-
Αξίζει να το δείτε......
Youtube Video -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αξίζει να το δείτε......
Youtube VideoΚαλό!!!
Μόνο σε λάθος χρώμα είναι το τελευταίο! χάθηκε να βάλουν ένα alltime άσπρο ??
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Αξίζει να το δείτε......
Youtube VideoΚαλό!!!
Μόνο σε λάθος χρώμα είναι το τελευταίο! χάθηκε να βάλουν ένα alltime άσπρο ??
Έλα μου ντε!
Τι έγινε εχθές στην πρωτεύουσα..πως τα πήγες με την κίνηση εν μεσω πορειών?
-
FIATάκηδες φίλοι μου θέλω ρην βοήθεια σας...
ψάχνοντας τις σημερινές αγγελίες εδώ για κανένα Civic 1.4 ή 1.8 αυτόματο έπεσα πάνω σε ολοσέλιδη διαφήμιση της FIAT για καινούργιο Punto 1400 κυβικά με 10.900....ακούω γνώμες από όσους το έχουν δεί από κοντά.
Τί γίνεται με χώρους κυρίως με ενδιαφέρει...
Θα ήταν απλό να πάω στην εδώ αντιπροσωπεία αλλά είναι μακριά και το περπάτημα με 35 βαθμούς κελσίου δεν παλεύεται
edit: μιλάμε για Grande Punto αυτόματο 1400κυβικά με 5 χρόνια εγγύηση ανεξαρτήτως χιλιομέτρων
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
FIATάκηδες φίλοι μου θέλω ρην βοήθεια σας...ψάχνοντας τις σημερινές αγγελίες εδώ για κανένα Civic 1.4 ή 1.8 αυτόματο έπεσα πάνω σε ολοσέλιδη διαφήμιση της FIAT για καινούργιο Punto 1400 κυβικά απο 10.900....ακούω γνώμες από όσους το έχουν δεί από κοντά.
Θα ήταν απλό να πάω στην εδώ αντιπροσωπεία αλλά είναι μακριά και το περπάτημα με 35 βαθμούς κελσίου δεν παλεύεται
Aπό χώρους μια χαρά (για την κατηγορία του)...από γκάζι όμως....
Για ποια έκδοση μιλάμε?
(άκου Fiat... ) -
FIATάκηδες φίλοι μου θέλω ρην βοήθεια σας...
ψάχνοντας τις σημερινές αγγελίες εδώ για κανένα Civic 1.4 ή 1.8 αυτόματο έπεσα πάνω σε ολοσέλιδη διαφήμιση της FIAT για καινούργιο Punto 1400 κυβικά απο 10.900....ακούω γνώμες από όσους το έχουν δεί από κοντά.
Aπό χώρους μια χαρά (για την κατηγορία του)...από γκάζι όμως....
Για ποια έκδοση μιλάμε?
(άκου Fiat... )Την έκδοση δεν την γράφει αν και εδώ υπάρχει η τάση να πουλάνε αυτοκίνητα full extra.
Στο ελληνικό site από ότι βλέπω το αυτόματο κιβώτιο μπαίνει μόνο στην GRANDE PUNTO 1.4 77hp 8v DYNAMIC 5π και κοστίζει 14.960€.Το απόγευμα θα πάω να το δώ οπωσδήποτε γιατί τελικά ανακάλυψα ότι η αντιπροσωπεία είναι εδώ κοντά.
Μου φαίνεται πάντως για καλή ευκαιρία για αυτοκίνητο κυρίως πόλης και που θα κάνει μια στο τόσο διαδρομές 80 χιλιομέτρων μαξ με ταχύτητες 100-120χλμ/ω.
Γνώμες για το dualogic????
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Την έκδοση δεν την γράφει αν και εδώ υπάρχει η τάση να πουλάνε αυτοκίνητα full extra.
Στο ελληνικό site από ότι βλέπω το αυτόματο κιβώτιο μπαίνει μόνο στην GRANDE PUNTO 1.4 77hp 8v DYNAMIC 5π και κοστίζει 14.960€.Το απόγευμα θα πάω να το δώ οπωσδήποτε γιατί τελικά ανακάλυψα ότι η αντιπροσωπεία είναι εδώ κοντά.
Μου φαίνεται πάντως για καλή ευκαιρία για αυτοκίνητο κυρίως πόλης και που θα κάνει μια στο τόσο διαδρομές 80 χιλιομέτρων μαξ με ταχύτητες 100-120χλμ/ω.
Δεν νομίζω να το πάρεις με full extra μόνο 10900.
Πάντως για αυτό που το θέλεις μια χαρά είναι.
Για dualogic...δηλώνω άγνοια.Ο Sakaflias ίσως μπορεί να σου πει. -
Την έκδοση δεν την γράφει αν και εδώ υπάρχει η τάση να πουλάνε αυτοκίνητα full extra.
Για dualogic...δηλώνω άγνοια.Ο Sakaflias ίσως μπορεί να σου πει.Μωρέ clima να έχει και μετά θα δούμε τι παραπάνω θα δώσουμε για χάντρες και καθρεφτάκια
-
http://www.youtube.com/watch?v=IrbwMuQm5rg&feature=related
αυτό λες Δημήτρη? -
Για dualogic...δηλώνω άγνοια.Ο Sakaflias ίσως μπορεί να σου πει.Μην απαντάτε συνάδελφοι ! Εγκάθετος είναι! Θέλει να μας βάλει να γράψουμε άσχημα πράγματα για τα φιατάκια !!!!
Όχι κύριος, μια χαρά είναι το πουντάκι, καλύτερο απο Civic 1.8 και πιο γρήγορο! και το Dualogic να μην σου πω ότι είναι καλύτερο και απο το Dsg !!!! και απο χώρους .... ουυυυυυυυυ
-
αυτό λες Δημήτρη?Ναι...μάλλον...εκτός κι αν εδώ εισάγουν κάποια άλλη έκδοση με dualogic.
edit: @ Velissarios δεν είναι προβοκάτσια...το σκέφτομαι πολύ σοβαρά
-
Ε .... είναι κρυπτοιταλόφιλος πως να το κάνουμε τώρα...
Σοβαρά τώρα , από χώρους το Punto δεν παίζεται!
Οικονομικό θα είναι και σίγουρα εύχρηστο λόγω κιβωτίου.
Μετά όμως μην λες οτι είναι....ψόφιο.
Θα λες 'πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου'...διαφορετικά κομμένη η παρέα! -
αυτό λες Δημήτρη?Αυτό είναι το αυτοκίνητο,μόνο που έχει διαφορετικά σήματα και ταπετσαρίες
1.4 77HP. Είναι σαν αυτό που είχες στα χέρια σου Κώστα όσο επισκευάζαμε την Μόνικα(χωρίς το dualogic φυσικά)
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
αυτό λες Δημήτρη?Αυτό είναι το αυτοκίνητο,μόνο που έχει διαφορετικά σήματα και ταπετσαρίες
1.4 77HP. Είναι σαν αυτό που είχες στα χέρια σου Κώστα όσο επισκευάζαμε την Μόνικα(χωρίς το dualogic φυσικά)
Ως είδήμων ποια η γνώμη σου για την τιμή και φυσικά για το dualogic???
-
1.4 77HP. Είναι σαν **αυτό που είχες **στα χέρια σου Κώστα όσο επισκευάζαμε την Μόνικα(χωρίς το dualogic φυσικά)
Α...τότε τα 160χλμ/ωρα τα έχει στο νερό!!!
Καλά , από χώρους μπορώ να πω ότι έχει καλύτερους και από Bravo (καθώς κάθεσαι πιο κάθετα και πιο ψηλά).
dimikΠήγαινε σήμερα να το κλείσεις.
Με τα πόδια.T Ω Ρ Α ! -
14800 € τιμοκαταλογος το G punto evo MTA
Κιβώτιο πολύ καλό, αυτόματο και σειριακό
Εμένα όταν το είχα οδηγήσει μου άρεσε πολύ -
1.4 77HP. Είναι σαν **αυτό που είχες **στα χέρια σου Κώστα όσο επισκευάζαμε την Μόνικα(χωρίς το dualogic φυσικά)
Α...τότε τα 160χλμ/ωρα τα έχει στο νερό!!!
Καλά , από χώρους μπορώ να πω ότι έχει καλύτερους και από Bravo (καθώς κάθεσαι πιο κάθετα και πιο ψηλά).
dimikΠήγαινε σήμερα να το κλείσεις.
Με τα πόδια.T Ω Ρ Α !Όσο και να το θέλω να τρέξω στην αντιπροσωπεία με τις δεσμίδες τα €€€€ στο χέρι, μόλις γύρισα από έναν 2ωρο περίπατο και δεν το ξανακάνω όσο ο ήλιος είναι ψηλά.
Δεν με ενδιαφέρει η τελική....αλλιώς υπάρχουν ενα σωρό Supra και Skyline σε αυτά τα λεφτά
-
Εμένα όταν το είχα οδηγήσει μου άρεσε πολύΕμφάνιση evo με Multiair?
Αν είναι έτσι....ακόμα είναι σπίτι? -
Αν είναι έτσι....ακόμα είναι σπίτι?ΔΕΝ πρέπει να είναι EVO..τουλάχιστον στην φώτο δεν δείχνει EVO. Θα επανέλθω το απόγευμα με λεπτομερέστατη αναφορά.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αν είναι έτσι....ακόμα είναι σπίτι?ΔΕΝ πρέπει να είναι EVO..τουλάχιστον στην φώτο δεν δείχνει EVO. Θα επανέλθω το απόγευμα με λεπτομερέστατη αναφορά.
Mάλλον αυτό εδω είναι...
PUNTO EVO 1.4 8v 77hp DYNAMIC MTA 5π
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=11&carid=105&version=1027
3πορτο ή 5πορτο νεαρέ κύριε?
σε τι χρωματάκι?
Fiat Bravο 2007