-
Και γω πλεον βλεπω μονο το ακρως οικογενειακον, Κωνσταντινου και Ελενης και, εννοειεται, 50-50 οποτε ειμαι σπιτι. Ο καιρος του Αρναουτογλου ειναι πραγματι φοβερος και καμια φορα τον βλεπω και γω.
Αντε να δουμε ποτε το Mad και το MTV θα αρχισουν να εκμπεμπουν ψηφιακα γιατι βαριεμαι να χρησιμοποιω 2 τηλεχειριστηρια
-
Iστορίες του σύμπαντος αυτή την ώρα στη ΝΕΤ. Επανάληψη αλλά αξίζει!
-
'Μίλα μου βρώμικα'
Δεν είχα πάρει είδηση τη σειρά τον χειμώνα, είδα 1-2 επεισόδια τώρα και τα έχασα από το πως γυρίστηκε τέτοιο πράγμα για την ελληνική τι-βι.
Είχα να γελάσω τόσο από το 50-50 (τελείως διαφορετικό είδος βέβαια).ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες είναι πολύ καλοί στους ρόλους τους με 1ο αστέρι τον Γεννατά (καλός κωμικός, αλλά και ηθοποιός).
http://mmetoday.pblogs.gr/files/f/27056 ... eed_gr.jpg
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Μίλα μου βρώμικα'Δεν είχα πάρει είδηση τη σειρά τον χειμώνα, είδα 1-2 επεισόδια τώρα και τα έχασα από το πως γυρίστηκε τέτοιο πράγμα για την ελληνική τι-βι.
Είχα να γελάσω τόσο από το 50-50 (τελείως διαφορετικό είδος βέβαια).ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες είναι πολύ καλοί στους ρόλους τους με 1ο αστέρι τον Γεννατά (καλός κωμικός, αλλά και ηθοποιός).
http://mmetoday.pblogs.gr/files/f/27056 ... eed_gr.jpg
Η ξανθια ομως
-
-
-
-
Βλάσφημε!
-
Νot home alone
-
Χάλια, πατσαβούρα, κιούσπα και σφουγγαρίστρα. Φόλα.
-
Ακριβως .
Τι ηθελες να γραψω ;Οι Φιλοι για παντα που τραγουδανε φετος ;
-
Σεμνά με την φίλη μου .....
-
Εμείς; Αυτή σεμνά.
-
Χαλάρωσε'' στρατιώτη'.'
-
Άλλος θα βγει αναφερόμενος.
-
Η δυναμη της τεχνολογίας εεεεεεεέ.?
Θα την ηθελα την Κατερινα για γραματέα να μου σηκωνει το ηθικό. -
Αυτό το 'παιδί' που παρουσιάζει το balkanexpress στην ετ3 το έχει προσέξει κανείς;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτό το 'παιδί' που παρουσιάζει το balkanexpress στην ετ3 το έχει προσέξει κανείς;'Παληκαρι'...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Η ξανθια ομως
Aπλα,
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτό το 'παιδί' που παρουσιάζει το balkanexpress στην ετ3 το έχει προσέξει κανείς;ω ναι,με τρομερο σιγμα,επιπεδου αντζελας
Τηλεόραση