-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Του περιεγραψα το γεγονος κ τον ρωτησα γιατι δεν τον γραφει. Κ μου ειπε πως ηταν σε φυλαξη πολιτικου κ δεν μπορουσε να φυγει απο το ποστο του.
Το πιό πιθανό είναι να περίμενε την σύζυγο/γιο/κόρη κάποιου βουλευτή να τελειώσει τα ψώνια της.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα μας αλλά για μένα την χειρότερη συμπεριφορά την έχουν οι κάτοχοι χρεπιών 20ετίας( γέροι που πηραν το δίπλωμα νυχτα,αλβανοι,τσαμπουκαδες 20χρονοι) και οι κάτοχοι χλιδάτων SUV.
Οι 'normal' ανθρωποι που αγοράζουν ένα αυτοκίνητο με βάση τις ανάγκες τους και όχι με βάση το πορτοφόλι τους εχουν καλύτερη συμπεριφορά.Γιατί μπερδεύτηκα??
Ποιός είναι ο normal για σένα δηλαδή και ποιός ο μη-normal?
Να σου δείξω Seicento,saxo,punto,polo, κλπ κλπ να κάνουν του κόσμου τις μαλακίες στους δρόμους και παρκαρίσματα στα πεζοδρόμια?
Να σου δείξω Έλληνες και όχι απαραίτητα αλβανούς που κάνουν τις ίδιες βλακίες?
-
Manosk:
Ξεφουσκωμα ελαστικων οχι σε αυτους που ειχαν κλεισει τις ραμπες (Αντε να δεχτω οτι 'δεν το σκεφτηκαν') αλλα σε αυτον που ειχε βαλει το Cherokee πανω στο πεζοδρομιο
Inimic, Billlllll, Kleisj, Sijune(ειδικα στους δυο τελευταιους που η δικια σας περιπτωση ειχε και τσαμπουκα απο τον αλλον):
'Παρε το μπουρδ...λο σου απο εδω γιατι οταν γυρισεις θα το βρεις σπασμενο, και επειδη δουλευω εδω περα, καθε μερα θα ελεγχω. Αμα το ξανααφησεις εδω δεν την γλιτωνει'...
Το ξερω οτι πεφτετε στο επιπεδο τους αλλα κατι μου λεει οτι η απειλη θα δουλευε...
-
Αρκεί να μην είναι 3 μέτρα ο άλλος και σπάσει εμάς επιτόπου, ή έχει δει το αυτοκίνητό μας και πει 'αφού δουλεύεις εδώ, ρίχνε ματιές στο αμάξι μου, γιατί αν το δω σπασμένο θα σπάσω το δικό σου μετά, όποιος και να φταίει'...
Γενικά ο νόμος της ζούγκλας βολεύει τον Ταρζάν, όχι εμάς...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μάλλον έχεις δίκιο αλλά κάποιες στιγμές πράττουμε χωρίς να σκεφτούμε και γινόμαστε και εμείς λίγο τραμπούκοι
-
Παιδια, σε αυτο το χωρα, το Ελλαντα, αυτο που μετραει ειναι ποιος θα πουλησει την πιο πολλη τρελλα.....(πιανει και στα ανθρωπακια με τα μπλε... )
Eγω, μα την παναγια - αν και εχω πει οτι αμα δω καποιον να γρατζουναει αυτοκινητο με κλειδια (ειτε δικο μυο ειτε ξενο) θα τον σπασω στο ξυλο -, σε αυτον που πουλαγε και τσαμπουκα απο πανω, θα επαιρνα ενα κλειδακι και θα εγραφα στο πλαι του αυτοκινητο 'ΑΝΑΠΗΡΟΣ' η κατι αντιστοιχο....Και αμα θελετε βριστε με, no mercy για τα ζωντοβολα...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ακριβώς...
Πολύ σωστό...Οπότε οι ενέργειες (σωστές ίσως) τύπου : Φωνάζω σε αυτόν που πέρασε με κόκκινο/σκάω λάστιχα στον βλάκα που πάρκαρε στην γωνία/κορνάρω σε αυτόν που πέρασε το STOP κλπ κλπ θέλουν πολύ ρίσκο ... γιατί για το τελευταίο ξέρω άτομο που πήγε στο ΚΑΤ με σπασμένη μύτη...επειδή κόρναρε σε αυτόν που πέρασε με STOP......
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
γιατί για το τελευταίο ξέρω άτομο που πήγε στο ΚΑΤ με σπασμένη μύτη...επειδή κόρναρε σε αυτόν που πέρασε με STOP......Καλα 1ον αυτος που ξερεις ΓΙΑΤΙκαθησε να τις φαει, αντι να τον δειρει τον αλλον,
και 2ον, Αν δεν ξερει να δερνει γιατι δεν εφυγε, αλλα καθησε εκει που γινοτανε τσαμπουκας.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
γιατί για το τελευταίο ξέρω άτομο που πήγε στο ΚΑΤ με σπασμένη μύτη...επειδή κόρναρε σε αυτόν που πέρασε με STOP......
Καλα 1ον αυτος που ξερεις ΓΙΑΤΙκαθησε να τις φαει, αντι να τον δειρει τον αλλον,
και 2ον, Αν δεν ξερει να δερνει γιατι δεν εφυγε, αλλα καθησε εκει που γινοτανε τσαμπουκας.
Μια κουτουλιά στη μύτη κρατάει dt....
-
Συμφωνω οτι δεν προλαβαινεις να τη δεις, αλλα εδω υπαρχουν 2 τινα...
1.Κορναρεις και οταν ο αλλος τσαμπουκαλευτει φευγεις, γιατι δε ξερεις να δειρεις η δεν εχεις ορεξη να τσακωνεσαι
2.Κατεβαινεις, με το σκεπτικο οτι θα βγεις κερδισμενος...Προσωπικα, επειδη ξερω 3 πραγματα απο πολεμικες τεχνες, δε θα κατεβαινα κατω χωρις λογο... (επειδη απλα ο αλλος τσαμπουκαλεφτηκε δηλαδη να κατεβω!) αν ομως κατεβαινα, θα εκανα ζημια πριν παθω..
ΔΗλ το σκεπτικο κατεβαινω κατω για να σπρωξω και να με σπρωξουνε η θα με δει που ειμαι μπρατσονι και 190 και θα τρομαξει ειναι το χειροτερο, γιατι θα βγεις χαμενος απο χερι... (και μπορει με μεγαλη ζημια) -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
γιατί για το τελευταίο ξέρω άτομο που πήγε στο ΚΑΤ με σπασμένη μύτη...επειδή κόρναρε σε αυτόν που πέρασε με STOP......
Καλα 1ον αυτος που ξερεις ΓΙΑΤΙκαθησε να τις φαει, αντι να τον δειρει τον αλλον,
Ίσως γιατί ο 'κύριος' που πέρασε το ΣΤΟΠ κοκκάλωσε ξυστά μπροστά του και τον κατέβασε κάτω, όντας διπλάσιος...
Ξέρω περίπτωση που παιδί πολύ δυνατό και αθλητικό κατέβηκε βράδυ στο φανάρι να φωνάξει σε κάποιον που με σφήνες κόντεψε να τους σκοτώσει, και ο τύπος μέσα από το αμάξι του κόλλησε ένα περίστροφο στη μούρη. Το παιδί 'βράχηκε' (κυριολεκτικά) και έμεινε κάγκελο. Τι να λέμε μετά...
-
Χμμμ, σήμερα πάρκαρα μισοανεβασμένος στο πεζοδρόμιο. Όμως άφησα χώρο και για πεζούς και για αναπηρικό καροτσάκι ενώ δεν έκλεισα μια ράμπα και δεν πάτησα αυτή τη νέα ανάγλυφη γραμμή που είναι για τους τυφλούς [μέχρι προχθές που έμαθα τη χρήση της, νόμιζα ότι ήταν για να τραβάς βαλίτσες ].
Συγχωρεμένος; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χμμμ, σήμερα πάρκαρα μισοανεβασμένος στο πεζοδρόμιο. Όμως άφησα χώρο και για πεζούς και για αναπηρικό καροτσάκι ενώ δεν έκλεισα μια ράμπα και δεν πάτησα αυτή τη νέα ανάγλυφη γραμμή που είναι για τους τυφλούς [μέχρι προχθές που έμαθα τη χρήση της, νόμιζα ότι ήταν για να τραβάς βαλίτσες ].
Συγχωρεμένος;Νομίζω το 'κλεψιμο' στο πεζοδρόμιο δεν έχει καμοία σχεση με την καφρίλα της ολοκληρωτικής 'κατάληψης' του η με τον αποκλεισμό μπάρας, η (ακόμα) με το παρκάρισμα σε γωνία....
-
Εγώ πάντως επιμένω πως τα πεζοδρόμια πρέπει να τα αφήνουμε εξ' ολοκλήρου ελεύθερα.
-
Inimic, που μενεις ?
Γιατι εγω πιστευω οτι στις περισσοτερες περιοχες της Αττικης και κυριως Αθηνα+Πειραια, αυτο που λες ειναι αδυνατον. Ναι μεν θα βρισω αυτον που θα πιασει ΟΛΟ το πεζοδρομιο, αλλα κατανοω οτι ειναι αδυνατον να παρκαρουν ολοι σωστα και νομιμα. Το καλυτερο ειναι ενας συμβιβασμος οπου ολοι κανουν σχετικα ευκολα την δουλεια τους. Και το αυτοκινητο θα παρκαρει, και ο πεζος θα μπορει να περασει χωρις να χρειαστει να στριμωχτει-κατεβει στο δρομο. -
Εξαρτάται πάντα και από τα πεζοδρόμια. Υπάρχουν πολλά που χωράνε και... κάθετα τ'αυτοκίνητα, άλλα τα επεκτείνουν με το έτσι θέλω για να περιορίσουν τα αυτοκίνητα και αλλού δεν χωράει να περπατήσει πεζός ακόμα και όταν είναι ελεύθερο
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Συγχωρεμένος;Νομίζω το 'κλεψιμο' στο πεζοδρόμιο δεν έχει καμοία σχεση με την καφρίλα της ολοκληρωτικής 'κατάληψης' του η με τον αποκλεισμό μπάρας, η (ακόμα) με το παρκάρισμα σε γωνία....
Να συμπληρώσω ότι άφησα περισσότερο χώρο για αναπηρικό καροτσάκι από μια σειρά δέντρων που είναι φυτεμένα καταμεσής του πεζοδρομίου και εξαιτίας των οποίων η ανάγλυφη γραμμή για τους τυφλούς κάνει ζιγκ-ζαγκ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να συμπληρώσω ότι άφησα περισσότερο χώρο για αναπηρικό καροτσάκι από μια σειρά δέντρων που είναι φυτεμένα καταμεσής του πεζοδρομίου και εξαιτίας των οποίων η ανάγλυφη γραμμή για τους τυφλούς κάνει ζιγκ-ζαγκ.Σίγουρα είναι για τους τυφλούς;
Στο Μαρούσι (αρχαία ρωμαική πόλις πλέον! ) σε καινούρια πεζοδρόμια αυτή η γραμμή καταλήγει μέσα σε φρεάτια, και πολλές φορές είναι ασυνεχής!!!
Νόμιζα πως είναι αρχιτεκτονική κακοτεχνία για να πάνε τα νερά στον υπόνομο...
Παρα-ολυμπιακοί και το πραγματικό αίσχος που αφορά όλους :-(