-
Καλησπέρα έχω θέμα με το αμάξι μπορεί να βοηθήσει κάποιος.το έχω 4 μήνες στη αντιπροσωπεία γυρνάω διακόπτη ένα κάνει κοντρόλ κλπ μόλις είναι να δώσει εντολή για να πάρει μπροστά σβήνουν κατραν και δεν σκάει αν το παιδεύω μερικές φορές μπορεί να πάρει.εχουμε δει μπαταρία μίζα αλλάξαμε εγκέφαλο κλπ και πάλι τα ίδια είναι a class 180 1.5diesel 2015
-
Καλησπέρα έχω θέμα με το αμάξι μπορεί να βοηθήσει κάποιος.το έχω 4 μήνες στη αντιπροσωπεία γυρνάω διακόπτη ένα κάνει κοντρόλ κλπ μόλις είναι να δώσει εντολή για να πάρει μπροστά σβήνουν κατραν και δεν σκάει αν το παιδεύω μερικές φορές μπορεί να πάρει.εχουμε δει μπαταρία μίζα αλλάξαμε εγκέφαλο κλπ και πάλι τα ίδια είναι a class 180 1.5diesel 2015
-
Μονο στην εκκινηση το κανει αυτο? πχ. κατα την οδηγηση σβηνει, εχει ασταθιες στο ρελαντι? στα φωτα?
Το ολο πραγμα βρομαει στην ασφαλειοθηκη η σε καποια φθαρμενη καλωδιωση. Πρεπει να τσεκαρει ηλεκτρολογος τις καλωδιωσεις που δινουν ρευμα απο το καντραν στο ιμομπιλαιζερ και απο κει στη μιζα.
Προσωπικα σε προτο πλανο εγω θα αλλαζα τις ασφαλειες της μιζας, και του ιμομπιλαιζερ που ειναι μια πολυ φθηνη λυση μηπως εχει γινει μαλακια με καποια απο αυτες.
-
Καλησπέρα το κάνει μόνο όταν είναι σβηστό και θέλω να το βάλω μπροστά.ανοιγω διακόπτη κάνει κοντρόλ κανονικά και στο 2 γύρισμα σβήνουν όλα σαν να μην έχει ρεύμα το κάνει 10 20 φορές και μετα παίρνει.εχω αλλάξει μπαταρία μίζα δεν βγάζει βλάβη αλλάξαμε εγκαφαλο διακόπτη και ψαξαν καλώδια κλπ.τιποτα μιλάνε με Γερμανία η αντιπροσωπεία να δούμε τι φταίει αλλά με έχει αγανακτήσει
-
Dj Mitsos
Καλησπέρα το κάνει μόνο όταν είναι σβηστό και θέλω να το βάλω μπροστά.ανοιγω διακόπτη κάνει κοντρόλ κανονικά και στο 2 γύρισμα σβήνουν όλα σαν να μην έχει ρεύμα το κάνει 10 20 φορές και μετα παίρνει.εχω αλλάξει μπαταρία μίζα δεν βγάζει βλάβη αλλάξαμε εγκαφαλο διακόπτη και ψαξαν καλώδια κλπ.τιποτα μιλάνε με Γερμανία η αντιπροσωπεία να δούμε τι φταίει αλλά με έχει αγανακτήσει
[/quote]
-
[quote=Sakis1400]
εχεις αλαξει εγκεφαλο, μιζα, μπαταρια και εχεις τσεκαρει καλωδια μενει η ασφαλειοθηκη και η γειωση της μπαταριας που προφανως την εχουν ελεγξει.
Δοκιμασε αυτο που σου λεω ανοιξε την ασφαλιοθηκη και δες τον πινακα ποια ασφαλεια συνδεεται με την μιζα και ποια με το εμομπιλαιζερ (καμια φορα ειναι μαζι η το εμομπιλαιζερ δεν εχει) και πηγαινε αλλαξε τες με καινουργιες.
Αν και αυτο δε πιασει μενει μονο η κλειδαρια που βαζεις το κλειδι! και δεδομενου οτι η μερσεντες τα εχει κανει ολα ηλεκτρονικα δεν θα μου κανει εντυπωση.
-
Dj Mitsos θα το δω και μακάρι να είναι κάτι από αυτά και να γλυτώσω από όλο αυτό έχω βαρεθεί να μπαίνω μέσα στην αντιπροσωπεία και να μην γίνεται τίποτα
-
Dj Mitsos θα το δω και μακάρι να είναι κάτι από αυτά και να γλυτώσω από όλο αυτό έχω βαρεθεί να μπαίνω μέσα στην αντιπροσωπεία και να μην γίνεται τίποτα
ξερεις δε χρειαζεται να πηγαινεις αποκλειστικα στην αντιπροσωπεια υπαρχουν και εξωτερικα συνεργεια που δε σου πιανουν τοσο το κωλο.
-
Για Θεσσαλονίκη έχεις κάποιον καλό μάστορα
-
Καλησπέρα σε όλους
έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε Α class 180 diesel του 15 ίδιο αυτοκίνητο δηλ με αυτό του κ. Σακη ...μήπως τελικά βρεθηκε λύση στο πρόβλημα ώστε ν αποφύγω την ταλαιπωρία ;;
Ευχαριστώ πολύ!
Πρόβλημα σε mercedes