-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ας μην είχε ο Αλόνσο μια κωλάρα ΝΑ, να σου 'λεγα που θα ήταν σε σχέση με τον μάσσα...2007 2007 2007 2007 2007 2007 2007!!!!!χαχαχαχα
δεν παιζεσαι ρε γειτονα (γαλατσι) -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ας μην είχε ο Αλόνσο μια κωλάρα ΝΑ, να σου 'λεγα που θα ήταν σε σχέση με τον μάσσα...
2007 2007 2007 2007 2007 2007 2007!!!!!χαχαχαχα
δεν παιζεσαι ρε γειτονα (γαλατσι)To 2007 είνα δικό μου 'επιχείρημα'
Βασικά σύνορα γαλάτσι-άνω πατήσια είμαι οπότε το νου σου...
-
Και γω!!!Πλ.Παπαδιαμαντη κοντα!!!
Εχε το νου σου για μπλε φιεστα στ!!!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
=1 αλλά άλλο λέει νομίζω ο washcloud. Ότι δηλαδή η απόδοση του Massa είναι ακόμη χειρότερη μετά τη Γερμανία επειδή του γάμησαν τελείως την ψυχολογία.
Προφανώς αυτό εννοεί ο wash....αλλά η ιστορία έχει αποδείξει πως στο 99% των περιπτώσεων, η επίκληση της γ@μημένης ψυχολογίας είναι η φτηνή δικαιολογία και το άλλοθι της δευτεράντζας.
Η άλλη όψη του νομίσματος του μιάσματος Α1 ring 2002 είναι η Indianapolis της ίδιας χρονιάς (για την οποία βέβαια τα κροκοδείλια δάκρυα των φυλλάδων και των φιλάθλων είχαν ήδη......στερέψει).Άσχημο είναι να παραχωρεί τη νίκη ο Μassa ή ο Rubens, επειδή πρέπει να πριμοδοτηθεί ο Alonso ή να εξασφαλίσει τον τίτλο από τον Ιούλιο (αντί από το Σεπτέμβρη)ο Schumacher.Δυστυχώς όμως έτσι έχει ο νόμος του ισχυροτέρου....και πάλι καλά που είναι απλά ο νόμος του ισχυροτέρου.... και όχι της ζούγκλας (γιατί στην περίπτωση αυτού που με περισσή ευκολία έχει χαρακτηριστεί το μεγαλύτερο δουλικό στην ιστορία της F1......οι 5-6 παραχωρήσεις θέσεων στις οποίες αναγκάστηκε σε 6 χρονιές, δεν θα του είχαν ανταποδοθεί από τον ισχυρότερο, ισάριθμες φορές)
Εν ολίγοις. Ας αφήσουμε το Massa στην ησυχία του.Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, σε αυτή τη ρήμαδα τη ζωή,στο τέλος παίρνεις αυτό που αξίζεις........
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και γω!!!Πλ.Παπαδιαμαντη κοντα!!!Εχε το νου σου για μπλε φιεστα στ!!!
χαχα
Μένω 2 στενά πάνω από την πλατεία!
Εσύ έχε το νου σου για μαύρο φιεστα!
-
καλα πρεπει να μενουμε πολυ διπλα!!!
μκ7 μαυρο?
θα μας φαει ο Μπιλλ!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:lol: καλα πρεπει να μενουμε πολυ διπλα!!!μκ7 μαυρο?
θα μας φαει ο Μπιλλ!!!
ακριβώς!
sorry bill
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
θα μας φαει ο Μπιλλ!!!
Δεν γουσταρει τα Fiesta?
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Το ειδικό βάρος του Massa παραμένει για μένα το ίδιο με αυτό που ήταν και το 2008 (αξιόλογος οδηγός,αλλά όχι μεγάλη πάστα).Μάλλον εσύ έχεις παρεξηγήσει και τις δυνατότητές του και τις πραγματικές του φιλοδοξίες.(...θα ήθελα να σχολιάσω πάνω σε αυτό, απλά)
...δεν ξέρω, ίσως με τα πολλά και 'ιδιαίτερα' (όπως μου βγαίνουνε), να μην καταφέρνω να γίνω απόλυτα κατανοητός. Σίγουρα δε χρωστάς ούτε 'συ -ούτε κα'νας άλλος- αλλά τί να κάνω κι εγώ...
Το έγραψα κάπου βέβαια : ΔΕΝ τον έχω για κρεμ-ντε-λα-κρεμ τον Μάσσα. Είναι 'λίγος' για να μπει δίπλα σε Αλόνσο, Κουμπίτσα κλπκλπ. Η ένστασή μου είναι που κάποιοι τον βγάζουν Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο. Σαν οδηγό F1. Παρτάλι ρε παιδί μου, πώς το λένε.
Κι αυτό, διότι δε νομίζω πως είναι. Ξαναλέω πως το μέγιστο κακό του, είναι ότι δεν μπόρεσε να 'χωνέψει' την παρουσία Αλόνσο στο ίδιο γκαράζ, κι ΑΥΤΟ είναι ο κύριος λόγος που είναι πολύ κάτω φέτος, κι όχι η σιδεριά που έφαγε στο κεφάλι.
Όσο για τις φιλοδοξίες του, νομίζω πως -ξαναλέω- φάνηκε με την αντίδραση αμέσως μετά το τζιπί στη Γερμανία : Αν ήταν αδιάφορος και κοίταγε -μέχρι τότε- απλά να τρωγοπίνει στη Φερράρι, κι όταν του λέγανε 'κάνε κωλοτούμπες' αυτός απαντούσε απλώς 'πόσες;', δε θα είχαμε τον Σμέντλει να του κάνει supportive session μέσω team radio.[...]ουτε οι Opus Dei ουτε καμια αλλη σκοτεινη οργανωση συνομωσιων δεν τον εφεραν σε αυτη τη θεση[...]
[...] Εσυ τι νομιζεις; Στην ομαδα δεν τα βλεπουν αυτα;
...επιμένω να μην καταλαβαίνω το κόλλημα με 'θεωρίες συνωμοσίας'. Ποιά συνωμοσία περιέγραψα/προφασίστηκα...; Τεσπα.
...ναι βρε φίλε, τα βλέπουν. Και δεν τους νοιάζει κι όλας. Δεν τους νοιάζει ο Μάσσα να είναι αξιόλογος οδηγός, που λέει κι ο washcloud. Αυτό που τους νοιάζει είναι να τερματίζει τουλάχιστον πίσω απ' τον Αλόνσο. Τον έχουν κάψει όμως, λέμε. Αφ' ενός με την τακτική τους να κάνει τον μαλάκα για να περάσει ο φάστερ δαν χιμ (Κίμι, 'μεσ' στο σπίτι του' κι όλας - και φέτος τα γνωστά), κι αφ' ετέρου εφαρμόζοντας την πολιτική στήριξης του ενός. Και μετά 'γκρινιάζουν' που δεν τους φέρνει τ' αναμενόμενα. Συμφωνώ πως το καλύτερο θα ήταν να τον είχαν αφήσει ελεύθερο, μαζί με τον Κίμι. Αλλά και ποιόν να βάζανε στη θέση του...; κτλ-κτλ....
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Εν ολίγοις. Ας αφήσουμε το Massa στην ησυχία του.Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, σε αυτή τη ρήμαδα τη ζωή,στο τέλος παίρνεις αυτό που αξίζεις........(...πολύ στο ψυχο-φιλοσοφικό πήγε, 'εξ' αιτίας μου' η κουβέντα...)
...πολύ αμέρικαν ντρημ άποψη. Σ' αυτή τη ρημάδα τη ζωή, εγώ έχω νιώσει πως οι περισσότεροι παίρνουν λιγότερα απ' όσα αξίζουν, και στους λιγότερους δίνονται περισσότερα, απ' όσα πάλι αξίζουν...
Άντε κι ένα τραγουδάκι να χαλαρώσουμε (αφιερωμένο στον Felipe Baby...)
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
θα μας φαει ο Μπιλλ!!!
Δεν γουσταρει τα Fiesta?
Δεν ξερω
το μκ7 το σπορτ ειναι κουκλι παντως!!!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
θα μας φαει ο Μπιλλ!!!
Δεν γουσταρει τα Fiesta?
Τα offtopic
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
...επιμένω να μην καταλαβαίνω το κόλλημα με 'θεωρίες συνωμοσίας'. Ποιά συνωμοσία περιέγραψα/προφασίστηκα...; Τεσπα....ναι βρε φίλε, τα βλέπουν. Και δεν τους νοιάζει κι όλας. Δεν τους νοιάζει ο Μάσσα να είναι αξιόλογος οδηγός, που λέει κι ο washcloud. Αυτό που τους νοιάζει είναι να τερματίζει τουλάχιστον πίσω απ' τον Αλόνσο. Τον έχουν κάψει όμως, λέμε. Αφ' ενός με την τακτική τους να κάνει τον μαλάκα για να περάσει ο φάστερ δαν χιμ (Κίμι, 'μεσ' στο σπίτι του' κι όλας - και φέτος τα γνωστά), κι αφ' ετέρου εφαρμόζοντας την πολιτική στήριξης του ενός. Και μετά 'γκρινιάζουν' που δεν τους φέρνει τ' αναμενόμενα. Συμφωνώ πως το καλύτερο θα ήταν να τον είχαν αφήσει ελεύθερο, μαζί με τον Κίμι. Αλλά και ποιόν να βάζανε στη θέση του...; κτλ-κτλ....
Δε μου αρεσει να επαναλαμβανω τα γιδια και τα γιδια αλλα αυτα που λες ειναι αναληθεστατα. Οι εντολες δοθηκαν ΑΦΟΥ ο Μασσα σπαταλησε απειρες ευκαιρίες να παρει αποφασιστικο προβαδισμα εναντι του Αλονσο. Καμμια πολιτικη στηριξης του ενός. Ουτε στην Αυστραλία ουτε στη Μαλαισία ουτε στην Κινα φανηκε κατι τετοιο. Προφανως δεν εχεις παρακολουθησει φετος τη σεζον, αλλιως δε θα καναμε αυτην την κουβεντα
-
Κυρ-Μέντιο μου, ότι ακούγεται παντού (όπως για το πιο είναι το πιο σημαντικό απ' τα 2 πρωταθλήματα) λεώ (από πρωτοτυπία χωλαίνω, το παραδέχομαι). Κι εννοώ το ότι η Φερράρι λειτουργεί με τη λογική Νο1 και Νο2 driver. Κάτι σαν αξίωμα δηλαδή.
Αν εσύ θες να τα βαφτίζεις αναληθέστατα γιατί γράφεται γρήγορα και είναι οπτικά ηχηρότατο, τί να κάνω, πάσο.
Μη συμπερασματολογείς όμως, εκ νέου, για το τί κάνω και δεν κάνω, διότι είναι άδικο. Ρώτα με απλά, και με το χέρι στην καρδιά θα σου απαντήσω. Ότι για παράδειγμα το έχω δει απ' την αρχή το πρωτάθλημα - κρατώ μάλιστα και τους αγώνες κλπκλπ.(...spare me όμως pls, πιθανή συνέχεια τύπου 'ε και που τους είδες, τσάμπα χρόνο έχασες', ε...)
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Κι αυτό, διότι δε νομίζω πως είναι. Ξαναλέω πως το μέγιστο κακό του, είναι ότι δεν μπόρεσε να 'χωνέψει' την παρουσία Αλόνσο στο ίδιο γκαράζ, κι ΑΥΤΟ είναι ο κύριος λόγος που είναι πολύ κάτω φέτος, κι όχι η σιδεριά που έφαγε στο κεφάλι.
Aκόμα και έτσι..... το πρόβλημα είναι χοντρό και αποκλειστικά δικό του.Το κακό μάλιστα είναι διπλό αφού τα απόνερά του τα φορτώνει και σε άλλους .
Όσο για τις φιλοδοξίες του, νομίζω πως -ξαναλέω- φάνηκε με την αντίδραση αμέσως μετά το τζιπί στη Γερμανία : Αν ήταν αδιάφορος και κοίταγε -μέχρι τότε- απλά να τρωγοπίνει στη Φερράρι, κι όταν του λέγανε 'κάνε κωλοτούμπες' αυτός απαντούσε απλώς 'πόσες;', δε θα είχαμε τον Σμέντλει να του κάνει supportive session μέσω team radio.
Υπάρχει και ένας εγωισμός βρε αδερφέ.....ιδιαίτερα μπροστά στις κάμερες.Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις για πότε θα προσαρμοστεί στις ανάγκες του ρόλου του (για τον οποίο τον θεωρώ σχεδόν ιδανικό).
(...πολύ στο ψυχο-φιλοσοφικό πήγε, 'εξ' αιτίας μου' η κουβέντα...)
...πολύ αμέρικαν ντρημ άποψη. Σ' αυτή τη ρημάδα τη ζωή, εγώ έχω νιώσει πως οι περισσότεροι παίρνουν λιγότερα απ' όσα αξίζουν, και στους λιγότερους δίνονται περισσότερα, απ' όσα πάλι αξίζουν...
Ακόμα και έτσι..... μάλλον ο Felipao ανήκει στη δεύτερη κατηγορία (σκέψου πόσοι αξιολογότεροι οδηγοί στην ιστορία του sport δεν κατόρθωσαν καν να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα πρωτάθλημα,επειδή δεν βρέθηκαν ποτέ με ανταγωνιστικό μονοθέσιο στα χέρια).
Κι εννοώ το ότι η Φερράρι λειτουργεί με τη λογική Νο1 και Νο2 driver. Κάτι σαν αξίωμα δηλαδή.
Σαφέστατα,αλλά όπως σου είπα πιο πάνω (και το ίδιο σου λέει και ο greo)το No1 δεν αρκεί να προβλέπεται απλά και μόνο στα $$$$$ του συμβολαίου ή στους ευσεβείς πόθους της Ferrari.Ο Νο1 πρέπει να το επαληθευσεί με την απόδοση του μέσα στην πίστα...διαφορετικά θα τον φάει η μαρμάγκα, αργά ή γρήγορα(η περίπτωση Raikkonen είναι τρανταχτή απόδειξη).
-
-
γαμάτο
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Youtube VideoH tampela poy krataei o massa ola ta lefta... Felipe is faster than all.....
-
Καλό, αλλά εχω πεθυμήσει το quemagomas
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
H tampela poy krataei o massa ola ta lefta... Felipe is faster than all.....
Fellipe is faster than Hulk έγραφε.
Can they confirm they understood that massage;
Grande Prêmio Petrobras do Brasil 2010