-
Θα ηθελα να μου πειτε -αν ξερετε βεβαια- τι γινεται με τον Flavio αν τελικα θα παει στην ΤΟΥΟΤΑ οπως ελεγε η εφημεριδα Sport time πριν λιγο καιρο.
-
Θα ηθελα να μου πειτε -αν ξερετε βεβαια- τι γινεται με τον Flavio αν τελικα θα παει στην ΤΟΥΟΤΑ οπως ελεγε η εφημεριδα Sport time πριν λιγο καιρο.
-
-
Ακουγετε οτι θα παει το 2006...Τωρα για περετερω.........................................ειναι νωρις...
-
Το θεωρω αδυνατο να γινει κατι τετοιο.
1ον:Η ΤΟΥΟΤΑ συνηθιζει σχεδον παντα τα ηγετικα στελεχη της να προερχονται απο τα ''σπλαχνα'' της Ιαπωνικης εταιριας.Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ο Ove Andersson ο οποιος απο την δεκαετια του '70,βρισκοταν ως οδηγος στην ΤΟΥΟΤΑ για τα Rally
και 2ον:Πριν απο λιγα χρονια ο Flavio ειχε δηλωσει,πως μετα το 2005 θα εγκαταλειψει την F1,για να ασχοληθει ως πολιτικος στη χωρα του την Ιταλια! -
Ρε παιδια ολοι λενε και οπως φαινεται ετσι ειναι ,τα Michelin εχουν καλυτερη επιδοση στους πρωτους γυρουςενω τα Bridgestone ειναι σταθερα σε ολη τη διαρκεια του αγων.Οταν ξεκινει ο αγωνας τα Bridgestone εχουν την ιδια αποδοση με αυτην που εχουν στο τελος του αγωνα????
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Οταν ξεκινει ο αγωνας τα Bridgestone εχουν την ιδια αποδοση με αυτην που εχουν στο τελος του αγωνα????Όχι φυσικά. Απλά η απόδοσή τους στο τέλος του αγώνα απ'ότι λέγεται είναι περισσότερο κοντά στην αρχική τους απ'ότι στα Michelin. Με λίγα λόγια η απόδοσή των μεν δεν μειώνεται με την φθορά τόσο, όσο συμβαίνει με τα δε.
-
Πιθανώς τα Μπριτζστοουν να έχουν μια ελαφρώς φθίνουσα πορεία, με σταθερό ρυθμό, ενώ τα Μισλέν έχουν διακυμάνσεις, δηλαδή μια κρατάνε σχεδόν το ίδιο για 5 γύρους, πέφτουν μετά απότομα, μετά ακόμα πιο απότομα, μετά είναι σταθερά για περισσότερο κλπ.
Επίσης ίσως το αρχικό κράτημα των Μισλέν να είναι ένα κλικ καλύτερο, αλλά από τους γύρους πχ. 5-15 να υπερέχουν τα Μπρι.
Προσωπικά πιστεύω πως τουλάχιστον μέχρι πρότινος υπερείχαν τα Μισλέν συνολικά. Γιατί πλην της (υπερ)Φεράρι κανείς άλλος με Μπρι δεν κατάφερνε κάτι. Μάλιστα ακόμα και ανάμεσα στις 2ες ομάδες ήταν τελευταίοι...
-
Η Renault στους τελευταιους αγωνες (post-European GP) εχει παρει τον
κατηφορο.Και εξηγουμε αμεσως, το σημαντικοτερο προβλημα ειναι
οτι χαθηκε πλεον η **αξιοπηστια **, μεχρι και το European GP δεν ειχαν
κανενα μηχανικο προβλημα απο Καναδα και υστερα ολο και ενας εκ των
δυο πιλοτων μενει.Να υπενθυμισω οτι και περυσι τα ιδια συνεβισαν.
Αν ο ΤAKUMA ηταν πιο σταθερος σιγουρα θα εχαναν τι 2η θεση απο τη B.A.R -
Ρε παιδιά πριν δύο αγώνες δεν ήταν που ο Τρούλι από αλλαγή ελαστικών είπε ότι το μονοθέσιο δεν οδηγιόταν και οι υπεύθυνοι της ρενό είπαν ότι τον εμπιστεύονται και ότι ψάχνουν να βρουν τι εφταιγε;;; Τελικά από τι φαίνεται δεν τον εμπιστεύονταν και τοσο.... Ο βιλνέβ θα πάρει μάλλον τη θέση του. Ελπίζω να επιστρέψει γιατί χρειάζεται και ένας λίγο τρελός οδηγός στο πρωτάθλημα.
-
εγω γιατι ρε παιδες ξερω οτι για του χρονου τουλαχιστον θα πανε τρουλι και ραλφ πακετο στην τογιοτα???
(θελω παντως να δω αλονσο στη θεση του σουμι σε διο χρονακια) -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εγω γιατι ρε παιδες ξερω οτι για του χρονου τουλαχιστον θα πανε τρουλι και ραλφ πακετο στην τογιοτα???
(θελω παντως να δω αλονσο στη θεση του σουμι σε διο χρονακια)Μήπως γιατί το άκουσες χθες στο RTL που το άκουσα κι εγώ;
Μάλιστα ανακοίνωναν την αντικατάσταση του Τρούλι από τον Βιλνέβ... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
(θελω παντως να δω αλονσο στη θεση του σουμι σε διο χρονακια)Μήπως γιατί το άκουσες χθες στο RTL που το άκουσα κι εγώ;
Μάλιστα ανακοίνωναν την αντικατάσταση του Τρούλι από τον Βιλνέβ...πλακα κανεις.................... οοοοοοοοοοοοοοοοοο θεοι τη ξενερα ειναι αυτη???
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΡΟΥΛΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
ΙΣΧΥΕΙ; -
Ο χρήστης RF1TEAM έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΡΟΥΛΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
ΙΣΧΥΕΙ;Και βεβαια ισχυει,μαλιστα αυριο ο Ιταλος δοκιμαζει με την ΤΟΥΟΤΑ!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Και βεβαια ισχυει,μαλιστα αυριο ο Ιταλος δοκιμαζει με την ΤΟΥΟΤΑ!
Άντε μπράβο! να κινείται το πράγμα...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Και βεβαια ισχυει,μαλιστα αυριο ο Ιταλος δοκιμαζει με την ΤΟΥΟΤΑ!
Άντε μπράβο! να κινείται το πράγμα...
Δηλαδή JarnoT θα υποστηρίζεις TOYOTA απο δω και περα?
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Όχι άμεσα...
Θα υποστηρίζω Toyota μόνο και μόνο λόγω JT. Είναι δεδομένο όμως ότι υποστηρίζω τη Renault ως ομάδα. Ήταν ευτυχής συγκυρία η παρουσία του JT στη Renault. Δεν χρειαζόταν να ασχολούμαι με καμία άλλη ομάδα. Τώρα δυστυχώς, πρέπει να 'χωρέσω' και τους Ιάπωνες στην καρδιά μου. Ε, κάπως θα το μοντάρω! -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Όχι άμεσα...
Θα υποστηρίζω Toyota μόνο και μόνο λόγω JT. Είναι δεδομένο όμως ότι υποστηρίζω τη Renault ως ομάδα. Ήταν ευτυχής συγκυρία η παρουσία του JT στη Renault. Δεν χρειαζόταν να ασχολούμαι με καμία άλλη ομάδα. Τώρα δυστυχώς, πρέπει να 'χωρέσω' και τους Ιάπωνες στην καρδιά μου. Ε, κάπως θα το μοντάρω!Ω ρε δράματα! Αφού ρε είσαι κρυφό(φανερό)-Toyotakias!!! Γιατί δουλεύεις τον κόσμο;
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Όχι άμεσα...
Θα υποστηρίζω Toyota μόνο και μόνο λόγω JT. Είναι δεδομένο όμως ότι υποστηρίζω τη Renault ως ομάδα.Τώρα δυστυχώς, πρέπει να 'χωρέσω' και τους Ιάπωνες στην καρδιά μου. Ε, κάπως θα το μοντάρω!
Στα ιδια ειμαστε Jarno. Ευτυχως συμπαθω και τον Gascoyne εκτος του JT και μου ειναι πιο ευκολο να ψηφισω Ιαπωνες.
Renault F1 Team-Απορίες