-
Πανηγυρικη εκκινηση στο κεντρο της πατρας σαββατοβραδο, καλο ακουγεται. Τρεις ειδικες, παλι καλο και ενδιαφερον .Να μου ελεγε καποιος που ειναι η (ΚΑΡΟΥΣΙ) για να κατεβω για δοκιμες.
-
Kαλημερα!
θα ηθελα να ρωτησω αν θα διεξαχθει κανονικα ο αγωνας...
Αν ναι ,ας τονιστει και εδω μεσα γιατι ειναι αρκετοι που ρωτανε και διαδιδονται πολλα στον αερα,οποτε καλο ειναι να ξεκαθαριστουν ολα αυτα , καταρχην
και κατα δευτερον να ξερουμε αν 'πρεπει' να συνεχιζουμε την προετοιμασια μας για τον αγωνα ή οχι...Ευχαριστω εκ των προτερων για την διευκρινηση
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Kαλημερα!θα ηθελα να ρωτησω αν θα διεξαχθει κανονικα ο αγωνας...
Αν ναι ,ας τονιστει και εδω μεσα γιατι ειναι αρκετοι που ρωτανε και διαδιδονται πολλα στον αερα,οποτε καλο ειναι να ξεκαθαριστουν ολα αυτα , καταρχην
και κατα δευτερον να ξερουμε αν 'πρεπει' να συνεχιζουμε την προετοιμασια μας για τον αγωνα ή οχι...Ευχαριστω εκ των προτερων για την διευκρινηση
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Θεού Θέλοντος Πάντα!!!!!!!!!!!!!!!)Δεν καταλαβαίνω, τι ακούγεται?????????
-
σαφης διευκρινηση....
ευχαριστουμε!
υγ. Κωστα,εχεις προσωπικο μηνυμα.
-
Ωραια , τοτε ζηταω αλλους 4 αγωνιζομενους για την αυτοκινηταμαξα που θα παμε στην Πατρα , μπουρμπουλια ¨* μου
Viva la patra viva Rio , viva Fteri
ζηλια Λου Μου μου που δεν θα εισαι ...
Γιου νοου μπουρμπουλια ? ρωτα με να σου πω ........
-
Kαλημερα!να ξερουμε αν 'πρεπει' να συνεχιζουμε την προετοιμασια μας για τον αγωνα ή οχι...
Επιτέλους και κατι καλό.
-
Τοπικοί επίδοξοι πρωταθλητές ετοιμαστείτε .
Εκείνο το κίτρινο άσπρο ΑΧ ξέρουμε αν θα τρέξει? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραια , τοτε ζηταω αλλους 4 αγωνιζομενους για την αυτοκινηταμαξα που θα παμε στην Πατρα , μπουμπουκια μουViva la patra viva Rio , viva Fteri
Μπορεί να παραβρεθεί και σαν θεατής άλλωστε και μόνο η παρουσία τέτοιον προσώπων ανεβάζει το επίπεδο ενός αγώνα.
Θα των προτιμούσαμε βέβαια να έτρεχε αλλά τι να κάνουμε. -
Ο χρήστης AND.TZORTZ έγραψε:
Ωραια , τοτε ζηταω αλλους 4 αγωνιζομενους για την αυτοκινηταμαξα που θα παμε στην Πατρα , μπουμπουκια μου
Viva la patra viva Rio , viva Fteri
Μπορεί να παραβρεθεί και σαν θεατής άλλωστε και μόνο η παρουσία τέτοιον προσώπων ανεβάζει το επίπεδο ενός αγώνα.
Θα των προτιμούσαμε βέβαια να έτρεχε αλλά τι να κάνουμε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
η φτερη να φανταστω θα ειναι ανηφορικη ως σελιντουντας ετσι??
-
Αν θελετε ελατε να τρεξουμε παρεα!! Ποτε μπηκατε τελευταια φορα σε αυτοκινητο του 70;
-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Αν θελετε ελατε να τρεξουμε παρεα!! Ποτε μπηκατε τελευταια φορα σε αυτοκινητο του 70;TO 1983 KAI AN !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Kαλημερα!θα ηθελα να ρωτησω αν θα διεξαχθει κανονικα ο αγωνας...
Με την ιδια λογικη, μπορουμε να ξερουμε κατι για το Ρ.Σ στα Γιαννενα στις 5/9?
Αποστολη?
Συγγνωμη για το -
Χάρτης,ωράριο,δήλωση Συμμετοχής κλπ και στο http://www.aop.gr
-
6 τα αυτοκινητακια πανω στην νταλικα
Κανενας αλλος ? για τα μπουρμπουλια ........
To ευτυχεστερο γεγονος ειναι οτι βλεπω να ξεσκεπαζουν τα ποιοτικα μας τα Ν2 τους και παλι ....
-
ας ανεβασω αυτο επανω....εστω και χωρις να γραψω κατι,γιατι τα αλλα θεματα που ειναι πιο ψηλα....εχουν κατι απο ciao ,hallo κλπ.....
-
Για περισσότερες πληροφορίες στο www.aop.gr
-
Για την νταλικα ......... εχουμε ακομα 2-3 θεσουλες οποιος θελει μπορει κι εδω η πμ.!
-
Ετοιμαστείτε, πληρώματα, θεατές το ΑΧΑΙΟΣ ξεκινά με αρκετές συμμετοχές '''''''
-
Ξέρουμε αριθμό συμμετοχών?
35ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ