-
Το νεο site με τα επικίνδυνα σημεία των εθνικών οδών αλλά και σημεία ενδιαφέροντος είναι πλέον on air.
Ελπίζω να εχει την υποστήριξη ολων των οδηγών.
Καλή αρχή και συγχαρητήρια για την προσπάθεια. -
Για download σημείων το pois.gr είναι πολύ καλύτερο.
-
Δεν μπορεί να συγκριθεί αυτή τη στιγμή με το pois γιατί μόλης ξεκίνησε.
Η βάση με τις σταθερές κάμερες είναι η πιο αξιόπιστη γιατί δημιουργήθηκε με ακρίβεια χιλιοστού,
όμως δεν είναι μόνο αυτό καθώς υπάρχουν πληροφορίες και φώτο που δεν υπάρχουν συγκεντρωμένες σε άλλο site.
Ας βοηθήσουμε ολοι στην προσπάθεια που ξεκίνησε. -
Μου έφεραν τα Χριστουγενα δώρο ένα mls και είπα να το δοκιμάσω προχθές και κατάφερα να πάω από Γαλάτσι Κηφισιά απο ΕΘνικη Όδο.
Επίσης κοντά στο σπίτι μου ο χάρτης έχει ένα μεγάλο λάθος. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μου έφεραν τα Χριστουγενα δώρο ένα mls και είπα να το δοκιμάσω προχθές και κατάφερα να πάω από Γαλάτσι Κηφισιά απο ΕΘνικη Όδο.
Επίσης κοντά στο σπίτι μου ο χάρτης έχει ένα μεγάλο λάθος.Άλλαξε πρόγραμμα το συντομότερο και βάλε iGO.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επίσης κοντά στο σπίτι μου ο χάρτης έχει ένα μεγάλο λάθος.Άλλαξε πρόγραμμα το συντομότερο και βάλε iGO.
πως το εβαλες το iGo? σε ποιο mls?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
πως το εβαλες το iGo? σε ποιο mls?
Καλά θα πάρω εγώ MLS; Δεν σε έβρισα!
Εσύ σε ποιό θέλεις να βάλεις το iGO; -
δε θυμαμαι τωρα το μοντελο πρεπει να το κοιταξω
-
Καλημερα παιδες!!
Εχω το mls talk&drive το οποιο ειναι αρκετα εξυπηρετικο αλλα με εχει προβληματισει με τις διαδρομες που μου προτεινει (σε παει μεχρι την Αγγλια και μετα σε ξαναγυριζει πισω) και δεν εχει καποιους βασικους δρομους στον χαρτη (που υπαρχουν εδω και πολλα χρονια)...
Ξερει κανεις εαν το IGO ειναι συμβατο με το mls ??
Τι θα μου προτεινατε να εγκαταστησω ?
Ευχαριστω! -
Κάνε unlock τη συσκευή και βάλε iGO.
Πες μας και ποιά συσκευή είναι να βοηθήσουμε. -
αν βαλω igo στην καρτα μνυμης και το επιλεγω απο το μενου? γινετε? ακομα κι ετσι θελει ξεκλειδωμα ε?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
αν βαλω igo στην καρτα μνυμης και το επιλεγω απο το μενου? γινετε? ακομα κι ετσι θελει ξεκλειδωμα ε?Ποιό menu;
Αν έχεις πρόσβαση στα αρχεία της κάρτας απο τη συσκευή μπορείς να τρέξεις όποιο πρόγραμμα θέλεις. -
αν βαλω igo στην καρτα μνυμης και το επιλεγω απο το μενου? γινετε? ακομα κι ετσι θελει ξεκλειδωμα ε?
Ποιό menu;
Αν έχεις πρόσβαση στα αρχεία της κάρτας απο τη συσκευή μπορείς να τρέξεις όποιο πρόγραμμα θέλεις.εχω το mls 3855, αυτη τη στιγμη δεν εχει καρτα μνυμης, αλλα εαν παρω μια και της περασω το igo θα μου δινει τη δινατοτητα απο το μενου να επειλεξω? τα δικασας δεν εχουν μενου?
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ξέρει κάποιος πως μπορώ σε navigon να βγάλω τις διασταυρώσεις όταν δίνω προορισμό ; Το πάλεψα λίγο αλλά δεν βρήκα τίποτα.Ειλικρινά μου έχει σπάσει τα νεύρα
Εκεί που ζητάει διασταύρωση βάζεις αριθμό, εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.
Δεν μου δίνει την δυνατότα να βάλω αριθμό εκεί που ζητάει διασταύρωση
Μπας κι έχει πρόβλημα η συσκευή ;Για την ιστορία επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της navigon. Ένας τύπος λοιπόν σε άπταιστα σπαστά Ελληνικά μου είπε πως αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν κενά στον χάρτη, δεν είναι δηλαδή περασμένα τα νούμερα.
Για να δουλέψεις για τη navigon πρέπει να είσαι αλλοδαπός ; Είμαι σίγουρος πως και η γυναίκα στο ηχογραφημένο μύνημα ήταν σίγουρα από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ .
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Ποιό menu;
Αν έχεις πρόσβαση στα αρχεία της κάρτας απο τη συσκευή μπορείς να τρέξεις όποιο πρόγραμμα θέλεις.εχω το mls 3855, αυτη τη στιγμη δεν εχει καρτα μνυμης, αλλα εαν παρω μια και της περασω το igo θα μου δινει τη δινατοτητα απο το μενου να επειλεξω? τα δικασας δεν εχουν μενου?
-
Πες μας και ποιά συσκευή είναι να βοηθήσουμε.Eιναι mls talk&drive 43i εαν θυμαμαι καλα (δεν την εχω μπροστα μου αυτη την στιγμη για να δω ακριβως το μοντελο)...
-
Ο χρήστης CHRIS-ASTRA έγραψε:
Πες μας και ποιά συσκευή είναι να βοηθήσουμε.Eιναι mls talk&drive 43i εαν θυμαμαι καλα (δεν την εχω μπροστα μου αυτη την στιγμη για να δω ακριβως το μοντελο)...
-
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!
-
Ποια ειναι η γνωμη σας για το Μιο μοον Μ300?
-
H δική μου γνώμη είναι navigon 1400.
Το πηρα αποφαση...GPS