-
Είναι το πρώτο μου ποστ και αυτό γιατί είδα αυτό
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11807Αυτές τις μέρες σκεφτόμουνα για αγορά αυτοκινήτου και ήμουν μεταξύ honda jazz και kia venga και βλέπω πως η toyota ετοιμαζεται για ένα παρεμφερές μοντέλο.
Έχετε ακούσει πότε θα έρθει στην Ελλάδα? Συνήθως όταν ένα αυτοκίνητο ανακοινώνεται στο Παρίσι μετά από πόσο καιρό έρχετε στην καλή μας χώρα
Αν και δεν έχει καθόλου specifications νομίζω πως το αμάξι θα είναι μια χαρά
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11807Αυτές τις μέρες σκεφτόμουνα για αγορά αυτοκινήτου και ήμουν μεταξύ honda jazz και kia venga και βλέπω πως η toyota ετοιμαζεται για ένα παρεμφερές μοντέλο.
Έχετε ακούσει πότε θα έρθει στην Ελλάδα? Συνήθως όταν ένα αυτοκίνητο ανακοινώνεται στο Παρίσι μετά από πόσο καιρό έρχετε στην καλή μας χώρα
-
-
Ο χρήστης sreak έγραψε:
Εχει ηδη αναφερθει στο viewtopic.php?f=15&t=9082&start=2220#p1966534
-
Thanks.
Συνεχίζω τη συζήτηση εκεί. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει ηδη αναφερθει στο viewtopic.php?f=15&t=9082&start=2220#p1966534Παρόλα αυτά είναι ένα μελλοντικό μοντέλο που στην Ευρώπη κάνει πρεμιέρα στην έκθεση του Παρισιού. Θα ψάχνουμε τα μελλοντικά στα fan-topics των κατασκευαστών τώρα;
-
Εχει ένα δίκιο ο φίλος
Ισως να πρέπει να μεταφερθούν τα posts από την toyota εδω (ας πω και εγώ τη γνώμη μου )Η έκθεση του παρισιού πότε είναι ?
-
Ο χρήστης sreak έγραψε:
Η έκθεση του παρισιού πότε είναι ?2 με 17 Οκτωβρίου.
http://www.mondialautomobile.com/ -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Παρόλα αυτά είναι ένα μελλοντικό μοντέλο που στην Ευρώπη κάνει πρεμιέρα στην έκθεση του Παρισιού. Θα ψάχνουμε τα μελλοντικά στα fan-topics των κατασκευαστών τώρα;
Γιατι τετοια 'επιθεση' βρε συ;Τι κακο εκανα;Απλα εγραψα οτι εχει αναφερθει και στο αλλο τοπικ.
-
Τίποτα κακό δεν έκανες. Μια χαρά όλα...
Συνεχίζουμε λοιπόν...
Όπως είπα και στο άλλο θέμα, όμορφο το νέο MPV της Toyota. Πολύ όμορφο και δυναμικό. Και το εσωτερικό του όμορφο, χωρίς ακρότητες σχεδιαστικές.
Στα υπόψη...!...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παρόλα αυτά είναι ένα μελλοντικό μοντέλο που στην Ευρώπη κάνει πρεμιέρα στην έκθεση του Παρισιού. Θα ψάχνουμε τα μελλοντικά στα fan-topics των κατασκευαστών τώρα;
Γιατι τετοια 'επιθεση' βρε συ;Τι κακο εκανα;Απλα εγραψα οτι εχει αναφερθει και στο αλλο τοπικ.
Το σκέφτηκα να το κάνω ξεχωριστό θέμα στα μελλοντικά αλλά είπα ... 'πέρασε και δεν άγγιξε'! Που να φανταστώ πως μικρό Toyota MPV με ιαπωνική αισθητική θα προκαλέσει 'θέμα'.
Ας μπει και στον τίτλο το πλήρες όνομα του 'Toyota Verso S' και με το καλό να το υποδεχτούμε στην Ελλάδα και καλές πωλήσεις!!! -
Ρε συ φίλε Cosneo εσύ που είσαι και ειδικός 'μελλοντολόγος' βάλε και καμιά σπέσιαλ φωτό του όμορφου MPV ...
-
Δυο κυκλοφόρησαν μόνο. (Ούτε το πίσω μέρος δεν ξέρουμε ακόμα πως είναι!)
και
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:iconcool:
Δυο κυκλοφόρησαν μόνο. (Ούτε το πίσω μέρος δεν ξέρουμε ακόμα πως είναι!)χμμμ αυτό μου είχε διαφύγει.... ας κρατήσω προς το παρόν μικρό καλάθι...!...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι τετοια 'επιθεση' βρε συ;Τι κακο εκανα;Απλα εγραψα οτι εχει αναφερθει και στο αλλο τοπικ.Ποια επίθεση ρε συ; Μια επισήμανση έκανα Καλά λένε ότι ο γραπτός λόγος μπορεί να παρεξηγηθεί.
Όσον αφορά το Verso-S, όπως έχει ήδη ειπωθεί βασίζεται στο Rectis (εξευρωπαϊσμένη εκδοχή του είναι πρακτικά) το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στο γνωστό μας Yaris/Vitz - όπως εξάλλου και τα Ist/scion xd k xb.
-
Αλλαζω και τον τιτλο
-
Ωραια...
και έχει κανείς άποψη - εμπειρία κτλ για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα? -
Γενικά η Toyota δεν αργεί να φέρει στην Ελλάδα νέα μοντέλα της μετά την πανευρωπαική παρουσίαση και την προώθηση σε άλλες μεγαλύτερες ευρωπαικές αγορές.
Γενικά πάντως από τις περισσότερες εταιρίες μετά απο την έκθεση του Παρισιού εδώ έρχονται είτε μέχρι τέλος του χρόνου/αρχές του επόμενου ή μέσα στην άνοιξη (αν έχουν ανακοινώσει ότι δεν ξεκινούν άμεσα παραγωγή με την παρουσίαση στην έκθεση).Πιθανό να παίξει ρόλο και που θα παραγεται. Αν βγει απο την Γαλλία που βγαίνει και το Yaris φαντάζομαι έχει διαδικασία ως προς την γραμμή παραγωγής ενώ απο Ιαπωνία στις υπάρχουσες του δικού τους Ractis να είναι πιο ευκολη και γρήγορη η παραγωγή και η προώθηση στις αγορές.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Όσον αφορά το Verso-S, όπως έχει ήδη ειπωθεί βασίζεται στο Ractis (εξευρωπαϊσμένη εκδοχή του είναι πρακτικά) το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στο γνωστό μας Yaris/Vitz - όπως εξάλλου και τα Ist/scion xd k xb.Το Verso S θα βασίζεται στη 2η γενιά του Ractis, που παράγεται ήδη επί πενταετία και θ' αντικατασταθεί ούτως ή άλλως...
-
Σαν αναβάθμιση του υπάρχοντος μοντέλου μου φαίνεται.
Γενικά περισσότερο δείχνει να ανταγωνίζεται τα μικρότερα ημι-πολυμορφικά όπως το honda jazz, το renault modus ή το daihatsu materia (αυτό δεν το φέρανε στην ελλάδα) γιατί είναι και κοντό (3,95 μ. σύμφωνα με τη wikipedia). Πάντως το εσωτερικο του φαίνεται προσεγμένο.
Toyota Verso S