-
οσο παει γινεται και καλυτερο...
Συγνωμη αγαπητε μου mod αλλα κι εγω στη θεση του θα φωναζα πλεον μ' αυτα που διαβαζω.......
20 χρονια που εχω αυτοκινητο τετοια απαντηση ΔΕΝ την εχω ξανακουσει...Γιατι αν ηταν κατεστραμενος γιατι τον κρατησαν???
Αν επισκευαζεται γιατι δεν του τον επισκευασαν και του πουλησαν αλλο??? για να πουλησουν και τον αφαλό???? -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
οσο παει γινεται και καλυτερο...Συγνωμη αγαπητε μου mod αλλα κι εγω στη θεση του θα φωναζα πλεον μ' αυτα που διαβαζω.......
20 χρονια που εχω αυτοκινητο τετοια απαντηση ΔΕΝ την εχω ξανακουσει...Γιατι αν ηταν κατεστραμενος γιατι τον κρατησαν???
Αν επισκευαζεται γιατι δεν του τον επισκευασαν και του πουλησαν αλλο??? για να πουλησουν και τον αφαλό????Ας μας πει και ποσο τον χρεωσαν .Μπορει να καταλαβουμε καλυτερα τι εχει συμβει.
Μπορει το καντραν να το 'περασαν' εγγυηση (ισως σε αλλον; ) και για αυτο να κρατησαν το παλιο.Γινονται τετοια.
-
ΑΠΟ 700Ε ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ 350Ε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΑΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 25000ΧΛΜ ΚΑΙ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ 100Ε
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
...Γιατι αν ηταν κατεστραμενος γιατι τον κρατησαν???
Αν επισκευαζεται γιατι δεν του τον επισκευασαν και του πουλησαν αλλο??? για να πουλησουν και τον αφαλό????Κάποιες εταιρίες, πχ Bosch, δίνουν πίσω ένα χρηματικό ποσό στο συνεργείο, όταν τους επιστρέφει πίσω τα παλιά ανταλλακτικά, κάποια από αυτά. Δεν ξέρω το λόγο. Και το ποσό κυμαίνετε στα 50,00 έως 100,00 €, για την Bosch πάντα.
Τα 300,00 € που ζήτησαν όμως το βρίσκω υπερβολικό. Και ίσως ζητάνε τόσα πολλά για να τσιμπήσεις, ας μου επιτραπεί η έκφραση, ώστε να σε αποτρέψουν να το πάρεις πίσω. Και αν το πάρεις, κερδισμένοι θα είναι πάλι. -
Γιατι παιρνουν υλικά και φτιαχνουν αλλα.
Πχ φαντασου οτι τους πας ενα αλτενειτορ με σπαμενο πχ το αυτι στιριξης. αν τους παει ενα με καμενο πηνειο απο τα 2 αμεσως αμεσως εφτιαξαν ενα.ή απο τα οργανα να κρατησουν ( πχ και παλι) την καλή ταινιολοριδα..
Μια που το εφερε η κουβεντα
σε τοσο ακριβό ανταλλακτικό, σε ενημερωσαν ΠΡΙΝ???
Θελω να πω μπορει εσυ να ηθελες ( δεν ξερω, λεω) να ψαξεις να βρεις μεταχειρισμενο... να το φερεις απο εξωτερικό απο παραλληλη εισαγωγη για 1002 λογους τελος παντων..
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ AUDI A4 1600