-
Βρέ καλώς τήν Ρένα βρέ!!!
Γυρίσαμε ορεξάτοι από τίς διακοπές μας,ή έτσι μού φαίνεται; -
Το πρόβλημα συνεχίζεται και ειδικά με τις απαντήσεις. μετά που θα πατήσω το 'post reply' η σελίδα δε φορτώνει. Παρ'όλα αυτά η απάντηση μπορεί να έχει δημοσιευθεί μπορεί και όχι. Αν έχει δημοσιευθεί πρέπει να πάω στη σελιδα της απάντησης ξανά για να μπορέσει να φανεί οτι έχει δοθεί νέα απάντηση. Σας μπέρδεψα; Και εγώ μπερδεύτηκα...
-
Επίσης οι δημοσιεύσεις μου έχουν κολλήσει στο ίδιο νούμερο εδώ και 2 μέρες; Τελικά μήπως γράφω μόνο για να βλέπω εγώ;
-
Και'γω απο χθες και ιδιαιτερα στη θεματικη ενοτητα της F1,δεν μπορω να κανω δημοσιευση.Συν τοις αλλοις βλεπω απο αλλους χρηστες οτι εχουν ποσταρει πολλες φορες την ιδια δημοσιευση.
Μηπως ειναι γενικο,το προβλημα;;;;;
-
Κι εμένα μου κολλάει... Όσο και να το αφήσω δεν στέλνει την δημοσίευση (αν το αφήσω πολύ βγάζει μήνυμα λάθους: page not found). Αν γυρίσω στο αρχικό θέμα όμως πολλές φορές (όχι πάντα όμως) έχει ήδη στείλει τη δημοσίευση.
Όμως αν ΔΕΝ την στείλει, δεν θα την στείλει όσο και να προσπαθήσω... Αν πάλι την στείλει δεν μπορώ να την κάνω edit όσο και να προσπαθήσω...
Πάλι πολλά θέματα δείχνουν να τρελλάθηκαν, όπως αυτό με τις 'Ολυμπιακές επιτυχίες' στην 'αυτοκίνηση' που όταν το άνοιξα είχε 18 σελίδες, όταν δημοσίευσα η 18η χάθηκε (!!!) και η δημοσίευσή μου βγήκε στην 17η (!!!) και μετά που έκανα refresh στην ενότητα της αυτοκίνησης να δω τι έγινε οι σελίδες είχαν γίνει 16(!!!!!) και η δημοσίευσή μου ήταν στην 16η σελίδα.
Βρε μπας και μας την έπεσε κανένας 'τυφλοπόντικας' στο φόρουμ;; -
Κάτι παίζετε εδω μέσα. ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΤΩΡΑ, να πιάσουν δουλειά η admin, δεν αντέχω αλλό μου έχει σπασει το νευρικό μου σύστημα, έλλειψα τρεις μέρες και είρθε η καταστροφή, σας υποσχομέ οτι δεν θα ξαναγίνει. Ο Μαθιός που είναι? Αν είναι διακοπές να επιστρέψει πάραυτα. Τώρα αν το διαβάσετε δυοτρεις φωρες δεν φταίω εγω η ακουστική του forum θα φταίει, ηχω θα είναι φερτε μονοτες να μονόσουμε τους τοίχους.
-
TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΙΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.
ΣΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. -
Χάρη όντως κάτι πάει πολύ στραβά! Ας ελπίσουμε να διορθωθεί σύντομα!!
Το θέμα για τις 'Ολυμπιακές επιτυχίες' έχασε σελίδες γιατι έσβησα τις πολλαπλές δημοσιεύσεις!
Εγω γράφω την δημοσίευση...πατάω υποβολή...μετά Refresh...και την περνάει κανονικά! Μετά γυρνάω πάλι στο Φόρουμ που θέλω!!
-
Ισως είναι το πρώτο ποστ που καταφέρνω να στείλω ....... εκτός αν έχω στείλει και δεν τα βλέπω
Το παιδάκι ..... κάνει για φάρμακο ;;
-
Σήμερα απο στις9 είχε πέσει, τωρα βλέπω οτη δουλέυει, μακάρι να του πέρασε και περαστικά.
-
Αν κατάλαβα καλά οτόποιο θέμα χαθεί , χάνετε για πάντά? Αν είναι έτσι πάνε τα ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ στο wrc.
-
Τό πρόβλημα δημιουργείται όταν κάποιος πού έχει κάνει πολλαπλή δημοσίευση,προσπαθήσει νά τήν σβήσει,πατώντας τό κουτάκι 'Χ' δίπλα στά κουτάκια 'EDIT' καί 'QUOTE'.
Τό έχω πάθει επανηλλημένα.
Οπότε,μήν προσπαθείτε νά σβήνεται τίς διπλοδημοσιεύσεις.
Αφήστε τό στούς μοντερείτορς. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά οτόποιο θέμα χαθεί , χάνετε για πάντά? Αν είναι έτσι πάνε τα ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ στο wrc.Ενας τρόπος για να επαναφέρεις ένα θέμα είναι αν πας στην πρώτη κεντρική σελίδα, κάνεις κλίκ πάνω στο nickname και ζητήσεις τις δημισιεύσεις. Πατώντας την αντίστοιχη που θές αυτή επανέρχεται.!!!! Ιστορίες για αγρίους.
-
Και το πρόβλημα συνεχίζεται.
Γράφω πατάω υποβολή και δεν γίνεται τίποτα.
Για τις εξαφανίσεις πρίν λίγο καιρό κατάφερα να εξαφανίσω το Citroen forum ( με τον τρόπο που περιγράφει ο Hunter ) !:oops:
Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δηλώνω οτι θα καλέσω το CNN και λοιπούς ξένους δημοσιογράφους να τραβήξουν τα αυτιά των υπευθύνων...
Για να έχουν να λένε οτι κάτι δεν δουλεύει καλά στην 'Ολυμπιακή' Αθήνα γιατί τώρα τελευταία έχουν ξεμείνει από τέτοια θέματα -
Απο οτι διαπίστωσα το πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον. Μπράβο σε αυτούς που το έλυσαν
-
Μηπως ηρθε η ωρα να κανει καποιος Delete σε καποια παλαιοτερα θαματα για να λασκαρει το συστημα?
-
Το πρόβλημα υπάρχει ακόμη...
-
Τελικά το πρόβλημα συνεχίζεται, αλλά συνεχίζουμε κι εμείς να γράφουμε, έτσι, σε πείσμα.
Καλό θα ήταν πάντως να μας εξηγούσε κάποιος τι συμβαίνει, να μας λυθεί η περιέργεια. -
Προφανώς το γρουσούζεψα...
-
Μπα εγώ δεν μπορώ να κάνω δημοσιεύσεις σε κανένα forum εκτός απο αυτό
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM