-
3κ; Τι λε ρε συ! Δε περνάς καμία σωλήνωση απτό γκρουπ που βγάζει κ ζεστό νεράκι;
-
Εμείς λέγαμε να ζεσταθούμε φθηνά.... Αλλά δεν το βλέπω...
Ή θα κάψουμε πάλι 8 τόνους βουτάνιο ή θα τα σκάσουμε για σόμπα... Και προβλέπω το 2ο, γιατί από το απόγευμα παίζει το έργο 'τί ωραία σόμπα και πως θα ταιριάζει στη γωνία δίπλα στο παράθυρο'. Το έργο έχει μπει σε συνεχή επανάλληψη, με διάλειμα μόνο για φαγητό και μπάνιο... Και μετά τη σημερινή Avant premiere, προβλέπω να γίνεται blockbuster...Ευτυχλως θα φύγουμε Μόσχα το άλλο Σάββατο, και ελπίζω να ξεχαστεί λίγο το θέμα μέχρι αρχές Δεκέμβρη που θα γυρίσουμε
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εμείς λέγαμε να ζεσταθούμε φθηνά.... Αλλά δεν το βλέπω...
Ή θα κάψουμε πάλι 8 τόνους βουτάνιο ή θα τα σκάσουμε για σόμπα... Και προβλέπω το 2ο, γιατί από το απόγευμα παίζει το έργο 'τί ωραία σόμπα και πως θα ταιριάζει στη γωνία δίπλα στο παράθυρο'. Το έργο έχει μπει σε συνεχή επανάλληψη, με διάλειμα μόνο για φαγητό και μπάνιο... Και μετά τη σημερινή Avant premiere, προβλέπω να γίνεται blockbuster...Ευτυχλως θα φύγουμε Μόσχα το άλλο Σάββατο, και ελπίζω να ξεχαστεί λίγο το θέμα μέχρι αρχές Δεκέμβρη που θα γυρίσουμε
Περιμενεις να ξεχαστει το θεμα στη Μοσχα με το κρυο?? Εκει ειναι που θα αρχισει η πλυση εγκεφαλου και τι κρυο εχει και τι ωραια θα ηταν να ειχαμε τη σομπα, κλπ να πατε σε τροπικο μερος
-
Εκεί ελπίζω να συνηθίσει το κρύο...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εκεί ελπίζω να συνηθίσει το κρύο...μπορει, οπως και να'χει καλα να περασεις και καλα κουραγια για τυχον πλυση εγκεφαλου
-
-
Φτιάξε ένα τζάκι να σου ζεσταίνει το σπίτι , τόση κουβέντα κάναμε πριν για τα ενεργειακά !
ασε που επειδη ειναι ρομαντικό θα της αρέσει πολυ και με λιγο κρασακι και χουχουλιασμα θα ζεσταίνεστε μεσώ της τριβης ακομα πιο ευκολα και φυσικα το πιο σημαντικο απ'ολα οτι θα ψηνεις κοψιδια -
Έχουμε τζάκι στο μεγάλο σαλόνι. Ενεργειακό κλπ κλπ. Εγώ θέλω κάτι για να ζεστάνω το καθιστικό, χωρίς να χρειάζεται να καίω ένα λέβητα για 350τ.μ. Και που έκλεισα τα σώματα, δεν έπεσε η κατανάλωση(μικρή διαφορά).
Αλλά και να μην είχα, το τζάκι έχει πεθάνει πλέον(για εμένα). Μια τέτοια σόμπα είναι ομορφότερη(υποκειμενικό), αποδίδει περισσότερο(αντικειμενικό), και είναι απίστευτα ευέλικτη. Την αλλάζεις σπίτι,δωμάτιο,πόλη, χωρα κλπ
Ένα καλό τζάκι κόστίζει το ίδιο ή και περισσότερο. Και σε δεσμέυει ότι θα μείνει για πάντα εκεί που πρωτοσκέφτηκες.Στο εξωτερικό οι σύγχρονες τζακόσομπες χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια. Απλά πίστευα ότι ήταν φθηνές, γιατί στο νου μου είχα τις ελληνικές μασίνες(κινέζικες πλέον). Το πρωί πήρα τηλέφωνο τον αδερφό της πεθεράς μου στη Γερμανία, που μου επιβεβαίωσε το ακριβό της υπόθεσης
Υπάρχει και η λύση της σόμπας πελετ. Με τηλεχειρισμό, ρύθμιση θερμοκρασίας,αυτόματο άναμα, προγράμματα κλπ. Αλλά δεν έχει ωραία φλόγα και δεν βλέπεις το ξύλο να καίγεται. Μάλλον είναι η σόμπα του τεμπέλη. Συν του ότι πρέπει να προμηθεύεσαι πελετ, ενώ έχω πολλά ξύλα τζάμπα από χωράφια δικά μας.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ενώ έχω πολλά ξύλα τζάμπα από χωράφια δικά μας.ρε παλιοτσίπη ακτήμονα δώσε κανένα γκαφράκι να ζήσουν οι πετρελαιάδες
-
Θα βάλει ο Τζέφρεϋ φόρο ακινήτων ΚΑΙ στα αγροτεμάχια είπε... Σε νησιά-Χαλκιδική-Κρήτη κλπ... Μας μάμησε.... Βλέπω τα χωραφάκια να μετατρέπονται σε ακίνητα στο εξωτερικό. Και μετά ας πάει να μαμηθεί μόνος του ο Τζέφρεϋ....
υ.γ. την τριβή τη δοκίμασα. Αλλά ήθελα κάτι πιο ξεκούραστο....
-
μόνο στα κούτσουρα δεν θα βάλει φόρο γιατί θα πρέπει να πληρώσει και ο ίδιος.
-
Αν η 'τριβή' ειναι κουραστικότερη απο το να κουβαλάς ξύλα, να ψαχτείτε κύριος!
-
Κυριακο τι λες για αρκουδισιον ινβερτερ;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κυριακο τι λες για αρκουδισιον ινβερτερ;Έχω.... Δεν κάνει. Πολύ κρύο σε συνδυασμό με υγρασία. Το σπίτι είναι πρώτο στο κύμα...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Απλά πίστευα ότι ήταν φθηνές, γιατί στο νου μου είχα τις ελληνικές μασίνες(κινέζικες πλέον).Πήγαινε σε κανά χωριό και αγόρασε καμία από κανά γεροντάκι.. Αυτό έκανα εγώ και στο εξοχικό πέρα από τζάκι, έχω και μία μασίνα τέλεια..
-
Λοιπόν κύριοι... εδώ σας θέλω!
Λόγο ενός project στην δουλειά, χρειάζομαι τεχνητή βροχή... ω ναι... ξέρετε σαν το cinema ένα πράγμα...
Με αυτό τον καιρό έξω και τις θερμοκρασίες, όπως είναι λογικό η φωτογράφηση θα γίνει σε εσωτερικό χώρο με ζεστό νεράκι...
Το θέμα είναι... πως στο λούτσο θα κάνω τεχνητή βροχή οέο;!
Σκέφτηκα να πάρω αυτούς τους μαύρους σωλήνες που είναι για το πότισμα και να τους τρυπήσω... αλλά μου κάτι ότι πιο πολύ σε κατούρημα παρά σε βροχή...
Είπαμε είμαστε kinky αλλά όχι και να κατουρήσουμε την κοπέλα που θα είναι από κάτω!Λοιπόν... τι λέτε να κάνω έτσι ώστε να έχουμε το θεμιτό αποτέλεσμα της βροχής;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Λοιπόν κύριοι... εδώ σας θέλω!Λόγο ενός project στην δουλειά, χρειάζομαι τεχνητή βροχή... ω ναι... ξέρετε σαν το cinema ένα πράγμα...
Με αυτό τον καιρό έξω και τις θερμοκρασίες, όπως είναι λογικό η φωτογράφηση θα γίνει σε εσωτερικό χώρο με ζεστό νεράκι...
Το θέμα είναι... πως στο λούτσο θα κάνω τεχνητή βροχή οέο;!
Σκέφτηκα να πάρω αυτούς τους μαύρους σωλήνες που είναι για το πότισμα και να τους τρυπήσω... αλλά μου κάτι ότι πιο πολύ σε κατούρημα παρά σε βροχή...
Είπαμε είμαστε kinky αλλά όχι και να κατουρήσουμε την κοπέλα που θα είναι από κάτω!Λοιπόν... τι λέτε να κάνω έτσι ώστε να έχουμε το θεμιτό αποτέλεσμα της βροχής;
http://curbly.com/indymogul/posts/2228- ... in-machine ?
-
Οκ με έφτιαξες την μέρα! ευχαριστώ!!!
Άρα το κόλπο είναι οι τρύπες να κοιτάνε προς τα επάνω!!!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Οκ με έφτιαξες την μέρα! ευχαριστώ!!!Άρα το κόλπο είναι οι τρύπες να κοιτάνε προς τα επάνω!!!
-
Παρε ενα 'πιστολι¨(δεν ξερω πως τα λενε ακριβως) βαλτο στ λαστιχο ποτισματος και ρυθμισε το ωστε να πεταει ψεκαδες, αμα θελεις βρεχω και εγω την κοπελα αφιλοκερδος
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]