-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μπορείς να μας εξηγήσεις και τους λόγους που προτιμάς τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά;πουλ-μουρ
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πάντως .... εδώ που τα λέμε αν έβγαινε το κασκάι με 150 άλογα , με 6 ταχύτητες και 4χ4 δε θα το έπαιρνα, διότι απλά ήθελα να πάρω το κασκάι , αυτό που είναι 1600, 115 άλογα , δικίνητο με 5 ταχύτητες!!!! Ευτυχώς που βγήκε έτσι που είναι αλλιώς θα έψαχνα ακόμα για αμάξι!!!Μια παρατήρηση, το Dodge Caliber είναι μπροστοκίνητο, 150 άλογα με 5 ταχύτητες και ουχί 6τάχυτο και 4χ4. Είναι βέβαια 1800cc, αλλά πιστεύω είναι συν αυτό, μιας και ούτε κατανάλωση τρελή έχει, ούτε εξωφρενικά σέρβις (να'ναι καλά το ίντερνετ που βρίσκουμε τα πάντα).
-
Πάντως .... εδώ που τα λέμε αν έβγαινε το κασκάι με 150 άλογα , με 6 ταχύτητες και 4χ4 δε θα το έπαιρνα, διότι απλά ήθελα να πάρω το κασκάι , αυτό που είναι 1600, 115 άλογα , δικίνητο με 5 ταχύτητες!!!! Ευτυχώς που βγήκε έτσι που είναι αλλιώς θα έψαχνα ακόμα για αμάξι!!!Εγω πιστευω φιλε μου οτι δεν θα το επαιρνες γιατι θα εκανε 30.000 ευρωπουλα .....
-
Ο χρήστης isidore2 έγραψε:
Πάντως .... εδώ που τα λέμε αν έβγαινε το κασκάι με 150 άλογα , με 6 ταχύτητες και 4χ4 δε θα το έπαιρνα, διότι απλά ήθελα να πάρω το κασκάι , αυτό που είναι 1600, 115 άλογα , δικίνητο με 5 ταχύτητες!!!! Ευτυχώς που βγήκε έτσι που είναι αλλιώς θα έψαχνα ακόμα για αμάξι!!!
Εγω πιστευω φιλε μου οτι δεν θα το επαιρνες γιατι θα εκανε 30.000 ευρωπουλα .....
Πως με καταλαβαίνεις!!!!!!!!!!!!!!! Ακριβώς ο σημαντικότερος λόγος είναι αυτός και ένας δεύτερος ότι θα είχε περισσότερη κατανάλωση!!!!!
-
Οχι απαραιτητα,για την καταναλωση μιλαω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οχι απαραιτητα,για την καταναλωση μιλαω.Κοίτα...... στα 360 χιλιόμετρα που έχω κάνει από όταν φουλάρησα βενζίνη μου γράφει κατανάλωση 5,8 λ/100χιλ, αν είχα 150 ίππους δε νομίζω ότι θα έγραφε τόσο!!!!
-
Εύκολα αν πηγαίνεις σαν τάφος με dsg.
-
Εύκολα αν πηγαίνεις σαν τάφος με dsg.Απλώς .... πάω χαλαρά , δε βιάζομαι!!!!!
-
Αρα και με ένα tiguan 150άρι τα ίδια θα έκαιγες.
-
Κοίτα...... στα 360 χιλιόμετρα που έχω κάνει από όταν φουλάρησα βενζίνη μου γράφει κατανάλωση 5,8 λ/100χιλ, αν είχα 150 ίππους δε νομίζω ότι θα έγραφε τόσο!!!!
Πολλα σου καει ρε μεγαλε. Εμενα καιει 4,5 στην ανηφορα 3,2 στον ισιο δρομο και στη κατηφορα μου καιει -2,5.
Αφου να σκεφτεις παω στο βενζιναδικο και αντι να βαζω βενζινη , μου βγαζει βενζινη και μου δινει και ρεστα -
Ο χρήστης isidore2 έγραψε:
Πολλα σου καει ρε μεγαλε.
Γιατί να καίω τζάμπα βενζίνη; Δε βρίσκω τα λεφτά στο δρόμο.............. θα μπορούσα άνετα να καίω τα διπλά!!!!
-
Κοίτα...... στα 360 χιλιόμετρα που έχω κάνει από όταν φουλάρησα βενζίνη μου γράφει κατανάλωση 5,8 λ/100χιλ, αν είχα 150 ίππους δε νομίζω ότι θα έγραφε τόσο!!!!
Αν ειχες και μια 6η θα σου εκαιγε λιγοτερα
-
Γιατί να καίω τζάμπα βενζίνη; Δε βρίσκω τα λεφτά στο δρόμο.............. θα μπορούσα άνετα να καίω τα διπλά!!!!
5,8 λίτρα το Cashcard ....καραχλωμό. Ούτε το Aygo δεν καίει τόσα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ειχες και μια 6η θα σου εκαιγε λιγοτερα
ούτε την 5η δε χρησιμοποιώ!!!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-
Αν είχες και 6η θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις 5η και να είσαι και πιο οικονομικός.
-
Αν είχες και 6η ...........Δε θέλω 6η....................
-
Αν είχες και 6η ...........
Δε θέλω 6η....................
Στην Σάμο όντως τι να την κάνεις....από τους χειρότερους δρόμους στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πολλα ειναι τα 5,8 για τη Σαμο και ρυθμους 0-60 σε 4'.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πολλα ειναι τα 5,8 για τη Σαμο και ρυθμους 0-60 σε 4'.
Δε πάει παρακάτω, το προσπαθώ όμως..................
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)