-
`Εχω ένα Civic του '85 με αυτόματο κιβώτιο και μια μέρα σταμάτησε να δουλεύει ο φωτισμός του κιβωτίου. Το άνοιξα αλλά δε βρήκα κάποιον λαμπτήρα, ξέρει κανείς από πού αλλάζει κι αν έχει κάποια ασφάλεια και ποια είναι;
Ευχαριστώ -
`Εχω ένα Civic του '85 με αυτόματο κιβώτιο και μια μέρα σταμάτησε να δουλεύει ο φωτισμός του κιβωτίου. Το άνοιξα αλλά δε βρήκα κάποιον λαμπτήρα, ξέρει κανείς από πού αλλάζει κι αν έχει κάποια ασφάλεια και ποια είναι;
Ευχαριστώ -
Ευχαριστώ -
Προφανώς αυτό θα είναι και το μοναδικό πρόβλημα που σου έβγαλε το Honda ε?
-
Δόξα το Θεό, ναι, δεν βγάζει προβλήματα, αν και αυτό δε νομίζω να θεωρείται πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Κάπως θα διορθώνεται, πώς όμως..;
-
Aμα έχεις τό βιβλιαράκι τού αυτοκινήτου,πήγαινε στίς 'ασφάλειες' καί κοίτα,άν καί δέν νομίζω νά είναι εκεί τό πρόβλημα,καί ο λόγος είναι ότι μού φαίνεται δύσκολο νά είναι ο φωτισμός σέ μία ξεχωριστή ασφάλεια.Δηλαδή θά έβλεπες καί κάτι άλλο ηλεκτρικό νά χαλάει.
Ξαναψάξε πάντως γιά κάποιο λαμπάκι.Δέν μπορεί,κάπου θά υπάρχει. -
Aμα έχεις τό βιβλιαράκι τού αυτοκινήτου,πήγαινε στίς 'ασφάλειες' καί κοίτα,άν καί δέν νομίζω νά είναι εκεί τό πρόβλημα,καί ο λόγος είναι ότι μού φαίνεται δύσκολο νά είναι ο φωτισμός σέ μία ξεχωριστή ασφάλεια.Δηλαδή θά έβλεπες καί κάτι άλλο ηλεκτρικό νά χαλάει.
Ξαναψάξε πάντως γιά κάποιο λαμπάκι.Δέν μπορεί,κάπου θά υπάρχει. -
βιβλιαράκι ε..δυσεύρετο.. άγνωστο αν το έχω! υπάρχει περίπτωση να το βρω κάπου online-for free ε ;
-
Πσσττ Jazzouras
Για να σβησει μια λαμπα ABL στο καντραν του Ακορντ της γυναικας μου, χρειαστηκαν 1800 €!
Και συμφωνα με το Σουηδικο Χοντα σαιτ, ειναι ενα πολυ κοινο και πολυ ακριβο λαθος που ειχαν τα Χοντα απο τα μεσα της δεκαετιας του 80 μεχρι τις μερες μας!Εκτος τα αλλα λαθη φυσικα!Κριμα που δεν ξερεις Σουηδικα να διαβασεις κατι ωραια λαθακια που βγαζουν αυτα τα τελεια αυτοκινητα!Εκει μαλλον τα Αλφα και τα Φιατ φαινονται σαν παρθενες!Αυτα σαν παρενθεση στον Νιρβανας σας!
Φιλικα
Σπυρος -
Α καλά δεν παίζεστε εσείς. Μία πληροφορία ζήτησε ο άνθρωπος κι αμέσως άνοιξε ευρωιαπωνικό μέτωπο. Ήμαρτον.......δεν τρώγεσται πια
dmitspan δεν έχω δει πως είναι ο επιλογέας του Civic αλλά ψάξε αν πηγαίνει κανά καλώδιο σ' αυτόν, ίσως να σε οδηγήσει στο λαμπάκι. -
Για κοιταξε εδω
http://www.hondaklubben.com/forum/index ... wtopic=203
Ρωτησε τους, ισως καποιος μπορεσει να σε βοηθησει!
chrmes, εε οχι και πολεμο, εδω κανω τον καλο σαμαρειτη οπως βλεπεις, ετσι;
Σπυρος -
Εντάξει ρε alfasud, δεν είπαμε οτι τα Honda είναι ευλογημένα από το εργοστάσιο!
Άλλωστε δεν χρειάζετα να πούμε πολλά για τη Honda. Όλος ο κόσμος την ξέρει.Και μη κοιτάς που έχω Honda, ξέρω από ιστορία αυτοκίνησης αρκετά για να έχω μια αντικειμενική γνώμη.
-
Εγώ σου λέω να το αφήσεις όπως είναι. Δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα.
-
ρε τι λαμπακια το '85; καμια φωσφορουχα ταινια θα ειχαν και απλα θα εξαντληθηκε
παντως και εγω ειμαι της αποψης να μην το πειραξεις. αλλωστε δεν ειναι δυσκολο σε καποιον που το οδηγει χρονια να ξερει σε ποια θεση βρισκεται ο μοχλος...
το ειχαμε και εμεις αυτο το μοντελο και ξερω..Παντως τωρα που ειπες για λαμπακια στις ταχυτητες απορω πως δεν φωτιζονται τα χειροκινητα κιβωτια οπου καμια φορα το βραδυ μπορει να εχεις ξεχασει τι σχεση εχεις στο κιβωτιο..
ενω στο αυτοματο ειναι πολυ πιο απλο.. -
ρε τι λαμπακια το '85; καμια φωσφορουχα ταινια θα ειχαν και απλα θα εξαντληθηκε
παντως και εγω ειμαι της αποψης να μην το πειραξεις. αλλωστε δεν ειναι δυσκολο σε καποιον που το οδηγει χρονια να ξερει σε ποια θεση βρισκεται ο μοχλος...
το ειχαμε και εμεις αυτο το μοντελο και ξερω..Παντως τωρα που ειπες για λαμπακια στις ταχυτητες απορω πως δεν φωτιζονται τα χειροκινητα κιβωτια οπου καμια φορα το βραδυ μπορει να εχεις ξεχασει τι σχεση εχεις στο κιβωτιο..
ενω στο αυτοματο ειναι πολυ πιο απλο.. -
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους..!
το έκανα χίλια κομμάτια και το βρήκα, ήταν μια 'ψείρα' καταχωνιασμένη που ούτε το ultrex θα μπορούσε να τη βρει!
Να'στε καλά! -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους..!
το έκανα χίλια κομμάτια και το βρήκα, ήταν μια 'ψείρα' καταχωνιασμένη που ούτε το ultrex θα μπορούσε να τη βρει!
Να'στε καλά!μα το ultrex δεν βρισκει ψειρες, πυτιριδα βρισκει
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Εντάξει ρε alfasud, δεν είπαμε οτι τα Honda είναι ευλογημένα από το εργοστάσιο!
Άλλωστε δεν χρειάζετα να πούμε πολλά για τη Honda. Όλος ο κόσμος την ξέρει.Και μη κοιτάς που έχω Honda, ξέρω από ιστορία αυτοκίνησης αρκετά για να έχω μια αντικειμενική γνώμη.
Γι αυτό έχω παπάκι Honda
φωτισμός κιβωτίου σε αυτόματο Civic '85