-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
( Πείτε κάτι πολύ υψηλό να με αποθαρρύνετε )
Καινούριο, του κουτιού ένα 6άρι με 7άρι (για CRG σου λέω)
@Θοδωρή: Θενκς για τις ινφο
Με τα μισά λεφτά όμως, δηλαδή 3-3.5 βρίσκεις ΠΟΛΥ καλό καρτ.
-
Tα VEGA που εχω ειναι τα X-H μαλλον μαλακη γομα δειχνουν δεν τα εχω δοκιμασει και δεν ξερω τι ειναι.
Την Κυριακη στο τερας θα βαλω τα κιτρινα τα Χ-Ρ ,αυτα μου τα εστειλαν δωρο με το σασι. -
Ήρθε και η καμερούλα η οποία θα στηριχθεί πάνω στο ψυγείο, όπως έχεις τη δική σου!
-
Καλοριζικη, καλα καρτογραψιματα.
-
εεεεεεεεε!!!!!!!μονο εγω εμεινα χωρις gopro????????????
-
Διορθώνεται!
Πάρε κι εσύ μια
-
Ιδέα...
Να κάνουμε ένα συγκριτικό μεταξύ των 2 καμερών (της go pro και της δικής μου) για το greek-kart.
Εντάξει, δεν υπάρχει σύγκριση, απλά να δούμε πόσο καλύτερα γράφει η go pro σε σχέση με την mini.
Τι λες Νίκο;
-
Εννοείται!
Μέσα!
-
κοιτα επειδη ειχα την mini και μετα ειδα σε video την gopro(οχι στο youtube σε βιντεο κατευθειαν απο την καμερα και συγκεκριμενα του θοδωρη) χωρις υπερβολη ειναι σα να συγκρινεις βουβο σινεμα με το avatar σε 3D!οκ το παρακανα αλλα περνεις μια ιδεα,η καμερα απλα δεν υπαρχει και μια που ειπα 3D σε λιγο θα βγαλουν συσκευη που με 2 gopro θα μπορεις να τραβας 3D βιντεο.......
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
κοιτα επειδη ειχα την mini και μετα ειδα σε video την gopro(οχι στο youtube σε βιντεο κατευθειαν απο την καμερα και συγκεκριμενα του θοδωρη) χωρις υπερβολη ειναι σα να συγκρινεις βουβο σινεμα με το avatar σε 3D!οκ το παρακανα αλλα περνεις μια ιδεα,η καμερα απλα δεν υπαρχει και μια που ειπα 3D σε λιγο θα βγαλουν συσκευη που με 2 gopro θα μπορεις να τραβας 3D βιντεο.......Γι αυτό γράφω ότι 'δεν υπαρχει σύγκριση'... Δεν πάμε να βγάλουμε ποια είναι η καλύτερη, αυτό το ξέρουμε από τώρα.
Απλά να έχουμε ένα βίντεο να δούμε πως τραβάει η κάθε μία κάτω από ακριβώς ίδιες συνθήκες.
-
σωστος.αν και Ηρακλης και εγω ειμαι Παοκαρα,σωστος!!!!
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
σωστος.αν και Ηρακλης και εγω ειμαι Παοκαρα,σωστος!!!!Ποιος είναι Ηρακλής;;;;;;
-
το εγραφες απο κατω ρε συ κ νομιζα εισαι!!!χχαχαχαχα!!!ξεφυγαμε απο το θεμα θα μας κραζουν οι αλλοι!!!!
-
Απορία.
Προχθές λόγω του καιρού το μοτέρ δούλευε στους 40 C και έπρεπε να κλείσω λίγο το ψυγείο για να δουλεύει λίγο υψηλότερα, στους 50-60.
Η ερώτησή μου είναι γιατί? Γιατί δε πρέπει να δουλεύει στους 40C?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Απορία.Προχθές λόγω του καιρού το μοτέρ δούλευε στους 40 C και έπρεπε να κλείσω λίγο το ψυγείο για να δουλεύει λίγο υψηλότερα, στους 50-60.
Η ερώτησή μου είναι γιατί? Γιατί δε πρέπει να δουλεύει στους 40C?
Γιατί το μοτέρ πιάνει σωστές ανοχές μεταξύ 50-60C.
-
Βασιλη εδω εισαι ακομα???Εγω περιμενα να απαντας απο το karting1uk.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Βασιλη εδω εισαι ακομα???Εγω περιμενα να απαντας απο το karting1uk.Για λίγες ακόμα εμφανίσεις...
-
Eλπιζουμαι να μας λες τα καρτονεα απο το νησι.
-
Tην προηγουμενη Κυριακη πηγα μονος(χωρις τους twins) στο καρτοδρομο με φιλους,και με το δικο μου καρτ...CRG-ROK... η πιστα το πρωι γλιστραγε παρα πολυ,κατα τις 12.30 περιπου αρχισε να στρωνει λιγο γομα .
Ο ενας απο τους φιλους πολυ καλο τιμονι για τα δεδομενα τα δικα μας,( στα 42 του εχει γυρισει με το δικο του καρτ 44.75 το ρεκορ του)
παραπονιοταν συνεχεια,βγαζει, μουτρα γυριζει πισω,εβαζε μπαρες,εβγαζε,εφτιαχνε,σκαλιζε συνεχεια το καρτ,τελος παντον χαροπαλευε για να γυρισει 48.50-49.00.Τα λαστιχα που φοραγε BRIDGESTONE-C σχεδον καινουρια,και το μοτερ του του 2007 απο γενικο ριμπιλντ και ειναι περιπου,34-35 αλογα.Το σασι του ειναι 2009.Λοιπον σε καποια στιγμη καθεται στο δικο μου καρτ,ααα..λεει τελεια θεση οδηγησεις για μενα, να το παρω να κανω μια βολτα λεει??ΟK και δεν το παιρνεις του απαντω,μονο προσεχε το τιμονι ειναι ξυραφι, οπου σημαδεψεις χτυπαει, και αμα κανεις αποτομη τιμονια μπορει να σβουριξεις γιατι ειναι πολυ απολυτο.ΟΚ απαντα,ξεκιναει σιγα σιγα πρωτος γυρος, δευτερος γυρος ρελαντι πηγαινε, βγαινει εξω μου δειχνει το οργανο 49.00.ωραιος λεω μπαινει παλι μεσα,παλι ρελαντι σε τεσερους γυρους βγαινει εξω μου δειχνει παλι το οργανο και βλεπω 47.10.Το χαμογελο του ειχε φτασει μεχρι τα αυτια του. Και λεει αν κανω 15-20 γυρους του παρω το κολλαει θα γυρισω 44,00 ανετα,το τιμονι του δεν με κουραζει δεν μου κοβει τα χερια,περνας πανω απο τα κερμπ και λες εχει αναρτηση,το δικο μου το μπου......θα του βαλω φωτια να το καψω.
Στην ιστορια αυτη δεν μπορω να πω τι ειναι το σασι-μοτερ, παντως δεν ειναι TONY-BIREL-SODI....... -
Το road rebel σου Θοδωρή? Το σασί του 2002?
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ