-
σημερα το απογευματακι πηγαινοντας μια βολτα, διαπιστωσα οτι εχει ραγισει η μπροστινη αριστερη ζαντα.
το παραξενο ποιο ειναι?οτι δεν εκανα καμια βλακεια ωστε να πεσω πουθενα!!!!
μπορει να γινει με αλλον τροπο, αν δε πεσεις πουθενα?
τσπ,τωρα τι γινεται?θελει αλλαγμα ή μπορει να φταιχτει με καποιον τροπο?το ραγισμα εχει αρχισει απο μεσα.απο εκει που δενουν τα μπουλονια,στον κορμο, κ επισης εχει ενα ραγισμα εξωτερικο κσθετο μεταξυ 2 μπουλονιων
-
σημερα το απογευματακι πηγαινοντας μια βολτα, διαπιστωσα οτι εχει ραγισει η μπροστινη αριστερη ζαντα.
τσπ,τωρα τι γινεται?θελει αλλαγμα ή μπορει να φταιχτει με καποιον τροπο?το ραγισμα εχει αρχισει απο μεσα.απο εκει που δενουν τα μπουλονια,στον κορμο, κ επισης εχει ενα ραγισμα εξωτερικο κσθετο μεταξυ 2 μπουλονιων
-
-
Εγώ θα την άλλαζα...
Ρίσκο το βρίσκω ... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εγώ θα την άλλαζα...
Ρίσκο το βρίσκω ...Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και να μην φοβάσαι σε κάθε τι που βρίσκεις στο δρόμο σου, σούταρέ την......
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Εγώ θα την άλλαζα...
Ρίσκο το βρίσκω ...Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και να μην φοβάσαι σε κάθε τι που βρίσκεις στο δρόμο σου, σούταρέ την......
Συμφωνω και επαυξανω.
Εγω θα εψαχνα και τα αιτια.Δεν ραγιζει μια ζαντα ,σε αυτο το σημειο,ετσι ευκολα.Μηπως αλλαξες λαστιχα ή κατι αλλο που απαιτησε βγαλσιμο της ζαντας ; -
Το ράγισμα που περιγράφεις είναι επικίνδυνο!Αλλαξέ την!
Αν αποφασίσεις να την επισκευάσεις διάλεξε προσεκτικά το συνεργείο.Πολλοί αρέσκονται να τις πλακώνουν στον τόρνο μετά και η ζάντα είναι εντελώς άχρηστη!
-
Μιλάμε για το Rio και αυτές τις ζάντες;
http://www.kia.gr/export/system/galleries/pics/KIA_Image_Gallery/models/rio/imgHome.jpg
Μοιάζουν αρκετά στιβαρές, περίεργο που ράγισαν. Δεν έχουν κάποια ίχνη χτυπήματος αυτές ή τα λάστιχα; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.kia.gr/export/system/galleries/pics/KIA_Image_Gallery/models/rio/imgHome.jpg
Μοιάζουν αρκετά στιβαρές, περίεργο που ράγισαν. Δεν έχουν κάποια ίχνη χτυπήματος αυτές ή τα λάστιχα;Δεν είναι εύκολο να θυμάσαι σε πόσες λακούβες έχεις πέσει,γι'αυτό μάλλον κάπου εκεί έγινε η ζημιά.Αλλαγή αμέσως
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μοιάζουν αρκετά στιβαρές, περίεργο που ράγισαν. Δεν έχουν κάποια ίχνη χτυπήματος αυτές ή τα λάστιχα;http://www.geocities.com/periergos2002/zanta.jpg
αυτη ειναι η ζαντα....εκανα οσο μπορουσα καλυτερα το ραγισμα.αν βρω ψηφιακη θα την βγαλω να δειτε
τελευταια φορα που το επλυνα,μεσα στην βδομαδα, δεν ειχα προσεξει τπτ.
το λαστιχο δεν εχει κανενα σημαδι
θυμαμαι καλα πως δεν επεσα μεσα σε λακουβα αυτην την εβδομαδα.......
οι ζαντες εχουν εγγυση ετσι?ελπιζω να την αλλαξουν -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγώ θα την άλλαζα...
Συμφωνω και επαυξανω.
Εγω θα εψαχνα και τα αιτια.Δεν ραγιζει μια ζαντα ,σε αυτο το σημειο,ετσι ευκολα.Μηπως αλλαξες λαστιχα ή κατι αλλο που απαιτησε βγαλσιμο της ζαντας ;μπαααα....δεν αγγιχτηκε καθολου απο χερι...
ναι σιγουρα θα την αλλαξω...απο αυριο κιολαςσας ευχαριστω
-
Ο χρήστης nickred έγραψε:
οι ζαντες εχουν εγγυση ετσι?ελπιζω να την αλλαξουν
Iσχύει αυτό..?
-
Mπα, δεν πιστεύω. Οι ζάντες αλλάζονται εντός εγγύησης αν αποδειχθεί (πράγμα πολύ δύσκολο) ότι χάλασαν εξαιτίας ελαττωματικής κατασκευής. Ίσως κάνουν μια καλύτερη τιμή στην αντιπροσωπεία σε περίπτωση αντικατάστασης (με λίγα παρακάλια) σε σχέση με την τιμή των ζαντών που μπαίνουν πρώτη φορά.
ραγισμενη ζαντα...τι κανουμε?