-
Το έχω και εγώ
-
δεν το πιασα
-
Να στο κάνω δίφραγκα
http://handbrake.fr/ -
Kάνε ψλικ στη φωτο ρε
-
οκ. 1η φορά το ακούω το πρόγραμμα
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
λιτο και ευκολο προγραμμα μετατροπης βιντεο ;
gracias!
Στο Linux σου έψαξες και δεν βρήκες;;;
Υπάρχουν μερικά π.χ. Devede, Avidemux, Kdenlive (πιο προηγμένο) και άλλα... και free ... -
-
Ειπα και εγω να ασχοληθω για πρωτη φορα με επεξεργασια βιντεο και κατεβασα το pinnacle studio HD.
Πωπωωωω βουνο μου φαινονται δεν καταλαβαινω τιποτα -
Πάρε ένα iMovie να κάνεις την δουλειά σου σαν άνθρωπος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πάρε ένα iMovie να κάνεις την δουλειά σου σαν άνθρωπος.Τι ειν τουτο? Προγραμμα για mac? Κανει για windows? Αν ναι,κανει επεξεργασια HD video?
Οι πρωτες 2 ερωτησεις ειναι ρητορικες -
Εβαλα τον νέο Opera 11 στο πισι. Επαθα πλάκα. Πετάει λέμε.... η αλεπού έχει μείνει πολύ πίσω.
Θα τον δουλέψω λίγο, μου άρεσε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εβαλα τον νέο Opera 11 στο πισι. Επαθα πλάκα. Πετάει λέμε.... η αλεπού έχει μείνει πολύ πίσω.Θα τον δουλέψω λίγο, μου άρεσε.
Όντως τεράστια διαφορά στην ταχύτητα και αυτός και ο chrome σε σχέση με την αλεπού
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εβαλα τον νέο Opera 11 στο πισι. Επαθα πλάκα. Πετάει λέμε.... η αλεπού έχει μείνει πολύ πίσω.Θα τον δουλέψω λίγο, μου άρεσε.
θα τον κατεβασω για δοκιμη και εγω γιατι ο ΦΦ σαν να παραβάρυνε τελευταια
-
Kαι έχει και extensions πλέον ο Opera. Αρχίζω να τον βολεύομαι....
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
για win ηταν η ερωτηση βασικα.
σε linux με WinFF/FFMPEG ειμαι οκ.Kαι έχει και extensions πλέον ο Opera. Αρχίζω να τον βολεύομαι....
απο χθες εβαλα κι εγω τον 11 και βλεπω τα ατου του, γι' ας τερουμε ..
-
σε linux με WinFF/FFMPEG ειμαι οκ.Ναι, όντως, τι έχουμε στα win μεριά!;
Αν βρεις τίποτα καλό και free - ενδιαφέρομαι και εγώ (ρωτούσε ο αδερφός μου χτες, και του είπα να δει το HandBrake)Kαι έχει και extensions πλέον ο Opera. Αρχίζω να τον βολεύομαι....
απο χθες εβαλα κι εγω τον 11 και βλεπω τα ατου του, γι' ας τερουμε ..
Και εγώ τον (την) ενημέρωσα με 11. Αλλά θα δούμε τι θα δούμε ...
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Ναι, όντως, τι έχουμε στα win μεριά!;
Αν βρεις τίποτα καλό και free - ενδιαφέρομαι και εγώ (ρωτούσε ο αδερφός μου χτες, και του είπα να δει το HandBrake)εκανα την δουλεια μου με το Allok. Δεν δοκιμασα το χειροφρενο.
-
Ναι, όντως, τι έχουμε στα win μεριά!;
Αν βρεις τίποτα καλό και free - ενδιαφέρομαι και εγώ (ρωτούσε ο αδερφός μου χτες, και του είπα να δει το HandBrake)εκανα την δουλεια μου με το Allok. Δεν δοκιμασα το χειροφρενο.
Allok = $€ .... Για μια φορά, εντάξει υπάρχει το Free to try, αλλά μετά τι;;;
-
Τι γαμάτο που είναι το opera link σαν υπηρεσία, μόλις συγχρόνισα το κινητό που φοράει opera mobile με το pc.
-
σε linux με WinFF/FFMPEG ειμαι οκ.Το FFmpeg σου μπορεί να κάνει encode mp3; Η δική μου build όχι και αναρωτιόμουν αν είναι μ#λ@κία του packager αλλά βαρέθηκα να το ψάξω παρακάτω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]