-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τον Φεβρουάριο θα εκδικασθεί η φανταστική 'τρομοκρατική' επίθεση.
συγγνωμη νομιζα πως ηταν να γινει την περασμενη εβδομαδα... Να ειναι διαδικαστικου χαρακτηρα ευχομαι!!
Η σφραγίδα είναι σαν τα μαγνιτάκια, δεν κάνει δουλεια
Περιμενω φωτο απ'το ΦΠΕ σου να δουμε τι ψαρια πιανει...
-
-
Ενας γωνιακός καναπές , όλα τα κεριά , όλες οι πλαστικές κουτάλες , σχεδόν όλες οι κουρτίνες και πολλά cd ήταν οι απώλειες όταν κουτάβι έμενε αναγκαστικά μόνη της η μικρή για 9-10 συνεχόμενες ώρες.Ευτυχώς στο 3μηνο το ξεπέρασε.
Γιατί όμως άλλαξε συμπεριφορά?...συνέχισε να μένει μόνη της.
Μήπως είναι περισσότερο χαρακτηριστικό της ηλικίας? -
Δεν άλλαξε συμπεριφορά ρε Κωνσταντίνε... τα πράγματα, της τελείωσαν!
-
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν άλλαξε συμπεριφορά ρε Κωνσταντίνε... τα πράγματα, της τελείωσαν!Καλό!
Οχι..όχι άλλαξε , μπορώ να το επιβεβαιώσω.
-
Θα το επιβεβαιώσω αν ειναι idias omasi... χμ... :σιφτι:
-
Ενας γωνιακός καναπές , όλα τα κεριά , όλες οι πλαστικές κουτάλες , σχεδόν όλες οι κουρτίνες και πολλά cd ήταν οι απώλειες όταν κουτάβι έμενε αναγκαστικά μόνη της η μικρή για 9-10 συνεχόμενες ώρες.Ευτυχώς στο 3μηνο το ξεπέρασε.
Γιατί όμως άλλαξε συμπεριφορά?...συνέχισε να μένει μόνη της.
Μήπως είναι περισσότερο χαρακτηριστικό της ηλικίας?Παιζει ρολο η ηλικια και η συνηθεια επίσης ισως αλλαξατε συμπεριφορα απεναντι της.
Ο σκυλος αγαπαει την ρουτινα ! Οσο πιο σταθερα ωραρια εχουμε ο σκυλος τα μαθαινει και περιοριζει το αγχος του, επίσης καθε φορα που φευγουμε ή επιστρεφουμε δεν πρεπει να κανουμε χαρες στον σκυλο γιατι ετσι εντείνουμε το αγχος αποχωρισμου την επομενη φορα , πρεπει 15-20 λεπτα πριν φυγουμε να περιοριζουμε την επαφη μας με τον σκυλο και οχι να τον χαϊδευουμε και να του μιλαμε σαν μωρο προσπαθώντας να τον κανουμε να καταλαβει , ουτε οταν γυρναμε να κανουμε σαν τρελοι που τον ειδαμε ,πρεπει οταν μπαινουμε μεσα στο σπιτι να ειμαστε αδιαφοροι να αφηνουμε να παιρναει πρωτα καποια ωρα και μετα να του δινουμε σημασια , ετσι θα βοηθησουμε τον σκυλο να βλεπει την αποχωριση μας και την επιστροφη μας ως μια φυσιλογικη καθημερινη ρουτινα οχι τοσο μεγαλης σημασιας.
@ Thanos
-
Ο δικός μου ειναι ο μοναδικός σκύλος που έχω δει, να τρώει ξαπλωμένος μπρούμιτα... ορθιος βαριέτε.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ο δικός μου ειναι ο μοναδικός σκύλος που έχω δει, να τρώει ξαπλωμένος μπρούμιτα... ορθιος βαριέτε.Ετσι απολαμβάνουνε διαφορα μεζεδάκια (κόκαλα , μήλα , ροδάκινα κλπ)
Το μεσημεριανό όρθιες. -
άλλο τα μεζεδάκια... αυτός έτσι τρώει απο το μπολ του. λολ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
άλλο τα μεζεδάκια... αυτός έτσι τρώει απο το μπολ του. λολΤεμπέλη τον εκανες τον σκύλο βρε?!
-
άλλο τα μεζεδάκια... αυτός έτσι τρώει απο το μπολ του. λολ
Τεμπέλη τον εκανες τον σκύλο βρε?!
Οχι τεμπέλη έβαλε ο στορμ στο πεζω
-
-
lol
ποιος ειναι ο Ρεξ ? θα εχει γυναικες η ταινια ?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@leroef
Να τον χαίρεσαι τον σκυλάκο σου.Αν έχεις κάποια στιγμή χρόνο και διάθεση, γράψε μας κάτι παραπάνω γι'αυτόν.
Ήταν αδέσποτος, σας το χάρισαν, έχει κάνει στείρωση, του έχεις βάλει τσιπάκι?
Είχα παλιά σκύλο που τον είχα βρει 45 περίπου ημερών στο σπίτι στη Χαλκιδική.Έμεινε μαζί μου κοντά 15 χρόνια
viewtopic.php?f=13&t=11621&start=1470
για περίπου 2 χρόνια μείναμε χωρίς σκύλο και τελικά αποφασίσαμε φέτος να πάρουμε.Ψάχναμε από αγγελίες για κάποιο παρατημένο κουτάβι ή κάποια γέννα που χάριζαν τα σκυλάκια.
Τελικά βρήκα στα σύνορα Τούμπας - περιφερειακού μια λυκοσκυλίνα που είχε κάνει 11 και όταν πήγαμε να τα δούμε είχαν μείνει 8.Η γιαγιά που την είχε είπε ότι ο μπαμπάς ήταν κάποιο μεγάλο σκυλί αλλά δεν ήξερε περισσότερα.Στείρωση δεν του έχω κάνει , ούτε τσιπάκι του έχω βάλει.Αν και για το τσιπάκι το σκέφτομαι σοβαρά γιατί τις προάλλες με κάτι πυροτεχνήματα μου έφυγε και τον βρήκα μετά από μιση ώρα.
-
Ο χρήστης leroef έγραψε:
@leroef
Να τον χαίρεσαι τον σκυλάκο σου.Αν έχεις κάποια στιγμή χρόνο και διάθεση, γράψε μας κάτι παραπάνω γι'αυτόν.
Ήταν αδέσποτος, σας το χάρισαν, έχει κάνει στείρωση, του έχεις βάλει τσιπάκι?
Είχα παλιά σκύλο που τον είχα βρει 45 περίπου ημερών στο σπίτι στη Χαλκιδική.Έμεινε μαζί μου κοντά 15 χρόνια
viewtopic.php?f=13&t=11621&start=1470
για περίπου 2 χρόνια μείναμε χωρίς σκύλο και τελικά αποφασίσαμε φέτος να πάρουμε.Ψάχναμε από αγγελίες για κάποιο παρατημένο κουτάβι ή κάποια γέννα που χάριζαν τα σκυλάκια.
Τελικά βρήκα στα σύνορα Τούμπας - περιφερειακού μια λυκοσκυλίνα που είχε κάνει 11 και όταν πήγαμε να τα δούμε είχαν μείνει 8.Η γιαγιά που την είχε είπε ότι ο μπαμπάς ήταν κάποιο μεγάλο σκυλί αλλά δεν ήξερε περισσότερα.Στείρωση δεν του έχω κάνει , ούτε τσιπάκι του έχω βάλει.Αν και για το τσιπάκι το σκέφτομαι σοβαρά γιατί τις προάλλες με κάτι πυροτεχνήματα μου έφυγε και τον βρήκα μετά από μιση ώρα.
Σε ευχαριστώ θερμά για την απάντησή σου.
Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα αδέσποτο, γι' αυτό ήθελα να ακούσω μια ακόμα γνώμη. Αν προχωρήσω, φυσικά και δεν πρόκειται να το στειρώσω, ενώ για το τσιπάκι το σκέφτομαι κι εγώ για την περίπτωση που θα χαθεί. Πάντως μπράβο, έκανες μια καλή πράξη.
-
Οι περισσότεροι θα έχετε δει, αυτό το γούτσου γούτσου βίντεο.
Τώρα και με σκύλο!
-
χαχαχα ρε ο σκυλος εχει πολυ πλακα
-
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]