-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το αστρα δε το χω δει απο κοντα, αν κρινω απο το κορσα λογικα θα ειναι πολυ καλο, αλλα μη μου βαζεις στην ιδια κατηγορια το auris με το passatτο octavia ειδικα για τα λεφτα που κανει ειναι παρα πολυ καλο
δε φταίω εγώ, εσείς συγκρίνετε το s40 με το Octavia αυτό σου φταιξε ???
απλώς λέω για αυτοκίνητα που έχω μπει κ ξέρω κ δεν τα χω δει μόνο σε φωτογραφίες. Δεν έχω μπει στη φουλ του οκτάβια παίζει να φταίει κ αυτό. Κ κατά τη γνώμη μου τα περισσότερα καινούργια μικρομεσαία που βγαίνουν σήμερα βρίσκονται ποιοτικά σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τα οικογενειακά sedan. Απ' όσα έχω δει αυτό έχω καταλάβει εγώ τουλάχιστον -
το s40 ειναι απολυτα συγκρισιμο με το octavia , δε βλεπω πού ειναι το λαθος μικρομεσαια σενταν ειναι και τα 2
-
κ το octavia στο μυαλό κάποιων είναι κι αυτό premium
-
εδιτ
-
δεν είναι αυτό, το full S40
-
εντάξει άμα είναι έτσι ψηλά τα χέρια
-
Tσάμπα ασχολούμαι. Τράβα να το αγοράσεις να χαιδεύεις όλη μέρα το ταμπλό και να λες τι όμορφο που είναι.
Τέλος από μένα.
-
θα του αφιερώνω κ ποιήματα: 'Ωωω μεγαλόχαρο Volvo....' κ θα κάνω κ δεήσεις για τον κινητήρα να τρβάει
-
Ο χρήστης Edward78 έγραψε:
θα του αφιερώνω κ ποιήματα: 'Ωωω μεγαλόχαρο Volvo....' κ θα κάνω κ δεήσεις για τον κινητήρα να τρβάειδε χρειαζεται, θα κανεις αστραπιαιες προσπερασεις λογω ελαστικοτητας.
πηγαινε αυριο να το κλεισεις, μη χασεις την απιστευτη προσφορα.
-
κ το octavia στο μυαλό κάποιων είναι κι αυτό premiumΓιατί το ς40 είναι πρίμιουμ
-
Εγώ πάντως κατέληξα κ είναι πολύ πιθανό αύριο να πάω κ να το κλείσω...
Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν (παντογνώστες κ μη) για τη βοήθειά σας.
Τι να κάνουμε δε βλέπουμε όλοι τα πράγματα με την ίδια οπτική.Θα ζητήσω συγνώμη από το Θεό της αυτοκίνησης που δεν πήρα το Octavia, την μοναδική τιτανομεγιστοτεράστια ευκαιρία που υπάρχει. Δεν πειράζει απλώς κάποιοι δεν θα πάρουν τα ποσοστά τους....
χαιρετώ σας
(α, μη ξεχάσω...ραντεβού σε 3 μήνες στο ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ -ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ )
-
Στο καλό και είθε να μην συναντήσεις ποτέ φορτηγό μπροστά σου. Τότε θα μας θυμηθείς....
ΥΓ. το να προτείνεις κάποιο μοντέλο εδώ μέσα σημαίνει είσπραξη ποσοστών; Ωραίος λεβέντη. Και χαρτομάντης! Πσσσσ
ΥΓ2 πάντως τέτοια εμμονή με το S40....πωλητής είσαι κατά την Edwardια λογική ;
-
μη χαθεις, εχουμε ωραια ενοτητα για τεχνικες βελτιωσεις.
-
Εγώ πάντως κατέληξα κ είναι πολύ πιθανό αύριο να πάω κ να το κλείσω...
Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν (παντογνώστες κ μη) για τη βοήθειά σας.
Τι να κάνουμε δε βλέπουμε όλοι τα πράγματα με την ίδια οπτική.Θα ζητήσω συγνώμη από το Θεό της αυτοκίνησης που δεν πήρα το Octavia, την μοναδική τιτανομεγιστοτεράστια ευκαιρία που υπάρχει. Δεν πειράζει απλώς κάποιοι δεν θα πάρουν τα ποσοστά τους....
χαιρετώ σας
(α, μη ξεχάσω...ραντεβού σε 3 μήνες στο ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ -ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ )
Από Σουιδία μεριά πάντως υπάρχει και το 9-3 στα 1.8 δν ξέρω αν βγαίνει ακόμα , καλοτάξιδο πάντως .
-
Εγώ θα σου ευχηθώ καλορίζικο και να το χαρείς ! ! !
-
να ρωτησω, αυτο το μοτερ ειναι το ιδιο με αυτο του φοκους?
(οχι το καινουριο το παλιοτερο, που υπαρχει και στο φοκους 2) -
Του ΜΚ Ι
-
ναι εκανα edit, υπαρχει ομως και στο focus II, το εχει φιλος μου..
ειναι λιγο ή μαλλον αρκετα
αμα μαλιστα φορτωθει το αυτοκινητο τελειωσε το θεμα..
οτι πας πας και μαλιστα ειναι οικονομικο, αλλα το tsi 122 ειναι ετη φωτος μπροστα
-
Qsis σσσσσσσσσσσστττ μην διαφωνείς, παίρνεις ποσοστά ;
-
μακαρι να παιρνα
Eρώτηση για Volvo S40 1.6 βενζίνης