Εγώ πάντως αν μου έλεγαν τώρα αν έκανα καλά που πήρα το 50άρι θα έλεγα:
ΝΑΙ
Ανέξοδο, ελάχιστη βενζίνη, πολύ χαμηλό κόστος service, πολύ χαμηλή ασφάλιση (σε αντίθεση με τα υπόλοιπα), γρήγορη διαδικασία απόκτησης άδειας κυκλοφορίας, καθόλου μπλέξιμο με Νομαρχίες.
Και μέχρι στιγμή δεν έχω διαπιστώσει πουθενά ότι είναι αργό παρόλο που το στρώνω.
Το μόνο που με έχει κάπως εκνευρίσει είναι αυτή η υποχρεωτική περίοδος στρωσίματος...
Ένα άλλο θετικό που έχω βρει στο 50άρι είναι ότι δεν με παρασέρνει να 'κυκλοφορώ σαν το τρελό' όπως κάνει η πλειοψηφία των 'μηχανόβιων' που παρατηρώ. Δηλαδή να πατάω γκάζια παντού, να χώνομαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα, να βγαίνω στα φανάρια μπροστά, να πετάγομαι παράλληλα στα αυτοκίνητα, να προσπαθώ να περάσω όλα τα αυτοκίνητα. Αυτά εμένα ποτέ δεν με ενδιέφεραν και ούτε με ενδιαφέρουν.
Για χρήση μέσα στη πόλη ή σε τουριστικές περιοχές νομίζω ότι καλύπτει τα πάντα για κάποιον που θέλει ένα απλό μεταφορικό μέσο με συγκεκριμένες δυνατότητες.
υ.γ. δεν αναφέρομαι στην περίπτωση του 2ου ατόμου (συνεπιβάτη) γιατί συνειδητά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ στο σκούτερ να ανεβάσω 2ο άτομο. Το 2ο άτομο να πάρει ένα ταξάκι ή το αυτοκίνητό του ή με τα πόδια.