-
μόλις μου ήρθε.
ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΩΠΟΥ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ 2010
Τριάντα δύο χρόνια έχουν περάσει από το 1ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ του 1978, που κάθε χρόνο σχεδόν συντροφεύει τους Έλληνες αγωνιζόμενους. Η ιστορία των τόσων χρόνων συνεχίζεται και φέτος με το 22ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ που θα οργανώσει την 10η Οκτωβρίου 2010 η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου υπό την αιγίδα των Δήμων Καλάμου ,Μαρκοπούλου και Ανθηδόνος.
Το ράλλυ που κατέχει ακόμα το απόλυτο ρεκόρ συμμετοχών σε Πανελλήνιο επίπεδο, από το 7ο ΑΤΤΙΚΟ το 1985 που συγκέντρωσε 151 συμμετέχοντες, φέτος θα φιλοξενηθεί στην περιοχή Παραλίας Μαρκοπούλου Ωρωπού.
Οκτώ Ειδικές Διαδρομές (τρεις διαφορετικές) θα αναδείξουν τον νικητή του 22ου ΑΤΤΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ μετά από 60 περίπου χιλιόμετρα απόλυτης ασφάλτινης οδήγησης.
Η Εκκίνηση ο Τερματισμός και το SERVICE PARK του αγώνα θα είναι στην θέση Φάρος στην Παραλία Μαρκοπούλου στον Ωρωπό.
Η σημαία εκκίνησης θα πέσει στο πρώτο αυτοκίνητο στις 09:00 ενώ η σημαία τερματισμού γύρω στις 17:30.Οι οδηγοί που θέλουν να συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στα γραφεία της λέσχης Α.Λ.Α. , Βολανάκη 3 Αμπελόκηποι, στο FAX 210-6923135
και στο διαδίκτυο info@ala-racingclub.grΠληροφορίες για τον αγώνα στα τηλέφωνα 210-6923180, 210-6923143 και στο διαδίκτυο www.ala-racingclub.gr
-
Πρόσεξε κανείς οτι για να διεξαχθει ο αγώνας απαιτούνται 75 συμμετοχές ????? Αλλιώς πάπαλα !!!!
Πραγματικά απίστευτα πράγματα......
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Πρόσεξε κανείς οτι για να διεξαχθει ο αγώνας απαιτούνται 75 συμμετοχές ????? Αλλιώς πάπαλα !!!!Πραγματικά απίστευτα πράγματα......
Επισης 366 χλμ αγωνας με 58 χλμ ειδικες!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Πρόσεξε κανείς οτι για να διεξαχθει ο αγώνας απαιτούνται 75 συμμετοχές ????? Αλλιώς πάπαλα !!!!Πραγματικά απίστευτα πράγματα......
Έχεις δίκιο μάλλον χλωμό το βλέπω να μαζευτούν 75 πληρώματα και ας είναι μέσα στην Αττική ο αγώνας και με τόσα λίγα χλμ ειδικών.
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΑΥΤΟ !!!!
ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ !!!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΤΕ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΩ ΦΑΓΗΤΟ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΛΛΟΥ !!!
ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ STARTLIΝE ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΕΤΣΙ, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ,ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
Υ.Γ. 2 APR ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ 'ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ' ?????????
ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ ??????? -
Εγραφε τον Ιανουάριο του 1944 ο Τζώρτζ Όργουελ, στην Φάρμα των Ζώων.
« Όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα »
Αντικαταστήστε την λέξη «ζώα» με την λέξη «Λέσχη»...
2009 Πρωτάθλημα Αναβάσεων
Μέσος όρος συμμετοχών σε κάθε ανάβαση 87, (από Αγία ΄Άννα με 59, έως Πιτίτσα με 116). Η Ριτσώνα, με Οργανωτή την Α.Λ.Α. είχε 152, δηλ. 65 περισσότερες από τον μέσο όρο όλων των υπόλοιπων Αναβάσεων.2010 Πρωτάθλημα Αναβάσεων (μέχρι τώρα)
Μέσος όρος συμμετοχών σε κάθε ανάβαση 76, (από Θίσβη με 56, έως Αχλαδόκαμπο με 91). Η Ριτσώνα, με Οργανωτή την Α.Λ.Α. είχε 122, δηλ. 46 περισσότερες από τον μέσο όρο όλων των υπόλοιπων Αναβάσεων.2010 Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ (μέχρι τώρα)
Μέσος όρος συμμετοχών σε κάθε ράλλυ 44, (από Βέροια με 29 έως Λαμία με 63).
Η Α.Λ.Α. θέτει ως όρο και προϋπόθεση την συγκέντρωση τουλάχιστον 75 πληρωμάτων, για να διοργανώσει το Αττικό.
Γιατί τοποθέτησε τόσο ψηλά το όριο ;Η Λαμία, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, κατάφεραν και διοργάνωσαν, με κόπο και θυσίες αγώνες των 100 χλμ για να μην τιναχθεί το Πρωτάθλημα – Κύπελλο στον αέρα και η Α.Λ.Α για να μπορέσει να φέρει εις πέρας 58 χλμ. ειδικών διαδρομών απαιτεί τουλάχιστον 75 συμμετοχές ;
Μήπως δεν πολυενδιαφέρεται να διοργανώσει τον αγώνα ;
Μήπως είναι η καλομαθημένη, προνομιούχος κόρη της οικογένειας ; Στην οποία μάλιστα η ΕΘΕΑ/ΕΠΑ, προσέτρεξε βιαστικά προς στήριξη, με την αναρμόδια ανακοίνωση – επιβεβαίωση της διεξαγωγής του αγώνα.
Μήπως τελικά τα οικονομικά της είναι σε πραγματικά τραγική κατάσταση, αποτέλεσμα της γενικότερης κρίσης, αλλά και του Μαύρου Ρόδου 09, των 33 συμμετοχών ;Σήμερα η ιστορική Α.Λ.Α, αύριο ποιος θα έχει σειρά;
Ο αριθμός 75, βάσει ποιών μαθηματικών και οικονομικών συλλογισμών προέκυψε ; Γιατί δεν εμφανίστηκε στο κομπιουτεράκι ο αριθμός, π.χ. 44 ή 52 ή 39 ;
Ας θυμηθούμε τι προβλέπει η Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Αυτοκινήτου 2010 της ΕΘΕΑ, στο άρθρο 5:
...Κατόπιν αιτήματος του οργανωτή η ΕΘΕΑ μπορεί να αποφασίσει την μη τέλεση ενός πρωταθληματικού αγώνα εφόσον ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων είναι μικρότερος από 20.
Οσον αφορά τους μη πρωταθληματικούς αγώνες η ΕΘΕΑ θα κρίνει και πάλι ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών.Είμαι σίγουρος ότι η ΕΠ.Α. και ειδικά ο Στράτης, θα μελετήσουν για το 2011 και θα εφαρμόσουν ένα πλαίσιο διεξαγωγής των αγώνων, σε συνάρτηση με τους Οργανωτές, όπου αντί να αναγκάζεται να επεμβαίνει στο παρά πέντε πυροσβεστικά και διορθωτικά με αβέβαια αποτελέσματα, να προβλέπονται και να αντιμετωπίζονται πριν της γενέσεως των, τέτοιου είδους ζητήματα.
-
Τις 75 συμμετοχες δεν τις συζηταω . Τα 369 χιλιομετρα για 60 χλμ ειδικων θα με εκαναν να το σκεφτω τοτε που ξεχειλιζε η κ..... με το σταρλετ και το γιουγκο, ποσο μαλλον σημερα!
Λαθος Αγάπη μου, μεγαλο λαθος... (αυτος που πρεπει να καταλαβει θα το καταλαβε )Υ.Γ. Νεα παλληκαρια μου του ΣΟΑΑ (το εννοω τρυφερα), εδω εχουμε θεμα. Παρτε το πανω σας.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΑΥΤΟ !!!!
ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ !!!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΤΕ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΩ ΦΑΓΗΤΟ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΛΛΟΥ !!!
ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ STARTLIΝE ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΕΤΣΙ, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ,ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
Υ.Γ. 2 APR ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ 'ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ' ?????????
ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ ???????- A ..καλο αυτο με την ταβερνα παει γαντι στην μαγειρισα αλα .........
2)Βασικα εχω κοψει τα χωσιματα και δεν ανεβαζω πιεση (γιαυτο και εσπασα μοτερ τελευταια ) αλλα , Λου Μου μου , τι μπορεις να πεις για μια λεσχη που στον κατεξοχην αγωνα της μεγαλης μπαζας , οπως η Ριτσωνα , ειχε ξεστωμισει οτι δεν βγαινει οικονομικα με λιγοτερες απο 120 συμμετοχες , και την αφηνουν και ζει ακομα ..............
Οι δεσμοι φιλε μου , αυτοι οι καταραμενοι , σ'αυτην την χωρα κακως εννοουμενοι δεσμοι σεβασμου και υποχρεωσεων τυπικων , που στερουντε φιλοτιμου , ειναι το εμποδιο στην σωστη αναπτυξη και λειτουργια των παντων.......οποτε να περιμενουμε τα παντα οσο δεν κοβοντε μαχαιρι αυτες οι αλαξοκωλιες υποχρεωσεων ........
-
Υπαρχει κανεις που διαβασε αυτον τον ''ορο' των 75 ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ συμμετοχων και δεν του εχουν σπασει τα νευρα?
Ειμαστε τοσο κοροιδα τελικα?
Εχω να τρεξω απο το Αχαιος 2009, εχω τρομερη επιθυμια να τρεξω αλλα δεν θα τους κανω το χατιρι!
Εχουν φτασει σε σημειο να μας εκβιαζουν κιολας, εμμεσα μεν, εκβιασμος δε!
Δηλαδη δηλωνουμε συμμετοχη, σε εναν 100% προχειρα διοργανομενο αγωνα, και μεχρι τελευταια στιγμη δεν ξερουμε αν θα γινει!
Τωρα ειναι που πρεπει ολοι να παμε κοντρα στο παθος μας να τρεξουμε, και να μην τρεξει κανενας!
ΟΙ υπολοιπες λεσχες που προσπαθουν για το καλυτερο, ειναι κοροιδα? -
Μ
-
Συγγνωμη,αλλά εισαστε σε λαθος βαση. Μπλεκετε αποσπασματικα νουμερα. Ας δουμε το θεμα ευρυτερα.
Κανω την παραδοχη οτι η ΑΛΑ (κι οποια αλλη λεσχη) ειναι μια επιχειρηση. (κι ας μην ειναι,ενταξει μη φωναζεις Γιωργο). Η επιχειρηση λοιπον αυτη λειτουργει εδω και 35 (?) χρονια, σε εποχες αλλοτε χρυσων αγελαδων,αλλοτε απλως παχειων, ποτε ομως ως τωρα πραγματικα ισχνων. Ολα αυτα τα χρονια λοιπον δεν θαπρεπε να μαζευει για 'τη συνταξη'? Που πηγαν ολα αυτα τα λεφτα, και στον πρωτο χρονο κρισης ριχνει λευκη πετσετα? Δεν σας θυμιζει τους περισσοτερους Ελληνες επιχειρηματιες με τις βιλλες και τα σκαφη, που απο τον πρωτο μηνα αρχισαν τις απολυσεις? Εμενα ναι. Συνεπως δεν λειτουργησε σωστα, δεν με νοιαζει τιποτ αλλο, με νοιαζει μονο αυτο. Που ομως πρεπει απο του χρονου ναναι ενα απο τα κριτηρια αναθεσης αγωνων...
Καλημερα -
Πεστα βρε doc , γιατι χαρακτηριζομαστε εμπαθεις οσοι τα βλεπουμε ετσι απο καποιους φιλους μας .........
-
Τελος παντων , ας μην τρελαινομαστε με τις παπαριες που γραφουν απερισκεπτα καποιοι για τον αγωνα τους , η ουσια ειναι οτι οι ειδικες ειναι γνωστες απο την εποχη του Αμελιο , και του Κονσιλη , θα ευχαριστηθουν οι αγωνιζομενοι περνοντας τες 3 φορες και δεν θα πουν οχι να ριξουν και μια ιστορικη αναβαση μαζι με τα ισαδια της εστω κι αν κανουν παραπανω χλμ στην εθνικη ........
Ας φτιαχτουν ολα τα υπολοιπα σωστα να μην εχουμε να γραφουμε την επομενη του αγωνα μπινελικια , και αν ξεθαφτουν και καποιοι αρχαιοι αγωνιζομενοι (με τα γνωστα τηλ.) μπορει και να μαζευτουν οι συμμετοχες για το φιλοπτωχο ταμειο .........
Αρκει τα καλαμια να τα εχουν παρκαρει εκει που εκαναν διακοπες .......
-
Δηλαδη κε Χρηστο, λες να δηλωσουμε?
-
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Δηλαδη κε Χρηστο, λες να δηλωσουμε?Αν δεν , Στελιο μου , μετα θα λενε ...ειδατε και αγωνες μες στο σπιτι σας ,σας καναμε και δεν ηρθατε .....
-
Οι Ε.Δ έχουν ανακοινωθεί κάπου;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πεστα βρε doc , γιατι χαρακτηριζομαστε εμπαθεις οσοι τα βλεπουμε ετσι απο καποιους φιλους μας .........Τιμη μας και καμαρι μας. Καλιο εμπαθεις παρα ΟΦΑ.(Οπου Φυσαει ο Ανεμος)...
Αν απο την 'εμπαθεια' μου εχω να κερδισω κατι (οπως εχει αυτος που το λεει και δεν ειναι )? Αν ναι, ας μας το πει. -
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Αυτή είναι μόνο η αρχή. Λυπάμαι που το αναφέρω, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το προηγούμενο, ίδια ρυθμιστική διάταξη είναι πλέον δυνατόν να εκδοθεί για σχεδόν τις μισές ειδικές διαδρομές της χώρας. Δύσκολα θα βρεθεί πλέον δασαρχείο που θα αρνηθεί να την εκδόσει για χαρακτηρισμένες δασικές εκτάσεις και δρυμούς. Αν γίνει αυτό, δε θα υπάρχει ούτε ένα ράλλυ κυπέλλου ή πρωταθλήματος που να μπορεί να διεξαχθεί.
Εμεις με τη συμπεριφορα μας απενταντι στο φυσικο περιβαλον γεμιζοντας σκουπιδια τα παντα και δε μιλω για θεατες και εμπλεκομενους στο χωρο αλλα το κοινωνικο συνολο αντι να προφυλαξουμε, καταστρεφουμε τα παντα στο περασμα μας,λογικο ειναι η δυσκοιλια κρατικη μηχανη να προτασει τετοιου ειδους δικαιολογιες.
Χρ.Κουτρας
Εν πρώτης καθυστέρησα να γράψω, διότι τα έκανα μουτι με την ‘πιστοποίηση’!...
Καλέ μου Χρήστο, πολλά τα λάθη, σε αυτήν σου την εγγραφή καθώς και ανακρίβειες.
Η «κρατική μηχανή» δηλαδή εσύ και εγώ και κάποιοι άλλοι, (υπάλληλοι) δεν είναι υποχρεωμένοι, να διορθώνουν συνεχώς και αδιαλείπτως της μ@λ@κιες, που σκορπάμε, και τιμωρούν με τον τρόπο που μπορούν.
Οι λέσχες δεν υποχρεούνται να μοιράζουν σακούλες?. Και δεν μιλάω για εκείνες της μεγάλες μαύρες που ρίχνουν μερικές, και θέλουν ντε και καλά ΕΝΑΣ να κάνει τον σκουπιδιάρη αλων 100. μα της μικρές των super market, που θα μπορούσαν να της πάρουν και δωρεάν εν Ίδη διαφήμισης από αυτά.
Υποτιμάς την νοημοσύνη του θεατή, πιστεύοντας ότι εάν είχε μια σακούλα στο χέρι του, θα πετούσε έξω τα σκουπίδια.
Εάν έβγαζε ένα αυτοκίνητο με μεγάφωνα, και παρακαλούσε τους θεατές, καθώς και από τα μεγάφωνα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και οι κριτές των Κ να είχαν ντουντούκα?. 20ε κάνει η ριμαδα σε κινέζικη παραγωγή. Μα όλα στον μπεζαχτα?.
Και στο τέλος του αγώνα, ένα αυτοκίνητο από εκείνα που παίρνουν από της αντιπροσωπείες για να κάνουν βόλτα με ύφος 18 καρδιναλίων, δεν θα μπορούσε να είναι ανοιχτό?. Παίρνοντας δυο Πακιστανούς δεν θα μπορούσε να μαζέψει τα σκουπίδια?.
Οι «δικαιολογίες» φίλε μου είναι με έρεισμα, βάσιμες.
Τι περιμένεις ο καινούργιος εγκάθετος της παιδικής χαράς που μας κυβερνάει δασάρχης, που τρέμουν τα πόδια του, να στερήσει το ψωμί των παιδιών του?. Για στέψου το και έτσι.
«δυσκοίλια»?. Μα σίγουρα και είναι, όταν εδώ και πολλά χρόνια οι οργανωτές τα έγραφαν στα απαυτά τους, και την ταΐζανε με τα σκουπίδια τους, ΣΤΟΜΩΣΕ!!!...
Εγώ πάντα σε αγαπώ.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
δεν υπαρχει !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ...
Μονον ενα ιστορικο φαντασμα θα μπορουσε να εχει τετοια εμπνευση να γραψει τετοια ανακοινωση , σε τετοιους καιρους , και να εχει απαιτηση να υπαρξει και του χρονου μεσα στους διοργανωτες των αγωνων ..................
Ειναι για δεσιμο , δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ακομα γκασμαδες που δινουν βαση σ'αυτην την διαλυμενη λεσχη , και της δινουν αγωνες αυτοκινητου .
Ακουστε φιλοι , ανακαλυψαν τα τσακαλια την παραμονη του αγωνα που εχει προγραμματισει ο μισος στολός των ελληνων αγωνιζομενων να τρεξει ..... οτι δεν ειναι διαθεσιμη η Παρνηθα !!!
Καλα , και μπορειτε και τους ακουτε οσοι εχετε μεινει ακομα στο χωρο αυτο , η μαλλον διαβαζετε ακομα τετοιες ανοητες ανακοινωσεις και δεν τους εχετε κραξει ?
Αυτοι ειναι επικινδυνοι και για το σπορ και για την δημοσια υγεια.........
Εκτος απ'την Παρνηθα δηλαδη δεν εχουμε αλλες ειδικες να κανουμε αγωνα ..... και βγαινουν με ολο το θρασος και την ανοησια και γραφουν αυτα τα πραγματα .
Ντροπη , και μονον ντροπη για μια ιστορικη λεσχη που εχει πλεον μονο μουσειακη αξια , και τιποτε αλλο .
Ναι σε όλα που γράφεις καλέ μου φίλε, μα δέξου και μια διόρθωση μου.
Δεν φταίει η λέσχη μου, φταίει η γηραιά κυρία, που μετά τον θάνατο του μεγάλου ΙΚΑΡΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ. Έδιωχνε συστηματικά τα μέλη της, εμάς, και όριζε έντεχνα ανθρωπάκια της σχολής του yes master. Έτσι την κατάντησε λέσχη σφραγίδα.
Μα και αυτή δεν έχει όλη την ευθύνη. Ο Μανιατοπουλος στης δόξες του, δεν την βοηθούσε με κάθε τρόπο?. Δεν της έδινε τους καλυτέρους – προσοδοφόρους αγώνες?. Μάλιστα και άλλες εξυπηρετήσεις, που δεν είναι της παρούσης.
Μήπως πάντοτε δεν την κάλυπτε μετέπειτα, ο Δεσποτόπουλος, με τους εγκάθετους του σε ΕΘΕΑ και ΕΛΠΑ?. Να δούμε οι καινούργιοι τι θα κάνουν. ‘κοντός ψαλμός αλληλούια’.
Ο καλός σου συνάδελφος!.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Kαι που να δειτε ξενερα με τα πληρωματα που θα δηλωσουν στο ΕΛΠΑ....Στα προσωπικα σαιτ των μεγαλων ονοματων δεν θα αγωνιστει στο ΕΛΠΑ κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....Μας πεταξε και στο erc h FIA στον πιο μικρο΄΄ της θεσμο και ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ που ελεγε και ο Τρος Καν!!!
Και εδώ καλέ μου φίλε, μου γεννιέται ένα εύλογο ερώτημα:
Όλοι αυτοί με τα ‘έτοιμα’ αυτοκίνητα, με την κάποια μεγαλύτερη οικονομική άνεση, τρέχουν για την λέσχη?. Δεν τρέχουν για να ικανοποιήσουν το ‘εγώ’ τους?.
Δεν τρέχουν για τον συναγωνισμό?.
ΓΙΑ ΔΕΝ τρέχουν, για να τιμωρήσουν μια λέσχη, βγάζοντας με γκάζια πολλά τα μάτια τους, και κατά επέκταση τα μάτια του σπορ?
Προσωπικά ποσώς με νοιάζει η οργάνωση, τους αγωνιζόμενους ΟΛΟΥΣ τους αγαπώ. Μα από μονοί τους τείνουν να γίνουν φιγούρες του σκοτεινού παρελθόντος.
Antonis- team.
ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ