-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γιατρέ αυτά βάλε http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp ... zzak+LM-18
Στο polo τα είχα και δεν μπορείς να φανταστείς για τί λάστιχο μιλάμε. Δεν καταλαβαίνει τπτ απολύτως μα τίποταΤου χρόνου αν υπάρχει μετρητό αυτά θα βάλω στο sx4.
Μην βάλεις το michelin
Κωνσταντίνε που τα είχες περάσει κ πόσο έκαναν τότε? Σκέφτομαι σοβαρά κ αυτά εφόσον τα είχες στο ίδιο αμάξι... Σε τί διαστάσεις τα είχες? 165/70/13?
Σήμερα ρώτησα 2-3 λαστιχάδες. Οι 2 μου είπαν για τα Vredestein 220€ κ για τα michelin (τα οποία δε θα βάλω εφόσον το λέει κ ο δικηγόρος μου ) 260€. Με τα περαστικά οι τιμές...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
λογικά για ένα πόλο με 1.000kg βάρος, όταν θα έχει πχ 1.400kg, δλδ 3.086 lbs, μου φτάνουν τα λάστιχα με το 79... φαντάζομαι τα πιο ενισχυμένα θα έχουν κ περισσότερο θόρυβο κύλισης...
φαντάζομαι κι εγώ πώς είναι εντάξει, μιας και ο δείκτης εξαρτάται επίσης από το βάρος του αυτοκινήτου.
Αλλά κοίταξε και στο manual του αυτοκινήτου, όπου πρέπει να αναγράφει σαφώς τον απαιτούμενο τύπο ελαστικών. Αν δεν αναγράφεται (Reinforced ήXL ) τότε δεν είναι απαραίτητα.
Επίσης τα XL είναι συνήθως πιο ακριβά , καθώς έχουν πιο ενισχυμένο σκελετό -πλαϊνά και παράγουν πιο σκληρή αίσθηση κύλισης. Είναι σχεδιασμένα να αντέχουν μεγαλύτερεες πιέσεις από τα κανονικά, έχουν την ίδια δυνατότητα φορτίου με τα νορμάλ με τον ίδιο δείκτη, αλλά την αποκτούν σε μεγαλύτερη πίεση.http://www.tirerack.com/tires/tiretech/ ... ?techid=55
-
Κωνσταντίνε που τα είχες περάσει κ πόσο έκαναν τότε? Σκέφτομαι σοβαρά κ αυτά εφόσον τα είχες στο ίδιο αμάξι... Σε τί διαστάσεις τα είχες? 165/70/13?Σ'ένα λαστιχά στην Τούμπα κοντά στο ναό της παοκάρας Σαλασίδης νομίζω
Δεν θυμάμαι τιμή γιατρέ μου πάει καιρός ....γέρος άνθρωπος βλέπεις
Nαι αυτή τη διάσταση είχα.
Καημένα blizzakια μου τί καλούλια ήσασταν -
Στο polo τα είχα και δεν μπορείς να φανταστείς για τί λάστιχο μιλάμε. Δεν καταλαβαίνει τπτ απολύτως μα τίποταΤου χρόνου αν υπάρχει μετρητό αυτά θα βάλω στο sx4.
Μην βάλεις το michelin
Κωνσταντίνε που τα είχες περάσει κ πόσο έκαναν τότε? Σκέφτομαι σοβαρά κ αυτά εφόσον τα είχες στο ίδιο αμάξι... Σε τί διαστάσεις τα είχες? 165/70/13?
Σήμερα ρώτησα 2-3 λαστιχάδες. Οι 2 μου είπαν για τα Vredestein 220€ κ για τα michelin (τα οποία δε θα βάλω εφόσον το λέει κ ο δικηγόρος μου ) 260€. Με τα περαστικά οι τιμές...
αν μιλάμε για τα snowtrack3, βάλε τα vredestein!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μην βάλεις το michelin
αν μιλάμε για τα snowtrack3, βάλε τα vredestein!
Τα βρήκα 220€. Το κακό είναι ότι είναι του 2009. Αυτά θα βάλω. Βρήκα κ τα νέα pirelli με 250 ευρώ, αλλά μάλλον θα πάρω τα βρέντεστάιν αν κ του 2009.
-
Πρόσεξε μην έχουν στραβώσει λόγω λάθους τρόπου αποθήκευσης.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρόσεξε μην έχουν στραβώσει λόγω λάθους τρόπου αποθήκευσης.θα φαίνεται με το μάτι αυτό;
-
Χλωμό, θα το καταλάβεις από τους κραδασμούς αν είναι Πάρε κάτι πιο φρέσκο ρε συ.
-
Πετρο μην τα βαλεις και φυγεις κατευθειαν για ταξιδι,προσπαθησε να πατησουν οσο πιο πολυ μπορεις πριν αναχωρησεις.Μπορει να σου κοσκινιζει το τιμονι ,να χανουν αερα,να τραβαν μονοπαντα.Δεν ειναι και το πιο ευχαριστο να ανακαλυψεις κατι απο τα προηγουμενα σε τοσο μεγαλο ταξιδι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χλωμό, θα το καταλάβεις από τους κραδασμούς αν είναι Πάρε κάτι πιο φρέσκο ρε συ.Θα δω τότε...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πετρο μην τα βαλεις και φυγεις κατευθειαν για ταξιδι,προσπαθησε να πατησουν οσο πιο πολυ μπορεις πριν αναχωρησεις.Μπορει να σου κοσκινιζει το τιμονι ,να χανουν αερα,να τραβαν μονοπαντα.Δεν ειναι και το πιο ευχαριστο να ανακαλυψεις κατι απο τα προηγουμενα σε τοσο μεγαλο ταξιδι.Ναι, δίκαιο έχεις Βασίλη. Θα τα βάλω 4-5 μέρες πριν φύγω τουλάχιστον και θα κάνω 100-200 χλμ.
-
Το κακό είναι ότι είναι του 2009. Αυτά θα βάλω. Βρήκα κ τα νέα pirelli με 250 ευρώ, αλλά μάλλον θα πάρω τα βρέντεστάιν αν κ του 2009.Μα καλά θα μας τρελάνεις γιατρέ μου?
2011 μπαίνει.Τα χειμερινά ένας λόγος παραπάνω να είναι φρέσκα. Να πάρεις καινούργια
-
ωραια παει ο καιρος,φοραω ηδη τα χειμερινα και στο λουτρακι χτυπαει κατι εικοσαρες....
-
ακόμα με τα θερινά είμαι
-
Τελικά πέρασα τα vredestein με 210€. Μάλλον είναι το ιατρολάστιχο
Δεν έχουν προς το παρόν πρόβλημα με κραδασμούς κ ελπίζω να μην παρουσιάσουν
Πάντως ο λαστιχάς πολύ ωραίος τύπος... γύρισα 5 λαστιχάδες, με 2 μάλωσα κιόλαςΓενικώς αυτές τις ημέρες γύρισα 3-4 συνεργεία, άλλους τόσους λαστιχάδες κ έναν ακόμα γαμάτο ηλεκτρολόγο.
2 λάμπες αγόρασα κ μόνος του προθυμοποιήθηκε να ελέγξει κ να διορθώσει τα φανάρια. Για αυτόν είχα μάθει από άλλο φόρουμ. -
καλά κι ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
καλά κι ασφαλή χιλιόμετρα!Ευχαριστώ πολύ!
Μία ερώτηση προς όσους φορούν χειμερινά ελαστικά: ο λαστιχάς μου είπε να έχω 34 bar πίεση στα χειμερινά, αντί για τα 32bar των καλοκαιρινών. Εσείς τί γνωρίζετε κ τί πίεση βάζετε;
-
Ευχαριστώ πολύ!
Μία ερώτηση προς όσους φορούν χειμερινά ελαστικά: ο λαστιχάς μου είπε να έχω 34 bar πίεση στα χειμερινά, αντί για τα 32bar των καλοκαιρινών. Εσείς τί γνωρίζετε κ τί πίεση βάζετε;
Ε, αφού το είπε ο λαστιχάς σου Πέτρο.......γράψε στα παλιά των υποδημάτων σου αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής και αναγράφονται σε αυτοκόλλητο κολλημένο στην πόρτα του οδηγού.....
ΥΓ: Εάν δεν έχει αυτοκόλλητο το δικό σου, βρες το από κάποιο site φίλος....
-
Τελικά πέρασα τα vredestein με 210€. Μάλλον είναι το ιατρολάστιχο
Δεν έχουν προς το παρόν πρόβλημα με κραδασμούς κ ελπίζω να μην παρουσιάσουν
Πάντως ο λαστιχάς πολύ ωραίος τύπος... γύρισα 5 λαστιχάδες, με 2 μάλωσα κιόλαςΓενικώς αυτές τις ημέρες γύρισα 3-4 συνεργεία, άλλους τόσους λαστιχάδες κ έναν ακόμα γαμάτο ηλεκτρολόγο.
2 λάμπες αγόρασα κ μόνος του προθυμοποιήθηκε να ελέγξει κ να διορθώσει τα φανάρια. Για αυτόν είχα μάθει από άλλο φόρουμ.Στειλε πμ τα στοιχεια λαστιχα και ηλεκτρολογου.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!
Ε, αφού το είπε ο λαστιχάς σου Πέτρο.......γράψε στα παλιά των υποδημάτων σου αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής και αναγράφονται σε αυτοκόλλητο κολλημένο στην πόρτα του οδηγού.....
ΥΓ: Εάν δεν έχει αυτοκόλλητο το δικό σου, βρες το από κάποιο site φίλος....
Μάριε δίκαιο έχεις...
Όμως επειδή είναι πιο μαλακά τα χειμερινά, για το λόγο αυτό μου πρότεινε να βάλω περισσότερο πίεση. Επίσης μου είπε πως αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε χιόνι, τότε τα κατεβάζω στα 32bar.
Ίσως δλδ οι πιέσεις του κατασκευαστή να είναι στα καλοκαιρινά ελατικά βασισμένες.
Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτώ.Καλά Χριστούγεννα Μάριε με υγεία κ χαρά στην οικογένειά σου!!!
Χειμερινα Ελαστικα