ να αρχίσω να ρωτάω ή να βαλω φωνή 'forum ρεεεεε!'
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΕΛΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΕΡΗ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΠΕΛΛΑΚΙΑ. ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ 9.30, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΕΛΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ, ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΝΑ ΜΠΟΡΝΤΩ 106 ΧΝ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ 1502. ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.
-
Ωραία ιδέα να βρεθούμε ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.Σκέφτηκα και θα στείλω το νούμερο του κινητού μου τηλεφώνου σε όσους έχουν σε προβολή το e-mail τους επίσης και το αυτοκίνητο που πιθανόν θα οδηγώ.
Για καπελάκια στα Καλάβρυτα μάλλον δεν βολεύει τουλάχιστον εμένα που θα έρθω από το Ναύπλιο από την εθνική οδό.Μόνο αν έρθω από τη πλευρά της Τρίπολης ανάποδα στη S.S Πριόλιθος, την παλιά S.S Κλειτόρια, αλλά δεν το βλεπω.Προτιμώ στη Φτέρη το τεχνικό κομμάτι αμέσως πριν από την παιδική χαρά, στο χωριό Πυργάκι.Πιστεύω ότι δεν πρέπει να χάσω την στιγμή όπου θα δούμε για πρώτη φορά σε ασφάλτινο αγώνα στην Ελλάδα μετά από πολύ καιρό,αυτοκίνητο να πλαγιολισθαίνει σε κατηφορική αριστερή φουρκέτα (από την εποχή των NISSAN 240RS Γ. Μοσχούς-Stratissino-FIAT 131 Abarth-Ιαβέρης αρχές δεκαετίες 80) και πιστεύω
ότι ο ΡΕΝΑΤΟ και οι Πολωνοί δεν θα με απογοητεύσουν.
Αυτά μάλλον έγραψα πολλά.Θα τα πόυμε εκτός απροόπτου-πρέπει να το υπολογίζουμε κι΄αυτό.
Υ.Γ Θυμάται ο enzo-Stratissino-Στρατής-Σ.Χ. το RALLY ΣΚΟΡΠΙΟΣ 1984 με το 240RS από τότε έχουμε να δούμε πλαγιολισθήσεις στην άσφαλτο! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ωραία ιδέα να βρεθούμε ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.Σκέφτηκα και θα στείλω το νούμερο του κινητού μου τηλεφώνου σε όσους έχουν σε προβολή το e-mail τους επίσης και το αυτοκίνητο που πιθανόν θα οδηγώ.ΤHVARVERIS ENHMEROSA TO PROFIL MOU KAI EMFANIZETAI TO E-MAIL. PERIMENO!
ALLOI?
VOREIOI THA KATEVETE?
CDL? HUNTER? JOHANDELTA?THVARVERIS TO ELAVA, THANKS.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Φτέρη δαγκωτό!!!
Άντε πείτε πόιοι θα έρθετε μπας και κανονίσουμε να στήσουμε forumιστικη εξέδρα!Οπωσδηποτε φτερη θελω να δω τους ξενους πως θα την καταιβουν ειδικα οTRAVAGLIA λετε να την παρει ο ευσταθιου
-
ΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΦΤΕΡΗ.ΦΕΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΕΝΖΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΚΟΥΛΗ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.
ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.
ΙΣΩΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 106 ΡΑΛΛΥ Η' ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ C3 Η' ΜΕ ΛΑΔΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΠΕΖΩ ΠΕΡΙΒΟΛΗ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΤΕΡΗ. -
Να είναι καλά όλοι οι φίλοι που κανανε την προσπαθεια να απαντήσουν στο poll.
Αφήστε τα καπελάκια και τα φανελάκια, αυτά είναι ασσορτί με τα ψηλά τα τακουνάκια.
Ελάτε από βραδύς να δούμε τα αστέρια του ουρανού και όχι της TV, και αν είμαστε μόνο 16 ακόμα καλλίτερα, να φτάσει και το κρασί.
καλό αγώνα
friar
-
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ 2,ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ?ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ?
-
Ο χρήστης MATALIONEN έγραψε:
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ 2,ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ?ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ?ΦΤΕΡΗ 1,ΜΕΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ,ΜΕΤΑ ΦΤΕΡΗ 2.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ;
-
Πάρτε και κανένα μπουφάν και καμιά ομπρέλα μάγκες γιατί η ΕΜΥ προβλέπει βροχές.Στο ΑΧΑΙΟΣ του 1988 το οποίο είχε γίνει Απρίλη θυμάμαι(Σάββατο του Λαζάρου πριν το Πάσχα) είχα φύγει από το Ναύπλιο με ήλιο και ζεστό καιρό και εκεί πάνω -Φτέρη- έριχνε χιονόνερο.
Ο bts μου έστειλε e-mail, είναι ήδη στη Πάτρα όπου η πόλη ζει στο ρυθμό του αγώνα λέει.Μακάρι να είναι έτσι,αλλά θα πω κάτι που ισχύει για όλους εμάς που αγαπάμε τους αγώνες αυτοκινήτου.Μάλλον εμείς ζούμε στο ρυθμό του κάθε αγώνα και νομίζουμε ότι και οι γύρω μας το ιδιο νοιώθουν!
Είμαστε επιεικώς άρρωστοι αγαπητοί φίλοι συνforumaδες! -
[quote='MATALIONEN']ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ 2,ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ?ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ?[/quoteΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΞΕΚΟΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ
-
Το σίγουρο είναι ότι η πόλη ζει κάτω από βαριά συννεφιά. Συμβουλευτείτε σίγουρα την πρόγνωση καιρού!
-
κακό δεν κάνει να βλέπουμε τον καιρό.
προσωπικά πιστευώ (άποψη) ότι το καλλίτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανοίγουμε το παράθυρό μας πότε πότε.
Αν όμως επιμένετε ανοίχτε και αυτό το παράθυρο http://www.offroads.gr/site/phpweather/demo22.phpfriar
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μάλλον εμείς ζούμε στο ρυθμό του κάθε αγώνα και νομίζουμε ότι και οι γύρω μας το ιδιο νοιώθουν!
Είμαστε επιεικώς άρρωστοι αγαπητοί φίλοι συνforumaδες!ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ, ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΑΣ 'ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ RALLY ELPA ACHAIA CLAUSS', ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΧΑΙΑ ΚΛΑΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 1 ΣΤΑ 10 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΩ Α/6! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ 'ΠΙΑΝΕΙ' ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ ΡΑΛΛΥ, ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ HQ, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑ ΚΛΑΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΓΚΛΑΜΟΥΡ!!!
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ SD:
ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΟΥΣ ΒΡΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6.00 ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΗΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΒΑΛΜΑΝΤΟΥΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 6.30 ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΧΩΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. -
STI,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ,ΕΙΠΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.www.accuweather.com
-
ΦΤΕΡΗ ,ΚΥΡΚΟΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΜΙΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ.
-
PALEOU TYPOU PARALLAGI KAI OLOI STO 4o TYP NA KANOUME PAREA!!! POU THA PATE TORA OLOI STIN FTERI???
TT TO RAC ERXETE.... TI EKANE I PAOKARA AGORI MOU>?
-
Ο χρήστης Kyprianou έγραψε:
PALEOU TYPOU PARALLAGI KAI OLOI STO 4o TYP NA KANOUME PAREA!!! POU THA PATE TORA OLOI STIN FTERI???TT TO RAC ERXETE.... TI EKANE I PAOKARA AGORI MOU>?
Εμείς θα πάμε και Φτέρη και Κοντοπηγάδη!!!
Εσύ εκεί να φυλάς την πατρίδα. Να προσέχεις γιατί τωρα που θα σας φάνε το Ραλι θα τους ανοίξουν οι ορέξεις και για άλλαΤι έγινε τον Μπατατούδη τον ξέχασες; Σας έσωσαν οι πράσινοι....
-
ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ RALLY ΕΛΠΑ:
*Ο κ. Πασαλής περιέγραψε τις διαδρομές του ACHAIA 27o ράλλυ ΕΛΠΑ και τόνισε τη μεγάλη σημασία που θα παίξει η πειθαρχία των θεατών στην ασφαλή διεξαγωγή του. “Για λόγους ασφαλείας οι ε.δ. θα κλείνουν 90’ πριν το χρόνο του πρώτου αυτοκινήτου. Και οι θεατές θα μπορούν να κινούνται μόνο προς τη φορά του αγώνα και όχι ανάποδα μέσα σ’ αυτές”. *
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΦΤΕΡΗ Ι (9.57), Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ(9.30)!
-
Καλή διασκέδαση σε όλους και σ΄αυτούς που θα δούμε και σ΄αυτούς που θα ακολουθήσουν άλλο πρόγραμμα
Αυτοί που έχουν το τηλεφωνό μου μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όποια ώρα θέλουν.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάω και το πρωί στην Πάτρα για την εκίνηση της 1ης μέρας και για να δω κάποιους φίλους εκεί.
Όσο για το ραντεβού και πιο γρήγορα να είμαστε εκεί τόσο το καλύτερο. -
Πάντως από τα 13 άτομα που δήλωσαν πως θα πάνε Φτέρη, στο ραντεβού του forum παρέστησαν μόνο 4.............
Σε ποιά Ειδική θα είστε;