-
το έστειλε 6/7 ...πριν 21 μέρες δηλ.
-
Έχω την αίσθηση πως χάθηκε
-
μπα κ μένα από γερμανία ένα δέμα έκανε 1μήνα να ρθει.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω την αίσθηση πως χάθηκετελικά μάλλον χάθηκε και μου το ξανάστειλε.
Οι έλληνες εδώ φωνάζουν για κρίση στις πωλήσεις τους αλλά δεν κάνουν και τίποτα για να προσελκύσουν πελάτες με λογικές τιμές και όχι τιμές 2007.
Tακάκια για το πδήλατο ίδιας ακριβώς μάρκας, από Αγγλία 6 λίρες (7.2 ευρώ), στην Ελλάδα 25 ευρώ.
-
Δεν ξερω εαν εχει ξαναποσταριστει αλλα εχετε δει αυτο το Ελληνικο site τις τιμες που εχει ?
βγαζει προσφορες για μαγαζια ή υπηρεσιες με εκπτωση εως 90%
π.χ το σημερινο ειναι αυτο
9€ για Ημερήσια Είσοδο στο Cafe Restaurant Πισίνα στη Μαρίνα Ζέας, με χρήση Πισίνας, Club Sandwich και Καφέ με Θέα τον Σαρωνικό, αξίας 24€ - έκπτωση 62,5%
Η προσφορά ισχύει από 11/08/2010 έως και 30/09/2010.
Αφορά 1 ημερήσια είσοδο στο Cafe Restaurant Πισίνα και περιλαμβάνει:
- χρήση πισίνας και προαιρετικά, βάσει διαθεσιμότητας, χρήση ξαμπλώστρας
- club sandwich και καφέ
- χρήση αποδυτηρίων και ντουζ.
Η πισίνα είναι διαθέσιμη κάθε μέρα από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
Η κολύμβηση στην πισίνα επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 16 ετών.
Μπορούν να αγοραστούν έως 6 κουπόνια ανά χρήστη
-
Ρε παιδια βοηθεια:
Γραφτηκα σημερα στο ebay για να κανω μια αγορα.Γραφτηκα και στο paypal και εκανα συνδεση με την καρτα οπου μεσα εχω 150 ευρω.Στο paypal ομως δειχνει 0 ευρω.Τι κανω λαθος?
ΥΓ
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο πολυπλοκο το ebay .Εχω ξαnαπαραγγειλει απο το internet αλλα ηταν πολυ πιο ευκολο , απλα εβαζες τους κωδικους της καρτας και τιποτα αλλο.Γιατι ειναι τοσο δυσκολο στο ebay? -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ρε παιδια βοηθεια:Γραφτηκα σημερα στο ebay για να κανω μια αγορα.Γραφτηκα και στο paypal και εκανα συνδεση με την καρτα οπου μεσα εχω 150 ευρω.Στο paypal ομως δειχνει 0 ευρω.Τι κανω λαθος?
Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Όταν κάνεις την αγορά, και έρθει η ώρα να πληρώσεις, το paypal θα τραβήξει λεφτά απευθείας απ'την κάρτα.
Το balance το χρησιμοποιείς όταν πουλήσεις κάτι και σε πληρώσουν μέσω paypal, ή επιλέξεις να μην συνδέσεις κάποια κάρτα αλλά να βάζεις εκεί χρήματα μέσω εμβάσματος για να κάνεις τις αγορές σου.ΥΓ
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο πολυπλοκο το ebay .Εχω ξαnαπαραγγειλει απο το internet αλλα ηταν πολυ πιο ευκολο , απλα εβαζες τους κωδικους της καρτας και τιποτα αλλο.Γιατι ειναι τοσο δυσκολο στο ebay?Το ebay στήθηκε ως site για δημοπρασίες. Γι'αυτό και η επί πλέον πολυπλοκότητα.
-
Ευχαριστω!
Βασικα ειχα ξεχασει να πατησω Link my credit cart to paypal(κατι τετοιο).Μαλλον αυτο δεν ειχα κανει.
Τωρα μου ειπε οτι θα με χρεωσει 1.5 ευρω και μετα απο 2-3 μερες θα παρω ενα 4ψηφιο κωδικο κλπ.Οποτε πρεπει αν περιμενω 2-3 για να κανω την αγορα.Ειναι σωστη η διαδικασια? ή εκανα τιποτα αλλο?Εχει και δημοπρασιες στο ebay?
Πω πω ειμαι 21 και εχω μεινει ηδη πισω σε τετοια θεματα -
εχμ..
Τέλος πάντων.
Για μικρά ποσά, σίγουρα μέχρι ένα κατοστάρικο ή κάτι τέτοιο, μπορείς να κάνεις αγορές χωρίς να βάλεις τον κωδικό επιβεβαίωσης. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ευχαριστω!Βασικα ειχα ξεχασει να πατησω Link my credit cart to paypal(κατι τετοιο).Μαλλον αυτο δεν ειχα κανει.
Τωρα μου ειπε οτι θα με χρεωσει 1.5 ευρω και μετα απο 2-3 μερες θα παρω ενα 4ψηφιο κωδικο κλπ.Οποτε πρεπει αν περιμενω 2-3 για να κανω την αγορα.Ειναι σωστη η διαδικασια? ή εκανα τιποτα αλλο?Εχει και δημοπρασιες στο ebay?
Πω πω ειμαι 21 και εχω μεινει ηδη πισω σε τετοια θεματακαλα αν σου ερθει ποτε κωδικος σφυρα μου κλεφτικα
-
Tελικα ειναι πιο πολυπλοκο απο οτι νομιζα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
καλα αν σου ερθει ποτε κωδικος σφυρα μου κλεφτικαΕγώ τον είχα πάρει με έναν πολύπλοκο τρόπο που ενέπλεκε και την εδώ τράπεζα.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
καλα αν σου ερθει ποτε κωδικος σφυρα μου κλεφτικα
Εγώ τον είχα πάρει με έναν πολύπλοκο τρόπο που ενέπλεκε και την εδώ τράπεζα.
Σωστα.
Tον κωδικο τον βρισκεις στο χαρτι που σου στελνει η τραπεζα με τις κινησεις που εκανες στην καρτα σου και μετα τον δηλωνεις στην paypal ουτως ωστε να σου επιστρεψει τα χρηματα σωστα ? -
Ευχαριστω!
Βασικα ειχα ξεχασει να πατησω Link my credit cart to paypal(κατι τετοιο).Μαλλον αυτο δεν ειχα κανει.
Πω πω ειμαι 21 και εχω μεινει ηδη πισω σε τετοια θεματακαλα αν σου ερθει ποτε κωδικος σφυρα μου κλεφτικα
Γιατί το λές αυτό; Για μένα ήταν υπερβολικά απλή υπόθεση.
-
Λεει ακριβως:
Check your card statement for the unique code we sent with the charge.
Τι ειναι το card statement?
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ευχαριστω!
Γιατί το λές αυτό; Για μένα ήταν υπερβολικά απλή υπόθεση.
εχω αλλαξει 2 καρτες και ποτε δεν μου ηρθε στο χαρτι της τραπεζας κωδικος (eurobank)
-
Ο λογαριασμός της πιστωτικής.
Αν δεν χρησιμοποίησες πιστωτική,- Αν χρησιμοποίησες χρεωστική και έχεις και web banking στον λογαριασμό που βγήκαν τα χρήματα, έλεγξε μετά από 3-4 μέρες τον εν λόγω λογαριασμό. Η συναλλαγή θα έχει εμφανιστεί, και ο κωδικός που θες θα είναι στην αιτιολογία.
- Αν χρησιμοποιείς prepaid card, παίρνεις τηλέφωνο/επισκέπτεσαι την τράπεζα και σου λένε τον κωδικό.
εχω αλλαξει 2 καρτες και ποτε δεν μου ηρθε στο χαρτι της τραπεζας κωδικος (eurobank)Πειραιώς, χρεωστική. Ο κωδικός εμφανίζεται στο web banking. Το βιβλιάριο δεν το έχω ενημερώσει ποτέ
-
Α τωρα καταλαβα.
Με χρεαωστικη e-banking ειμαι οποτε μετα απο 2-3 μερες θα δω τις συναλλαγες και εκει λογικα θα εχει αυτον τον τετραψηφιο κωδικο.
Ευχαριστω!Το περιεργο ειναι οτι μου εχουν παρει ηδη το 1.5 ευρω αλλα στην κινηση δεν γραφει τιποτα.Μαλλον πρεπει να περιμενω αυτες τις 2-3 μερες.
-
Tον κωδικο τον βρισκεις στο χαρτι που σου στελνει η τραπεζα με τις κινησεις που εκανες στην καρτα σου και μετα τον δηλωνεις στην paypal ουτως ωστε να σου επιστρεψει τα χρηματα σωστα ?Ακριβώς.
-
Κι από εμένα κανένα πρόβλημα.
Χρεωστική και e-banking, η συναλλαγή εμφανίστηκε μετά από 3 μέρες, πέρασα τον κωδικό, κι όλα καλά.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)