-
Nταξει μην ειστε και υπερβολικοι... Δλδ τα τονυ και τα birel τι να πουν;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Nταξει μην ειστε και υπερβολικοι... Δλδ τα τονυ και τα birel τι να πουν;Εσυ ετοιμάσου... Θα κάνεις Χριστούγεννα νωρίς....
-
Ειχα TONY- RACER-EVS 2006,KOSMIC-MERKURI KZ 2009,εχω οδηγησει παρα πολες φορες BIREL RX 31,32 δεν λεω εκπληκτικα σασι αλλα δεν εχουν αυτο το φοβερο κοφτερο τιμονι των ...CRG... το τιμονι πουπουλο που νομιζεις οτι ειναι υδραυλικο ,τα μουτρα του ειναι βιδωμενα, το σασι οταν περνας τα κερμπ νομιζεις οτι εχει αναρτηση,ερχεται εργοστασιακο στημενο στο μηδεν και ειναι 10 κλικ πανω απο τα πιο πολλα που θελουν ωρες προπονησης για να τα βρεις,και οταν τα βρεις,και νομιζεις οτι εφτασες ψηλα, στηνει ο αλλος το ...CRG...ξεφευγει παλι 10 κλικ ακομα πανω.
-
Αααα...μαζί με το καρτάκι μου, δίνω δωράκι και ένα ζευγάρι παλιές μπροστινές μονομπούλωνες ζάντες.
Εννοείται ότι θα το δώσω μαζί με τα νέα μου μπροστινά 3μπούλωνα άκρα.
Κανείς?
-
...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
...Μακάρι!
( )
-
Oι προσευχες σας εισακούσθηκαν...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Oι προσευχες σας εισακούσθηκαν...
-
Βλεπω τωρα στον Alpha ρεπορταζ που ετοιμαζουν το ΣΕΦ για το Athens Supercross, και μου μπηκε μια τρελη ιδεα!!!
Να γινοταν ενας αγωνας, οχι μονο με ελληνικες συμμετοχες αλλα πανευρωπαϊκος ( για να μπορεσει να καλυφθει και μερος του κοστους απο καποιους χορηγους οπως εγινε και στην Πατρα ) αγωνας καρτ μεσα στο ΣΕΦ η το γηπεδο ταεκβοντο ( η σε ενα απο τα δεκαδες ολυμπιακα ακινητα που σαπιζουν )
Οπως ( αν ολα πανε καλα και εχουμε στην ελλαδα εστο και λιγο μυαλο μεσα στο κεφαλι μας ) θα γινει θεσμος ο αγωνας στους δρομους της πατρας, ετσι να γινει και αυτος!
Ο οποιος δε μιας και θα ειναι σε κλειστο γηπεδο δεν θα εχει προβλημα και με τον καιρο!!! Ουτε γειτονες οι οποιοι θα εχουν προβλημα με τον θορυβο )
Υπαρχουν βεβαια και αλλες καλες ιδεες, τις οποιες εχω στο μυαλο μου που τις ψαχνω... παντα σχετικα με καρτ
-
Αυριο ελπιζω 4τκαρτοφορουμακηδες να ειστε καρτοδρομο το πρωι,εγω 9.30 θα ειμαι επανω.
-
Ωραια ηταν(ο καιρος μονο) σημερα στο καρτοδρομο, που ειχε λιγες συμμετοχες νομιζω 45,απιστευτος ο χρονος του Ξυνου στα ελευθερα 41.16 στην KF2 μπραβο του.Η μεγαλη απογοητευση ηταν η ΚΖ2 με 5 μονο συμμετοχες,δυστυχως η καλυτερη κατηγορια στα καρτ εχει πεθανει εδω και χρονια στην Ελλαδα. Απογοητευση τεραστια με διακατεχει για το σπορ που αγαπαμε και δεν φταιει μονο η κριση, δυστυχως εχουμε την ατυχια να ζουμε σε μια τριτοκοσμικη χωρα.
Η ιδεα του συνωνοματου ειναι πολυ καλη, αλλα εδω εχουμε τρακοσιους λεβεντες που ειναι τυφλοι και κουφοι. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Η ιδεα του συνωνοματου ειναι πολυ καλη, αλλα εδω εχουμε τρακοσιους λεβεντες που ειναι τυφλοι και κουφοι.Aν στην ελλαδα περιμενουμε απο τους 300 θα χρεωκοπησουμε 300.000 φορες και δεν θα δουμε προκοπη σε τιποτα...
Ιδιωτικος φορεας μονο μπορει να κανει κατι τετοιο... Το θεμα ειναι αν αγωνιστικες λεσχες, ΕΛΠΕΣ και λοιποι νταβαδες θα δωσουν το οκ...
-
Ο ιδιωτικος τομεας προσπαθει αλλα??????? Ξερω πανω απο τρεις περιπτωσεις που διαφορα ατομα με ορεξη,παθος,χρημα,μεγαλη εκταση γης ,εχουν ξεκινηση προσπαθειες για πιστες καρτ ευρωπαικων προδιαγραφων και επεσαν στους τεραστιους βραχους της γραφειοκρατιας, δηθεν περιβαντολογους,και δηθεν οικολογους,και μακρυχεριδες μιζαδωρους.
Δυστυχως τα καρτ σκουριαζουν στις αποθηκες τις Αθηνας και πιστες δεν υπαρχουν.Αληθεια ποσα καρτ μπορει να υπαρχουν στο νομο Αττικης??? -
SOLD: viewtopic.php?f=9&t=46189&p=2047770#p2047770 !
Σύντομα θα έχετε νέα και από τους δύο. Και από μένα με το νέο τέρας και από τον νέο ιδιοκτήτη του παλιού
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Ο ιδιωτικος τομεας προσπαθει αλλα??????? Ξερω πανω απο τρεις περιπτωσεις που διαφορα ατομα με ορεξη,παθος,χρημα,μεγαλη εκταση γης ,εχουν ξεκινηση προσπαθειες για πιστες καρτ ευρωπαικων προδιαγραφων και επεσαν στους τεραστιους βραχους της γραφειοκρατιας, δηθεν περιβαντολογους,και δηθεν οικολογους,και μακρυχεριδες μιζαδωρους.
Δυστυχως τα καρτ σκουριαζουν στις αποθηκες τις Αθηνας και πιστες δεν υπαρχουν.Αληθεια ποσα καρτ μπορει να υπαρχουν στο νομο Αττικης???Το πρόβλημα είναι ότι όπως λένε οι Αμερικάνοι...'when money talks, the world listens'. Θα μπορούσε το Καρτόδρομο να άφηνε Κυριακή να κάνουν περισσότερα αγνωνιστικά, θα μπορούσε να έστρωνε νέα άσφαλτο κάτω, θα μπορούσε να είχε καλύτερες εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είχε αλυτάρχες μέσα στη πίστα, θα μπορούσε να είχε κέντρο πρώτων βοηθειών και τόσα άλλα απλά πράγματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Αλλά ο κάθε επιχειρηματίας σκέφτεται το σήμερα, το τώρα και όχι το μετά...το μέλλον και τι πρόκειται να γίνει ή πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερος.
Τόσα μυαλά πάνε χαμένα ρε γμτ...
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Δυστυχως τα καρτ σκουριαζουν στις αποθηκες τις Αθηνας και πιστες δεν υπαρχουν.Αληθεια ποσα καρτ μπορει να υπαρχουν στο νομο Αττικης???Εχει σκεφτει καποιος απο αυτες τις 3 περιπτωσεις να κανει εναν χωρο καρτ σε κλειστο χορο?
Ουτε θορυβος μετα, ουτε γειτονες ουτε περιβαλοντικες ενστασεις κτλ...Αλλο κοστος βεβαια, αλλα και διαφορετικη κατασταση. Και ειναι και κατι που δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
SOLD: viewtopic.php?f=9&t=46189&p=2047770#p2047770 !Σύντομα θα έχετε νέα και από τους δύο. Και από μένα με το νέο τέρας και από τον νέο ιδιοκτήτη του παλιού
Αυτό σημαίνει πως θα κάνω βολτούλα με CRG;
-
Το μονο μειονεκτιμα που εχουν οι σκεπαστες πιστες ειναι το οτι ειναι μικρες, και συνηθως ειναι για νοικιαρικα και οχι αγωνιστικα,οι περισσοτερες κλειστες πιστες στην Ευρωπη ειναι κατω απο 700μ.
-
Καινουργιος ...CRG...ακιας στην παρεα,τι,πως,που????????
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Καινουργιος ...CRG...ακιας στην παρεα,τι,πως,που????????Δηλωνω ...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ