-
Ο χρήστης Hyundaii30 έγραψε:
και η θεσεως το ιδιο?Προβολείς=μεγάλη σκάλα>μεσαία σκάλα=Διασταύρωσης>θεσεως= μικρή σκάλα=ψείρες.
-
Δεν ξέρω για την παραγγελία σου, αλλά αν το έντυπο που πήρα (είναι το ίδιο με link παρακάτω, απο το site της Hyundai), αν το μελετήσεις, θα δείς πως δεν έχει ούτε ασύρματη, ούτε αυτόματους υαλοκαθαριστήρες. Αν παραγγείλω σήμερα το αμάξι έρχεται με αυτά τα specs.
http://www.hyundai.gr/wp-content/uploads/2018/11/i30-fastback-10-2018-specs.pdf
-
Τα φώτα θέσεως είναι μόνο Led τα οποία είναι στην μπροστά μάσκα.
-
Ψειρες,θεσεως,μεγαλη σκαλα,υποτιθεται οτι και τα 3 επρεπε να ειναι λεντ στην εκδοση distinctive...μην μας τα χαλασει και η χιουνται τωρα την εχω και αδυναμια.
-
Εννοεις τα φωτα που ειναι διπλα στα ομιχλης? octoberxiv
-
Ναι, τα αναμένα είναι Led
-
https://autopro56.mediacdn.vn/2017/-1500098601522.jpg εγω αυτο εννοω,να ειναι και τα αλλα λεντ. καταλαβα τι λες.
-
-
και τα πισω λεντ που λεει να ειναι ετσι https://www.drive.gr/sites/default/file ... back_3.jpg
-
Μόνο τα πορείας μπροστά, και του stop πίσω πανω απο την πόρτα είναι led παιδιά, και πουθενα αλλού, επίσης ασύρματη φόρτιση δεν υπάρχει, αλλά έχει αυτόματους υαλοκαθαριστηρες στην κορυφαία έκδοση. Τώρα σε ερώτηση αν τα παραγγείλουμε με φουλ Led ασύρματη σύνδεση κτλ, μου είπε ότι δεν υπάρχει κάποιος κατάλογος για να μου πουν αν γίνεται, συν το γεγονός ότι σε παραγγελία έξτρα θα περιμένουμε ίσως και 6 μήνες.
Αυτά από την βελμαρ σήμερα το απόγευμα στην Κηφισίας που ρώτησαΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδή έρχεται αρκετά κουτσουρεμένο, αν και κορυφαία έκδοση (Distinctive).. Τα full-led και το ηλεκτρονικό χειρόφρενο σίγουρα θα ήταν κάτι παραπάνω από επιθυμητά. Κρίμα που φαίνεται να μην υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, έστω και ως έξτρα.
Τελικά αεραγωγούς στο διζωνικό κλιματισμό έχει και πίσω ή μόνο μπροστά; -
το ηλεκτρικο χειροφρενο νομιζω υπαρχει ως εξτρα αλλα με πληρωμη οπως και το κουμπι για να παιρνει μπρος,και η ηλιοροφη. οταν λες σε παραγελια εξτρα,να παραγγειλεις τι δηλαδη?
-
Ο χρήστης fog1987 έγραψε:
Δηλαδή έρχεται αρκετά κουτσουρεμένο, αν και κορυφαία έκδοση (Distinctive).. Τα full-led και το ηλεκτρονικό χειρόφρενο σίγουρα θα ήταν κάτι παραπάνω από επιθυμητά. Κρίμα που φαίνεται να μην υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, έστω και ως έξτρα.
Τελικά αεραγωγούς στο διζωνικό κλιματισμό έχει και πίσω ή μόνο μπροστά;Εγώ δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο χωρίς ηλεκτρικό χειρόφρενο.
Βασικότατη αιτία απόρριψης. -
Εχει και πισω αεραγωγους.
-
Όχι ούτε αεραγωγούς πίσω όσο είδα.
-
Έχει κάποιος τα 1000 κυβικά με πάνω από 5000χλμ. Να μου πει εντυπώσεις και κατανάλωση;
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τελικά αεραγωγούς στο διζωνικό κλιματισμό έχει και πίσω ή μόνο μπροστά;Εγώ δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο χωρίς ηλεκτρικό χειρόφρενο.
Βασικότατη αιτία απόρριψης.Ε όχι και βασικοτατη αιτία απόρριψης.
-
Ο χρήστης Hyundaii30 έγραψε:
Εχει και πισω αεραγωγους.Νομίζω μόνο το premium έχει.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Βασικότατη αιτία απόρριψης.Ε όχι και βασικοτατη αιτία απόρριψης.
Αφού είναι παραπάνω από επιθυμητό............ είμαστε τώρα για να τραβάμε χειρόφρενο;;;;
-
Σχετικά με τον εξοπλισμό, από απάντηση επίσημης αντιπροσωπείας, για την έκδοση Distinctive 1.4TB 140ps Manual Gearbox:
Δεν έχει ηλεκτρονικό χειρόφρενο.
Δεν έχει full led μπροστά. Φώτα ημέρας μόνο led και τα υπόλοιπα αλογόνου.
Δεν έχει led πίσω, εκτός από το μεσαίο φρένο.
Δεν έχει αεραγωγούς κλιματισμού πίσω.
Δεν έχει αυτόματη λειτουργία στους υαλοκαθαριστήρες.
Δεν έχει ασύρματη φόρτιση.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα για τίποτα από τα παραπάνω να προστεθεί ως έξτρα. Προσφέρεται μόνο με το συγκεκριμένο πακέτο εξοπλισμού take it or leave it.
Δυστυχώς τείνω προς το leave it γιατί η απουσία led και ηλεκτρονικού χειρόφρενου για νέας τεχνολογίας αυτοκίνητο είναι κάπως..
Hyundai i30 Fastback