-
Ενταξει,το 'εντονο' ειναι σχετικο με το πόσο ενοχλει τον παρατηρητη.Εγω αν απλα το εντοπίσω,ηδη με ενοχλει.Γουστα.
Να και οι επιδοσεις του στο 'χαρτι'
http://www.photozone.de/canon-eos/379-t ... on?start=1
Εντυπωσιακη οξυτητα,μετριο βινιεταρισμα (στο 2,8),η βαρελοειδης του παραμορφωση και τα σιγουρα ενοχλητικα CA's του
-
Αυτή τη ατιγμη η καλύτερη επιλογη αν και λιγο τσιμπημένος ειναι ο νεος Sigma 8-16. Κορυφαια οπτικά και πολυ καλή ποιοτητα κατασκευής..
Δειτε το τεστ στο Photozone και στο slrgear.com
-
Ποιος still life ή ακόμα και φύσης φωτογράφος χρειάζεται έναν τόσο ευρυγώνιο φακό? νομίζω ότι είναι πιο εξειδικευμένοι φακοί. και γιατί να πάρει κάποιος έναν 8-16 και όχι ένα fisheye π.χ. sigma 10mm/2.8 fisheye ?
όχι ότι ενδιαφέρομαι να πάρω, απορία εκφράζω, αλήθεια
-
Μάλλον γιατί **δεν **θέλει fisheye!
-
Μμμ πολύ ωραία η φωτογραφία του Mitsubishi! Ανδρέα το fringing πρέπει να διορθώνεται σχετικά εύκολα με τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας ε;
Για fisheye ούτε που το σκέφτομαι.
Τώρα για τον Sigma, όσο βλέπω φωτογραφίες του, τόσο πιο πολύ με φτιάχνει! Αυτό το μπροστινό στοιχείο του όμως με τρομάζει. Σε πόσο καιρό θα το σπάσω άραγε;;; -
Παιδιά, έχει κανείς κανένα macro φακό απο εσάς;
-
Εχει ο πατερας μου εναν 100ρη Canon 2,8.
-
Δεν μου κάνει, είναι μακριά
-
Να σου στείλω τον Ταμρον 90/2,8 πακετο με την Νικον;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Να σου στείλω τον Ταμρον 90/2,8 πακετο με την Νικον;Για να έχεις να λες μετά οτι άλλαξα στρατόπεδο;
-
Να σου στείλω τον Ταμρον 90/2,8 πακετο με την Νικον;Θες να πάθει καμιά μόλυνση και να πεθάνει;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θες να πάθει καμιά μόλυνση και να πεθάνει;
να και ενας ανθρωπος που μπορει να με καταλάβει!
-
Για να λέμε και τπτ σοβαρό...
Βρήκα μια Nikon FM +50mm 1.8 με θήκη κλπ με αλλαγμένα όσα έπρεπε να αλλαχτούν κλπ στα 150 ευρά...Με τρώει η τσέπη μου...Να το προχωρήσω -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Για να έχεις να λες μετά οτι άλλαξα στρατόπεδο;
Τς τς τς...
δογματισμοί...
Εγώ πάντως προσφέρθηκα...
-
Για να έχεις να λες μετά οτι άλλαξα στρατόπεδο;
Τς τς τς...
δογματισμοί...
Εγώ πάντως προσφέρθηκα...
Δεν είναι αυτό...
Φοβάται μην πεθάνει νέος. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Παιδιά, έχει κανείς κανένα macro φακό απο εσάς;Εχω εναν Sigma 105/2.8 Macro.Aν ρωτας για να δανειστεις,τοτε κι'αυτος μακρυα σου πέφτει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βρήκα μια Nikon FM +50mm 1.8 με θήκη κλπ με αλλαγμένα όσα έπρεπε να αλλαχτούν κλπ στα 150 ευρά...Με τρώει η τσέπη μου...Να το προχωρήσω -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παιδιά, έχει κανείς κανένα macro φακό απο εσάς;
Εχω εναν Sigma 105/2.8 Macro.Aν ρωτας για να δανειστεις,τοτε κι'αυτος μακρυα σου πέφτει
Ναι για αυτό ρώτησα, δεν πειράζει
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Βρήκα μια Nikon FM +50mm 1.8 με θήκη κλπ με αλλαγμένα όσα έπρεπε να αλλαχτούν κλπ στα 150 ευρά...Με τρώει η τσέπη μου...Να το προχωρήσωΠαζαρεψτον,και μετα προχωρα.
Θα τη χρησιμοποιησεις η θα γινει διακοσμητικο της βιβλιοθηκης;να και τιμες που πιανουν σε τσεκαρισμενο ευρωπαικο καταστημα μεταχειρισμενων
https://secure.ffordes.com/index.htm
used equipment--->nikon----->manual cameras
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βρήκα μια Nikon FM +50mm 1.8 με θήκη κλπ με αλλαγμένα όσα έπρεπε να αλλαχτούν κλπ στα 150 ευρά...Με τρώει η τσέπη μου...Να το προχωρήσωΠαζαρεψτον,και μετα προχωρα.
Θα τη χρησιμοποιησεις η θα γινει διακοσμητικο της βιβλιοθηκης;να και τιμες που πιανουν σε τσεκαρισμενο ευρωπαικο καταστημα μεταχειρισμενων
https://secure.ffordes.com/index.htm
used equipment--->nikon----->manual cameras
Θα του προτείνω αγορά στα 120 ευρά. Τι λές; Έχω σκοπό να την χρησιμοποιήσω με ΑΜ φίλμ αν ήταν να την βάλω σε βιτρίνα δεν θα το σκεφτόμουν καν.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;