-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
νομίζω ξεχάσαμε το σημαντικότερο παράγοντα. για τι χρήση θα το θέλει; το αυτόματο καλό είναι αλλά όταν παίζεις με bounce ή απομακρυσμένη χρήση εκεί χρειάζεται το manualΜην ξυνετε πληγες...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
γιατί όταν έχω το φλας (580exII) σε 1/2 power ή πιο δυνατό και ρίξω κάπου στον αέρα κάνει ένα 'πλιπ' ενώ όταν το έχω πολύ κοντά σ'ένα αντικείμενο τότε κάνει ένα βαθύ 'πλουπ' ; αναφέρομαι σ'αυτές τις ισχύς που ακούγεται πιο έντονα η διαφορά
Διαφορετικη ισχυς 'εξοδου' της λαμπας,διαφορετικος ηχος που παραγεται.
Αν το βαλεις και σε στροβοσκοπικη λειτουργεια,θα δεις οτι κανει εναν ηχο σαν να κελαηδαει εξωγηινο πτηνο (κανει πολύ....πλι-πλι-πλι-πλι-πλι-πλι-πλι-πλι-πλι...... ) -
όντως έτσι είναι Χρήστο
-
Είχα πολύ καιρό να ακούσω εξωγήινο πτηνό και δεν θυμόμουν πως κελαηδάνε!
-
Ανδρέα, από τη στιγμή που το έχω στο manual και όχι ETTL η ισχύς δεν είναι σταθερή απ'όπου και να 'βαρέσω' ;Λοιπων,μ'εκανες και το εψαξα.
Εκανα κι'εγω το ιδιο,και οντως ακουγεται διαφορετικα.
Αλλα,αυτο μάλλον οφειλεται στην αντιχηση του ηχου απο το κοντινο αντικειμενο.Το λεω γιατι αν κολλησεις το αφτι σου στην κεφαλη του φλας,ακους τον ηχο ιδιο και στις δυο περιπτωσεις,ενω αν απομακρυνεις το αφτι σου αντιλαμβανεσαι τη διαφορα(κατι τετοια με κανουν να θυμαμαι κατι ιστοριες που λεγανε οτι σε καποια ιερα συνοδο προσπαθούσανε να λυσουν το προβλημα του 'πόσοι αγγελοι χωρανε να χωρεψουν στο κεφαλι μιας καρφιτσας' )
-
αυτό με το αυτί δε το δοκίμασα, ο ήχος πάντως μοιάζει πολύ με αυτόν ενός studio flash (το γκλουπ εννοώ)
Χρήστο, θα σου κάνω μια βιντεοσκόπηση να ακούσεις
-
128 giga σε μια καρτα
http://www.dpreview.com/news/1101/11010 ... 28gbcf.asp
και οσο θυμαμαι οτι ο υπολογιστης που ειχα πριν 5-6 χρονια ειχες σκληρο δισκο χωρητικοτητας 7,5 giga....
-
The card carries a suggested retail price of $1,499.99.
Ναι οκ... θα έχω ενα πραγματάκι μαζί μου 3Χ3 εκ που θα κάνει ενάμιση χιλιάρικο... βρε δεν σφάξανε!
-
Σφάξανε, σφάξανε
-
http://cgi.ebay.co.uk/Canon-EOS-500D-18 ... 1c09fa988b
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ?

-
Ο χρήστης George Sakk έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/Canon-EOS-500D-18-55mm-55-250mm-50mm-Kit-8GB-7Gift-QPW2-/120426502283?pt=UK_CamerasPhoto_DigitalCameras_DigitalCameras_JN&hash=item1c09fa988bΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ?

To προϊόν είναι στο Hong Kong άρα θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αν περάσει από έλεγχο τελωνείου
θα έχεις επιπρόσθετο κόστος. Τέλος αν δεις **δεν **στέλνουν Ελλάδα παρά μόνο σε United Kingdom, Asia, Australia. -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ?

To προϊόν είναι στο Hong Kong άρα θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αν περάσει από έλεγχο τελωνείου
θα έχεις επιπρόσθετο κόστος. Τέλος αν δεις **δεν **στέλνουν Ελλάδα παρά μόνο σε United Kingdom, Asia, Australia.ποσο + δλδ φιλε? εχω γνωστο που θα το παραλαβει αγγλια!
-
εγώ είμαι της άποψης να μη παίρνεις τέτοιο εξοπλισμό από εξωτερικό πόσο μάλλον ebay.
-
εγώ είμαι της άποψης να μη παίρνεις τέτοιο εξοπλισμό από εξωτερικό πόσο μάλλον ebay.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...
-
- προστασία καταναλωτή: πού ξέρεις ότι αυτό που θα παραλάβεις θα είναι οκ και άντε μετά να τρέχεις να βρεις το δίκιο σου
- εγγύηση: δεν είναι απαραίτητο ότι καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία οτιδήποτε ζημίες. θα στέλνεις μετά έξω να το φτιάξουν;
- κλοπή. αν κλαπεί το εμπόρευμα κατά τη μεταφορά δεν είναι υποχρεωμένος ο πωλητής να σε αποζημιώσει.
και γενικώς τρέχα γύρευε. καλύτερα πας στο κέντρο έχει αρκετά μαγαζιά και κοιτάς ή καινούρια ή μεταχείρα και κάνεις και παζάρια άμα θέλεις
-
- προστασία καταναλωτή: πού ξέρεις ότι αυτό που θα παραλάβεις θα είναι οκ και άντε μετά να τρέχεις να βρεις το δίκιο σου
- εγγύηση: δεν είναι απαραίτητο ότι καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία οτιδήποτε ζημίες. θα στέλνεις μετά έξω να το φτιάξουν;
- κλοπή. αν κλαπεί το εμπόρευμα κατά τη μεταφορά δεν είναι υποχρεωμένος ο πωλητής να σε αποζημιώσει.
και γενικώς τρέχα γύρευε. καλύτερα πας στο κέντρο έχει αρκετά μαγαζιά και κοιτάς ή καινούρια ή μεταχείρα και κάνεις και παζάρια άμα θέλεις
en meri simfono! pantos exo parei apo ebau arketa pragmata kai den eixa kapoio problima. megali diafora se times me ellada kai (((( katalaveneis file!!!! milame gia diafora 300 + euro!
-
- Dispute στο ebay αν και μεταξύ μας κανένας σοβαρός seller ή power seller δεν θα το έκανε
- Αυτό ισχύει και ειδικά για αγορές από Ασία. Και είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες σε Ευρώπη και Αμερική. Για παράδειγμα οι παραεισαγωγές σε Nikon 18-200 από Hong Kong στις ΗΠΑ πωλούνται σταθερά 100 με 150 ευρώ φτηνότερα επειδή χάνεις την εγγύηση
- Οι σοβαροί πωλητές στέλνουν συστημένα και ασφαλισμένα τα δέματα ΠΑΝΤΑ. Dispute σε ebay και paypal
Y.Γ.Τα greeklish απαγορεύονται απο τον κανονισμό mod
-
ναι εντάξει κάνεις dispute αλλά μετά άντε τρέχα και περίμενε ή για την εγγύηση. καλύτερα λίγο παραπάνω ή μεταχείρα και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
επίσης πριν κάνεις αγορές σημαντικού κόστους από online καταστήματα πάντα κοιτάς για frauds. Τα πιο συνήθη είναι αυτά που σου ζητάνε wire transfer
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
- Dispute στο ebay αν και μεταξύ μας κανένας σοβαρός seller ή power seller δεν θα το έκανε
- Αυτό ισχύει και ειδικά για αγορές από Ασία. Και είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες σε Ευρώπη και Αμερική. Για παράδειγμα οι παραεισαγωγές σε Nikon 18-200 από Hong Kong στις ΗΠΑ πωλούνται σταθερά 100 με 150 ευρώ φτηνότερα επειδή χάνεις την εγγύηση
- Οι σοβαροί πωλητές στέλνουν συστημένα και ασφαλισμένα τα δέματα ΠΑΝΤΑ. Dispute σε ebay και paypal
Y.Γ.Τα greeklish απαγορεύονται απο τον κανονισμό mod
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH...
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΒΑΥ? DISPUTE TI EINAI AKRIBΩΣ?
-
http://cgi.ebay.co.uk/Canon-EOS-500D-T1 ... 27b7c228dc
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ LINK ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
Φωτογραφία. Ασχολείστε;