Ο χρήστης puntogt255ps έγραψε:
Aναλυσεις επι αναλυσεων,αλλα για να μαθετε ας μιλανε οσοι φοραν χρονια φιλτροχωανες.
Απο το φορουμ για πουντο gt,'ηδη γερασμενα μοτερ',ελα που δεν τα πιανει η σκονη και η νουχριτσα.....
Απ: Φιλτρο αερος
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 31, 2009, 07:04:37 πμ »
kingdragon κ για μενα εδω κ 80000χλμ με κανενα προβλημα με σχολαστικο καθαρισμο ομως!!
Απ: Φιλτρο αερος
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 24, 2007, 02:32:21 μμ »
Παράθεση από: ...... στις Ιούλιος 24, 2009, 01:20:39 πμ
Μεχρι στιγμης King Dragon..Σε σχεση με το μαμα καταλαβα πολυ διαφορα στα χαμηλα και στο πως 'ρουφαει' γενικοτερα..Απο κει και περα εχω ακουσει τα καλυτερα για τα Green.. hmmm
Εγω παντως Green φοραω εδω και 70000χλμ χωρις προβλημα.
Δηλαδή μας λες να μην εμπιστευόμαστε τις εργαστηριακές αναλύσεις αλλά να πιστέψουμε τους οδηγούς που φοράνε τις φιλτροχοάνες. Εγώ θα σου πω ότι τα ψιψιψίνια και τα κοκοκόψαρα που φοράς στο καμάρι σου και τόσο υπερήφανα τα μοστράρεις, τα έφτιαξαν κάποιοι που μελέτησαν, πειραματίστηκαν και ανέλυσαν αποτελέσματα για να τα αγοράσεις εσύ και όσοι τα αγοράζουν.
Η μηχανολογία δεν είναι χύμα μπακαλική όπως θέλεις να νομίζεις γιατί έτσι σε βολεύει, αλλά είναι επιστήμη με αρχές, με κανόνες, με αριθμούς, με μετρήσιμα αποτελέσματα, τα υπόλοιπα τα λέμε στην καφετέρια με το φραπόγαλα και τα πόδια σε 2 καρέκλες.
Α! και το ζιζάνιο είναι Μουχρίτσα, όχι Νουχρίτσα.