-
Κατάλαβα φίλε μου. έχω βρει ενα 106 με 142hp και θα πάω να το δώ. απλά δεν φοράει καλό σασμαν. Θα σε καλέσω αν ειναι να το δούμε γιατι με ενδιαφέρει και το δικο σου..
οσο για το μπρουλουμπου μπρουλουμπου μήπως ειναι κάποιο πράβλημα και δεν ειναι θέμα εγκεφάλου?
Σε ευχαριστώ και συγνώμη αν σε κουράζω με της ερωτήσεις μου.
-
Απλά σου λέω ότι πολλοί θα ήθελαν να κάνει έτσι! Πάρε το σαν πλεονέκτημα, άσε που υπάρχει και ο νορμάλ εγκέφαλος ώστε να καταλάβεις αμέσως την διαφορά!Αναφορικά,σαζμάν και ημιαξόνια είναι πληρωμένα στον zanghellini περίπου 7000 ευρώ και είναι το Α και το Ω στις επιδόσεις του αυτοκινήτου.(τα ημιαξόνια είναι αχρησιμοποίητα στο ράφι,τώρα φοράει peugeot sport)
Να σαι καλά! Και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!Να συμπληρώσω πως τα BFgoodrich είναι πλέον 8 κ όχι 4!
-
up...
-
καλησπερα μηπως δινεις χωριστα τα ελατηρια της H&R ;;;
-
Δεν δίνεται τίποτα ξεχωριστά...το γράφω άλλωστε και στην αρχική αγγελία...
Ευχαριστώ. -
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο φίλος παραπάνω να μην έκανε χιούμορ... και να θελει στην πραγματικότητα τα ελατήρια από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο?
Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση... ή αλλοιώς πάμε για Guinness world record! -
Αν αλλάξεις γνώμη και οι ζάντες σου είναι οι kosei k1 15' ενδιαφέρομαι στείλε π.μ. τιμη-κατάσταση και αν είναι με λάστιχα ή χωρίς κτλ
-
up...με τιμή που το κατατάσσει ως το φτηνότερο της αγοράς σύμφωνα με το επίπεδο εξέλιξης και την προικούλα του.
Άντε γιατί το R2 περιμένει... -
up με τιμή στις 14000 ευρώ!!!!!! Όποιος το αποκτήσει ,για την πρώτη χρονιά 8α χρειαστεί μόνο βενζίνη!!!
-
up κ καλές γιορτές σε όλους!!!
-
Μετά την χαρά και υπέρτατη ευχαρίστηση της Ριτσώνας το αυτοκίνητο διατίθεται προς πώληση!!!
-
up.
-
Ψάχνω για ένα καλό Ν2.
Το δικό σου διατίθεται ακόμα και πόσο;
Σε παρακαλώ κάνε μια περιγραφή της τωρινής του κατάστασης και της προίκας του και πως θα μπορούσα να το δω;
Ευχαριστώ. -
Το αυτοκίνητο είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έτρεξε τελευταία φορά στην Ριτσώνα με 3 κύπελλα.Όποτε θες κάλεσέ με να το δεις και από κοντά στην Αθήνα στα Βόρεια Προάστεια. Ειδάλλως , καλώς εχόντων των πραγμάτων στις ειδικές του Παλαδίου σε ένα μήνα.
Saxo VTS super N με τιμή!!