-
Πωλειται Iphone 3G 16GB Μαυρο Ελληνικο αγορασμενο απο Vodafone,ειναι κολλημενο και δεν κανει restore.Μια μερα ξαφνικα εκανε ενα restart και ζητουσε να μπει στο itunes,πηγα να το κανω restore αλλα βγαζει error 9,και σταματαει στο τελος.Το εκανα αρκετες φορες αλλα δεν εβγαλα ακρη,γενικα δεν ξερω τι εχει,και αν εχει κατι hardware(μπορει να ειναι και software) και πως διορθωνεται.Δεν το εψαξα παραπανω καθως πηρα με επιδοτηση αλλο κινητο.
Κατα τα αλλα ειναι σε πολυ καλη κατασταση ειδικα η οθονη ειναι αγρατσουνιστη καθως ηταν σε ζελατινα παντα,μαζι δινονται ολα τα παρελκομενα που φαινονται και στην φωτογραφια.Δινεται και η θηκη iskin revo2(εχει πανω απο 30 ευρω)
Τιμη 140 ευρω.
-
Πωλειται Iphone 3G 16GB Μαυρο Ελληνικο αγορασμενο απο Vodafone,ειναι κολλημενο και δεν κανει restore.Μια μερα ξαφνικα εκανε ενα restart και ζητουσε να μπει στο itunes,πηγα να το κανω restore αλλα βγαζει error 9,και σταματαει στο τελος.Το εκανα αρκετες φορες αλλα δεν εβγαλα ακρη,γενικα δεν ξερω τι εχει,και αν εχει κατι hardware(μπορει να ειναι και software) και πως διορθωνεται.Δεν το εψαξα παραπανω καθως πηρα με επιδοτηση αλλο κινητο.
Κατα τα αλλα ειναι σε πολυ καλη κατασταση ειδικα η οθονη ειναι αγρατσουνιστη καθως ηταν σε ζελατινα παντα,μαζι δινονται ολα τα παρελκομενα που φαινονται και στην φωτογραφια.Δινεται και η θηκη iskin revo2(εχει πανω απο 30 ευρω)
Τιμη 140 ευρω.
-
Τιμη 140 ευρω.
-
Sorry που σχολιάζω, αλλά το κινητό σου δεν έχει τίποτα. Πρέπει να το βάλεις σε DFU mode και μετά να το κάνεις restore στην 4.0.2.
Εδώ πως το βάζεις σε DFU: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034
Αν έχεις κάποια απορία ή χρειάζεσαι κάποια βοήθεια, ρώτα εδώ: viewtopic.php?f=13&t=43655&p=1954026#p1954026
-
Ελευθερα Νικο
Το εχω δοκιμασει και αυτο,δεν πετυχε,γενικα θεωρω οτι εχω δοκιμασει ολα τα γιατροσοφια(DFU-Restore Mode κλπ),αυτο επιμενει,εχω σηκωσει τα χερια ψηλα εδω και καιρο -
Συγγνωμη που επεμβαινω στην αγγελια αλλα καλο θα ηταν πρωτου παρεις την αποφαση να το πουλησεις να το πας σε εναν τεχνικο και να δοκιμασεις restore απο αλλο pc.
-
Παρακαλω τις συμβουλες μεσω πμ ή στο αναλογο θεμα viewtopic.php?f=13&t=43655&p=1954026#p1954026 .
Ευχαριστω [mod] -
Θεωρω παιδια οτι δοκιμασα τα παντα,αλλωστε κινητο εχω παρει απο επιδοτηση πριν ενα μηνα και να πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει να το ψαξω παραπανω καθως με εχει κουρασει το μηλοφωνο.Εγγυηση δεν εχει(εληξε), πηρα την vodafone απο εκει που το ειχα παρει και μου αρχισαν τα περιεργα,θα ερθει κουριερ απο το σπιτι θα το παει στο τιμπουκτου(δε θυμαμαι που ειπε)και θα το κοιταξουν για κανα μηνα,θα σε χρεωσουμε οπως και να εχει κλπ κλπ.Ευχαριστω αλλα δε θα παρω,Αλλωστε αν ηθελα να το επισκευασω(αν δεχθουμε οτι εχει κατι),θα μπορουσα να το παω σε ενα απο τα πολλα καταστηματα που ασχολουνται με iphone.
Ετσι βαζω μια χαμηλη τιμη για οποιον θελει να ασχοληθει. -
υπαρχει ακομα το κινητο?? τελικη τιμη τα 140 ??
-
Υπάρχει
Iphone 3G 16GB Ελληνικο