-
Κακιες
Δεν ρωτησα με διαθεση οτι ειμαστε offtopic, απλα αναρωτηθηκα μηπως εχει βγει κατι σχετικο και δεν το χω παρει χαμπαρι
Θα ταν καλη φαση αν το καλοσκεφτεις απο το να κουβαλας ολοκληρο λαπτοπ
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σήμερα θα δοκιμάσω και την σωστή έκδοση του iGO, ενώ είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις για δωρεάν και 'δωρεάν' προγράμματα!Όταν λες κανονική έκδοση του igo τι εννοείς; Θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να αναφέρεις τις εντυπώσεις σου για το igo και σε περιπτωση που το εχεις δουλέψει και σε windows mobile, πώς σου φάνηκε στο android. Αυτή τη στιγμή δεν έχω android κινητό, άλλα android θα είναι το επόμενο μου, οπότε θα με ενδιέφερε να ξέρω πώς τα πάει με προγράμματα πλοήγησης. Υπάρχει εμπειρία από κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης για android πού συστήνεται; Αν ξέρω ότι το igo στο android έχει την ίδια λειτουργικότητα πού έχει στα windows mobile θα ήμουν πλήρως ικανοποιημένος (αν και εχθρός του καλού είναι το καλύτερο).
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
εχω το htc wildfire κ στα μηνύματα, ακόμα κ στα κεφαλαια, μου βάζει τόνους με το Τ9. μπορώ να κάνω κάτι?
?
Κατεβάζεις το barcode scanner και κάνεις scan το τετραγωνάκι.
ευχαριστώ παιδες
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Σήμερα θα δοκιμάσω και την σωστή έκδοση του iGO, ενώ είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις για δωρεάν και 'δωρεάν' προγράμματα!
Όταν λες κανονική έκδοση του igo τι εννοείς; Θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να αναφέρεις τις εντυπώσεις σου για το igo και σε περιπτωση που το εχεις δουλέψει και σε windows mobile, πώς σου φάνηκε στο android. Αυτή τη στιγμή δεν έχω android κινητό, άλλα android θα είναι το επόμενο μου, οπότε θα με ενδιέφερε να ξέρω πώς τα πάει με προγράμματα πλοήγησης. Υπάρχει εμπειρία από κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης για android πού συστήνεται; Αν ξέρω ότι το igo στο android έχει την ίδια λειτουργικότητα πού έχει στα windows mobile θα ήμουν πλήρως ικανοποιημένος (αν και εχθρός του καλού είναι το καλύτερο).
Δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει σε Windows Mobile το iGO. Μπορώ πάντως να πω πως αφού παιδεύτηκα κάμποσο το έφτιαξα και δουλεύει. Έχει και έλληνικα πρέπει απλώς να προσθέσω το ελληνικό πληκτρολογιο. Ψάχνει και σε greeklish πάντως! Πολλά κόλπα ακόμη δεν έχω δοκιμασει.Για να πειράξεις το sys.txt πρέπει να κάνεις root στο κινητό αλλιώς δεν το βλέπεις. Λογικά με λίγο ψάξιμο θα κάνει τα πάντα!
ΥΓ: Πώς διάβολο βάζουμε κόμμα στο Ντέφι (Defy) μου λέτε;
-
Είναι απολιτίκ το κινητό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι απολιτίκ το κινητό.Θα το στρώσουμε σε καμιά προσεχή αριστέρωση της σέχτας!
-
Θα έστρωνε με βάφτιση σε κόκκινο οίνο αλλά είναι αδιάβροχο το μπρίκι σου.
-
βγηκε η LeeDrOiD V2.3d l 08/01/2011 l Official l OCUV l FAST l STABLE l WWE, για Desire
εγω δοκιμαζω την DeFroST 6.1a 12/12: HAVS/FM/MODS/OTA.
εντυπωσιακη ταχυτητα, τρομερος αριθμος ρυθμισεων! Δε μου λειπει τοσο πολυ το sence, αλλα κυριως το οτι δε μπορει να συνδεσει επαφες του καταλογου με facebook & twitter. Υπαρχει τροπος να λυθει αυτο? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βγηκε η LeeDrOiD V2.3d l 08/01/2011 l Official l OCUV l FAST l STABLE l WWE, για Desireεγω δοκιμαζω την DeFroST 6.1a 12/12: HAVS/FM/MODS/OTA.
εντυπωσιακη ταχυτητα, τρομερος αριθμος ρυθμισεων! Δε μου λειπει τοσο πολυ το sence, αλλα κυριως το οτι δε μπορει να συνδεσει επαφες του καταλογου με facebook & twitter. Υπαρχει τροπος να λυθει αυτο?Δεν αφήνει η κακιά google που παρακολουθεί τα πάντα και μας βλέπει από παντού τον συγχρονισμού;
Πάει χάλασε ο κόσμος -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βγηκε η LeeDrOiD V2.3d l 08/01/2011 l Official l OCUV l FAST l STABLE l WWE, για Desireεγω δοκιμαζω την DeFroST 6.1a 12/12: HAVS/FM/MODS/OTA.
εντυπωσιακη ταχυτητα, τρομερος αριθμος ρυθμισεων! Δε μου λειπει τοσο πολυ το sence, αλλα κυριως το οτι δε μπορει να συνδεσει επαφες του καταλογου με facebook & twitter. Υπαρχει τροπος να λυθει αυτο?που να σου καεί το κεφτεδάκι Άσε τις sensless ρε σάτυρε και γύρνα πίσω στο μαγικό κόσμο.
Αυτή είναι η μαγκιά του sense ρε συ... -
τουλαχιστον οι τυχερουληδες με τα desire εχουν πολλες rom να πειραματιστουν, εγω περιμενω να βγαλει σταθερη ο cyanogen (εχει κανει εμφανιση thread του optimus αλλα εχει bugs προς το παρον) μιας και στο desire τουλαχιστον η rom του ειναι πολυ καλη και σταθερη (και δουλευουν ολα , οχι σα μερικες μερικες που ειναι bench-αδικες και δε δουλευουν ουτε οι χαρτες )
@drino πες στον ποπ οτι αυτη εχει πανω, αν θελει τη κραταει ή του τη βγαζει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
βγηκε η LeeDrOiD V2.3d l 08/01/2011 l Official l OCUV l FAST l STABLE l WWE, για Desire
εγω δοκιμαζω την DeFroST 6.1a 12/12: HAVS/FM/MODS/OTA.
εντυπωσιακη ταχυτητα, τρομερος αριθμος ρυθμισεων! Δε μου λειπει τοσο πολυ το sence, αλλα κυριως το οτι δε μπορει να συνδεσει επαφες του καταλογου με facebook & twitter. Υπαρχει τροπος να λυθει αυτο?που να σου καεί το κεφτεδάκι Άσε τις sensless ρε σάτυρε και γύρνα πίσω στο μαγικό κόσμο.
Αυτή είναι η μαγκιά του sense ρε συ...ναι βρε, δοκιμες κανω...
ε, μιλαμε για ταχυτητα ομως!
σα να πηγαινεις απο 307 1,6 σε 320d -
Δεν μου λέει κάτι, απλά χρειάζεται να ιδρώσει λίγο παραπάνω η τρίτη μου.
Καλά, αν βαρεθώ ίσως την δοκιμάσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου λέει κάτι, απλά χρειάζεται να ιδρώσει λίγο παραπάνω η τρίτη μου.Καλά, αν βαρεθώ ίσως την δοκιμάσω.
αν εξαιρεσεις το sence ειναι οτι πιο πληρες και παραμετροποιησιμο κυκλοφορει
-
Αν είμαι κακό κορίτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, ως το τέλος του μήνα, να βρεθώ και γω με μια android συσκευή. Οι 2 υποψήφιες, μετά από μια σύντομη έρευνα -προς το παρόν- είναι οι:
HTC Desire HDκαι Samsung GT-i9000 Galaxy S
Μια πολύ γενική σύγκριση, για τις δικές μου απαιτήσεις.Στα συν του Desire HD:
Η μεγαλύτερη οθόνη (4.3' έναντι 4 του Galaxy), ο snapdragon επεξεργαστής, τα 768MB ram έναντι 512MB του Galaxy, το sense UI.Στα συν του Galaxy:
Η super Amoled οθόνη, η μεγαλύτερη μπαταρία (1500 mAh έναντι 1230 του Desire), η δεύτερη κάμερα, τα 80 ευρώ διαφορά στην τιμή.Αδιάφορη η έκδοση λειτουργικού, που στο Desire είναι πιο νέα, μιας και ποτέ δεν αφήνω την έκδοση που έχουν.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάποιο από αυτά έχει 'γνωστά προβλήματα', άγνωστα όμως για κάποιον που τα διαλέγει από χαρακτηριστικά και από 10 λεπτά τεστ σε κάποιο μαγαζί. Έχεις κάποιος συμφορουμίτης κάποιο από αυτά ή άποψη από χρήση;
Ευχαριστώ.
ΥΓ1: To Galaxy μου είχε καρφωθεί από τότε που έκανε όσο μια γκαρσονιέρα. Οπότε μάλλον γι αυτό 'πάω' εκτός απροόπτου.
ΥΓ2. @τρίφτη: Χάζευα και το Dell Streak μιας και το πέτυχα και μετά, όταν το συζητούσα, άκουσα το 'καλό':
'Το Dell να πάρεις για να το στέλνεις μαζί με τον κολλητό σου στο service'. -
Περιμενε για 2πυρηνο μοτορολα, απο οτι φαινεται θα ειναι πολυ πιο γρηγορο και απο οτι υποσχονται θα εχει καλυτερη καταναλωση
Και το galaxy παντως δε τη παλευει ιδιαιτερα απο αποψη αυτονομιας
http://www.gsmarena.com/motorola_atrix-3709.php
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Από τότε που πήρα το tab η αυτονομία του desire έχει πάει στις 3 μέρες.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Περιμενε για 2πυρηνο μοτορολα, απο οτι φαινεται θα ειναι πολυ πιο γρηγορο και απο οτι υποσχονται θα εχει καλυτερη καταναλωσηΩχ... πειρασμός.
Ίδιο μέγεθος οθόνης με το Galaxy, μεγαλύτερη ανάλυση αλλά όχι retina ή amoled, το 3G του desire, που είναι πιο γρήγορο από το Galaxy, 1GB ram, 1930 mAh και ο διπύρηνος... Είναι
'Ευτυχώς' που αργεί κάτι μήνες και ακόμη πιο 'ευτυχώς' που θάχει μια περιουσία και δε θα 'κλαίω' που δεν το περίμενα. -
Η motorola συνήθως έχει καλές τιμές.
Ένα ακόμα συν του Galaxy είναι και η πολύ καλύτερη GPU.
-
Και η lg ακομα καλυτερες μιας και αυτη θα βγαλει κινητο με tegra
Καλυτερα να κανεις υπομονη fog αν προκειται να δωσεις τοσο μεγαλο ποσο
Περι συσκευών Android...