-
Καλησπερα,
εδω και λιγες μερες το αμαξι (ειδικα το πρωι) πεταει το μηνυμα: Anti-polluton system fault κι αναβει την ενδειξη για τον κινητηρα.
Στην Citroen που μπηκε σε διαγνωστικο δεν εδειξε καποιο θεμα (εγω στην αρχη υπεθεσα καταλυτη ή εξατμιση). Ελεγχθηκε η αντλια βενζινης και τα μπεκ (ψιλιαστηκαν οτι απο εκει μπορει να προερχεται) αλλα ηταν οκ. Μετρηθηκε ο κινητηρας κι ηταν οκ, μετρηθηκε το turbo και ηταν οκ.Ειπαν οτι μπορει να φταιει η βενζινη. Βαζουμε στο ιδιο βενζιναδικο χρονια, ξερουμε οτι ειναι της εταιριας κι οχι ιδιωτικο και γενικα εχω να πω καλα λογια γι αυτο. Μπορει να φταιει ομως η βενζινη;
Μας ειπαν να αδειασει η βενζινη που εχει τωρα και μετα να βαλουμε 2 φορες 100αρα για να δουμε τι θα γινει. Επισης οτι ενδειξη θα ειναι αν οσο αδειαζει τωρα απο βενζινη, το μηνυμα εμφανιζεται σε μεγαλυτερη συχνοτητα.
Καμια ιδεα;
-
Καλησπερα,
εδω και λιγες μερες το αμαξι (ειδικα το πρωι) πεταει το μηνυμα: Anti-polluton system fault κι αναβει την ενδειξη για τον κινητηρα.
Στην Citroen που μπηκε σε διαγνωστικο δεν εδειξε καποιο θεμα (εγω στην αρχη υπεθεσα καταλυτη ή εξατμιση). Ελεγχθηκε η αντλια βενζινης και τα μπεκ (ψιλιαστηκαν οτι απο εκει μπορει να προερχεται) αλλα ηταν οκ. Μετρηθηκε ο κινητηρας κι ηταν οκ, μετρηθηκε το turbo και ηταν οκ.Ειπαν οτι μπορει να φταιει η βενζινη. Βαζουμε στο ιδιο βενζιναδικο χρονια, ξερουμε οτι ειναι της εταιριας κι οχι ιδιωτικο και γενικα εχω να πω καλα λογια γι αυτο. Μπορει να φταιει ομως η βενζινη;
Μας ειπαν να αδειασει η βενζινη που εχει τωρα και μετα να βαλουμε 2 φορες 100αρα για να δουμε τι θα γινει. Επισης οτι ενδειξη θα ειναι αν οσο αδειαζει τωρα απο βενζινη, το μηνυμα εμφανιζεται σε μεγαλυτερη συχνοτητα.
Καμια ιδεα;
-
Καλησπερα,
Καμια ιδεα;
-
Μου το είχε κάνει στο προηγούμενο αμάξι μου C4 1600 (2005) και στην δική μου περίπτωση ήταν κακής ποιότητας βενζίνη.
ΥΓ. θα βάλεις 2 φορές 100αρα εν έτει 2010 με 1.90 το λίτρο; Ηρωας!
-
Μπορω να κανω κι αλλιως;
Η φαση ειναι οτι τα παιδια συνεδεσαν το αμαξι στο διαγνωστικο και τα στοιχεια αμεσως στους Γαλλους (ειχαν προβληματιστει που δεν βρισκουν κατι) κι οι Γαλλοι ειπαν το ιδιο... 'Ce n'est pas possible, δεν βρισκουμε κατι'!
-
Βάλε τότε 100αρα ή 100% καθαρή 95αρα και ξαναδοκίμασε. Δεν χάνεις τίποτα πλην της τσουχτερής τιμής της 100αρας.
-
Τώρα αν γράψω την άποψή μου θα μου πούνε για εμπάθειες και συμπάθειες... Οπότε μούγκα στη στρούγκα...
Φίλε αν έχεις όρεξη διάβασε:
207THP - ANTIPOLLUTION/ DEPOLLUTION SYSTEM FAULThttp://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11153
Ελπίζω να βγάλεις άκρη.
-
φιλε ελεχξε δυναμο και μπαταρια πολλα αυτοκινητα λογω χαμηλης τασης παρουσιαζουν προβληματα επειδη ειναι φορτωμενα με ενα σωρο ηλεκτρονικα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
207THP - ANTIPOLLUTION/ DEPOLLUTION SYSTEM FAULT
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11153
Ελπίζω να βγάλεις άκρη.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τώρα αν γράψω την άποψή μου θα μου πούνε για εμπάθειες και συμπάθειες... Οπότε μούγκα στη στρούγκα...Φίλε αν έχεις όρεξη διάβασε:
207THP - ANTIPOLLUTION/ DEPOLLUTION SYSTEM FAULThttp://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11153
Ελπίζω να βγάλεις άκρη.
Άλλο μοτέρ
-
Βασικά μιλάτε για ένα θέμα το οποίο συγκεντρώνει ό,τι μπορεί να σημαίνει το check engine.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άλλο μοτέρΕνδιαφέρον...
-
Αλλαχθηκε αντλια βενζινης και για την ωρα δειχνει οκ.
-
σε 207 1,4 αλλάχτηκε ο λ και έστρωσε...
-
Οπως ειπα αντλια βενζινης αλλαχτηκε και λειτουργει χωρις θεμα για την ωρα.
Το προβλημα το εβγαζε συνεχως πριν, τωρα καθημερινη χρηση καποιες μερες δεν δειχνει κατι οποτε υποθετουμε αυτο.Η αλλαγη στην αντλια βενζινης ηταν εντολη των μηχανικων της Citroen απο Γαλλια, εδω θεωρουσαν πιθανα αιτια ακομα 2-3 που θα εξεταζαν, αλλα οι Γαλλοι ειπαν κατηγορηματικα αυτο.
Citroen C4 THP - Anti-pollution system fault