-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
befriend the enemy και έτσι;Το έκανε μάλλον για αντιπερισπασμό, γιατί δεν του αρέσει η μπέμπα μου!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
befriend the enemy και έτσι;κρίμα όμως που δεν ήρθα ενώ μπορούσα... μόλις τώρα διάβασα την ανακοίνωση σου. Πότε επιστρέφεις? μπορεί τότε να συνδυαστούμε...
-
Tέλη Αυγούστου ανηφορίζω, θα κανονίσουμε ξανά τότε.
-
Οχι για καφεδες ομως, ε; ε;!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tέλη Αυγούστου ανηφορίζω, θα κανονίσουμε ξανά τότε.οκ...
περιμένω τηλέφωνο ή π.μ...
καλό υπόλοιπο καλοκαίρι...
-
Vell αυτη τη βδομάδα μάλλον θα κατεβω προς Φάληρο πάλι .Θα ποστάρω και αν μπορείς ....κερνάω εγώ τώρα.
Πάμε και αλλού .Δυστιχώς δεν θα εχω τον Ιταλό μου αλλά εναν άλλο Ιταλό πιό ...παλιό. .
Και οποιος άλλος θελει φίλος, εχθρός. -
Αύριο θα είμαι Αθήνα τελικά.Απο τη ζέστη στη ζέστη!
-
Αύριο ίσως μπορώ να κατέβω μια βόλτα.
Τι ώρα λέτε?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αύριο θα είμαι Αθήνα τελικά.Απο τη ζέστη στη ζέστη!Λίγο δύσκολο φίλε αυτές τις μέρες... είναι οι πρώτες μου στο γραφείο. Πάντως πρότεινε μια ώρα και μπορεί να βρεθείτε με τον Νίκο κι αν μου κάτσει έρχομαι και σας βρίσκω.
-
Μετά αφού σε πήρα τηλ προέκυψε πρόβλημα με τη δουλειά και σε μένα. και δεν ξαναπήρα. Δεν πειράζει θα κανονίσουμε άλλη φορά να είναι και ο Νίκος και τα άλλα παιδιά για κάτι καλύτερο .
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μετά αφού σε πήρα τηλ προέκυψε πρόβλημα με τη δουλειά και σε μένα. και δεν ξαναπήρα. Δεν πειράζει θα κανονίσουμε άλλη φορά να είναι και ο Νίκος και τα άλλα παιδιά για κάτι καλύτερο .είναι λίγο δύσκολο για μένα αυτές τις μέρες αλλά χθες ήταν απλά αδύνατο. Δεν πειράζει όμως, όπως λες κι εσύ. Θα συναντηθούμε πιο οργανωμένα και περισσότεροι κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο... να κάνουμε κατς απ που λένε αγγλιστή.
-
Συμφωνώ, καλύτερα Σεπτέμβρη...να έχει πέσει κι η ζέστη.
-
Καλημέρα, καλημέρα!
Όπως έγραψα και στο BMWForum, με το bmwforum.gr έχουμε συνάντηση...οπότε παιδιά όσοι θέλετε έρχεστε.
Θα είναι την άλλη Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Olympus Plaza, πριν το ΙΚΕΑ στο Ελ. Βενιζέλος.
Συμμετοχές και πληροφορίες εδώ: http://www.bmwforum.gr/forum/showthread.php?t=9628
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλημέρα, καλημέρα!Όπως έγραψα και στο BMWForum, με το bmwforum.gr έχουμε συνάντηση...οπότε παιδιά όσοι θέλετε έρχεστε.
Θα είναι την άλλη Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Olympus Plaza, πριν το ΙΚΕΑ στο Ελ. Βενιζέλος.
Συμμετοχές και πληροφορίες εδώ: http://www.bmwforum.gr/forum/showthread.php?t=9628
I, for one, will come!
-
Εξαιρετικά!
Μιλάμε αν θες τίποτα στο τηλ.
-
Αν ειμαι εδω μπορει να περασω κι εγω να σας δω
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αν ειμαι εδω μπορει να περασω κι εγω να σας δωΠέρνα...θα υπάρχουν ΠΟΛΛΑ 35άρια.
-
Και 4πορτα?
Ειμαι υπ ατμον για Ντακαρ....ελπιζω να καθυστερησει λιγο ακομα -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Και 4πορτα?
Ειμαι υπ ατμον για Ντακαρ....ελπιζω να καθυστερησει λιγο ακομαΜπορεί να έρθει ένα...coupe θα είναι 3-4.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Και 4πορτα?
Ειμαι υπ ατμον για Ντακαρ....ελπιζω να καθυστερησει λιγο ακομαΜπορεί να έρθει ένα...coupe θα είναι 3-4.
Ok θα φερω και καροτσι
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!