-
Την ξαναεβαλα τη φορμα με φορμιτσα απο μεσα και ειναι καλα...θα τη κρατησω και δευτερα μπαινω
-
Θα δούμε Θοδωρή. Έχω το ΣΚ να σκεφτώ. ...είσαι αρχηγός
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Την ξαναεβαλα τη φορμα με φορμιτσα απο μεσα και ειναι καλα...θα τη κρατησω και δευτερα μπαινωΣφίξε το πίσω ρουλεμάν. Πιέσεις 1.1-1.2 για αρχή και μόλις βλέπεις να κρατάει, ρίξε. Το μείγμα σου σωστά (6%), φτιάξε και στο alfano τους μαγνήτες στη πίστα και είσαι έτοιμος. Ξεκινάς χαλαρά, και σιγά-σιγά πιέζεις.
Enjoy
edit: αααα...και μη ξεχνάς: λαδάκι στην αλυσίδα μετά από κάθε σκέλος.
-
Ειχε κοσμο το Σαββατο?
Τοσο ωραια μερα και πηγε χαμενη ρε γμτ
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Ειχε κοσμο το Σαββατο?Τοσο ωραια μερα και πηγε χαμενη ρε γμτ
Ήταν τέλεια βασικά. Είχε ωραία μέρα, όσο κόσμο πρέπει...η κατηγορία με τους χομπίστες είχε λίγο κόσμο και η γόμα ήρθε κατά τις 3 το μεσημέρι.
Να σας πω...παίζει το πλευρό μου να το έφαγα από τα πολλά ρούχα που φορούσα? Είχα ντυθεί σαν κρεμμύδι χθες, φορούσα 2 φανέλες, ένα εσωθερμικό και άλλο ένα μακρυμάνικο και είχα κάπως 'παχύνει' με αποτέλεσμα να πιέζονται όλα.
Παίζει γιαυτό να τη πάτησα?
-
εγω πιστευω ισα ισα που τα πολλα ρουχα βοηθανε.συνηθως οταν φοραω πολλα δε φοραω προστατευτικο.εισαι και σχετικα ψηλος Νικο και αυτο ειναι κακο στα καρτ γιατι ερχονται τα κατω πλευρα σου κ βρισκουν ακριβως στο νευρο του καθισματος.γενικως να χωνεσαι οσο μπορεισ στο καθισμα κ να εισαι με την πλατη κολλημενη πισω γιατι βοηθαει κ στο ''φορτισμα'' των πισω τροχων.οχι σαν κατι καμικαζι που βλεπουμε και μπαινουν στις στροφες λεσ κ οδηγανε CBR600.......
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
εγω πιστευω ισα ισα που τα πολλα ρουχα βοηθανε.συνηθως οταν φοραω πολλα δε φοραω προστατευτικο.εισαι και σχετικα ψηλος Νικο και αυτο ειναι κακο στα καρτ γιατι ερχονται τα κατω πλευρα σου κ βρισκουν ακριβως στο νευρο του καθισματος.γενικως να χωνεσαι οσο μπορεισ στο καθισμα κ να εισαι με την πλατη κολλημενη πισω γιατι βοηθαει κ στο ''φορτισμα'' των πισω τροχων.οχι σαν κατι καμικαζι που βλεπουμε και μπαινουν στις στροφες λεσ κ οδηγανε CBR600.......Φόραγα θώρακα. Αλλα κ πάλι, ο θωρακας με καλύπτει απο πάνω, κατω απ'τη μασχαλη μέχρι κατω στο πλευρό. Απλα δεν ειχε αέρα το σώμα μου νομιζω.
Παντα κάθομαι οσο πιο πισω γινεται
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καρτ δεν ηθελες??? Στην ηλικια σου,ο μπεμπης.........τρομαρα σου, αυτα ειναι για παιδια βρε.
Αρπα τη θλαση τωρα για να μαθεις..........αχ πονα το φχαριστιεμαι.Αυτα ειναι τα λογια της γυναικας μου, οταν την επαθα και εγω πριν δυο μηνες
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Καρτ δεν ηθελες??? Στην ηλικια σου,ο μπεμπης.........τρομαρα σου, αυτα ειναι για παιδια βρε.
Αρπα τη θλαση τωρα για να μαθεις..........αχ πονα το φχαριστιεμαι.Αυτα ειναι τα λογια της γυναικας μου, οταν την επαθα και εγω πριν δυο μηνες
Κι μενα ολοι οι γνωστοι το ιδιο λενε. Το φχαριστιουνται κ με λενε παππου
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
νικο μην μασας! αστους να λενε! τα κουρελια (παππουδια) τραγουδανε ακομα!
και εγω την ειχα ακουσει πριν 1 μηνα περιπου, αλλα πηγα και την επομενη βδομαδα και εκανα. Απλα φυλαγομουν λιγο περισσοτερο και ημουν οκ!
-
Ενα βιντεο για ...CRG...ακηδες και οχι μονο :GARY CARLTON, CRG ROAD REBEL-MAXTER MXO
http://www.youtube.com/watch?v=zRg70uUN ... re=relatedΕπαγελματιας οδηγος ...CRG...Racing Team.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Ενα βιντεο για ...CRG...ακηδες και οχι μονο :GARY CARLTON, CRG ROAD REBEL-MAXTER MXO
http://www.youtube.com/watch?v=zRg70uUN ... re=relatedΕπαγελματιας οδηγος ...CRG...Racing Team.
Πως πάει έτσι?
-
Αυτό που με χαλάει κάπως στα onboard βιντεάκια με καρτ είναι οτι δεν καταλαβαίνεις πάντα πολύ καλά την καμπυλότητα της στροφής. Θες επειδή είναι χαμηλά? Θες επειδή πάνε σε πολλές περιτπώσεις με κεκτημένη? Δεν ξέρω. 2 βιντεάκια πάντως που είδα και μου άρεσαν, ήταν αυτά:
Πολύ ενδιαφέροντα.
-
Σου εφτιαξα τα youtube (βαζουμε μονο τον κωδικο του βιντεο και οχι ολο το λινκ)
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:oops:ετοιμαζω μπαζουκα για καθε τυπο αυτοκινητου και δωρο η βαση τοποθετησης στο καπο!!θα γλυτωσεις και τα τελη για το LADA.....
-
Αυτο το συστημα της chasecam.com πολυ μου αρεσει που καταγραφει και τα υπολοιπα στοιχεια περα απο το Video
-
Ψήθηκες?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ψήθηκες?Αν δεν κανω λαθος απο μια βιαστικη ματια που ειδχα στο site τους λεει οτι πουλανε συσκευη που καταγραφει ταχυτητα, G forces - rpm κτλ και το παιζει παραλληλα με Go pro Η οποια αλλη αντιστοιχη καμερα...
Και ναι! Το ψηνω ασχημα!
-
Η καλυτερη προπονηση ever σημερα στην Speed Park στον Ασπροπυργο!!!
Καμια σχεση η πιστα του Ασπροπυργου με του Αγ.Στεφανου! Πολυ πιο απαιτητικη και πολυ τεχνικη πιστα!
Και με πολυ καλη βραδια! Ουτε κρυο, ουτε αερα τιποτα!!!
Αψογα! Καλα Χριστουγεννα σε ολους!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Η καλυτερη προπονηση ever σημερα στην Speed Park στον Ασπροπυργο!!!Δεν έχω πάει ποτέ Ασπρόπυργο και θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή.
Αύριο μάλλον θα πάω στον Άγιο Στέφανο στο Καρτόδρομο. Θα πετύχω κανέναν σας εκεί;
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ