-
ΦΙΛΕ CMARIN ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ BONUS ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΘΜΟ ΟΠΟΙΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΟ SOLBERG Ή ΟΧΙ? ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. -
Ο χρήστης karalbi έγραψε:
ΦΙΛΕ CMARIN ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ BONUS ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΘΜΟ ΟΠΟΙΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΟ SOLBERG Ή ΟΧΙ? ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.όπως εγραψα και πιο πάνω, ΝΑΙ
- Solberg (Solberg & Loeb)
-
ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΗΡΑ 1 ΒΑΘΜΟ ΕΝΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ 2 ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ
1.GRONHOLM
2.SOLBERG
3.CITROEN -
Μετά τον αποκλεισμό των Peugeot από το Ράλλυ Κύπρου, άλλαξε και η βαθμολογία του διαγωνισμού και βεβαίως η κατάταξη.
-
Καταποντισμός!!!Δεύτερο 'κουλούρι'!! Ατιμη αντλία μας κατέστρεψες!!
-
Εγώ και έτσι και αλλιώς πάλη κουλούρα πείρα.
Σαν να μην τα πάω καλά με τις προβλέψεις μου φαίνεται. -
Ούτε κρύο ούτε ζέστη, και πριν την αντλια και μετά τα ίδια. Αυτοι οι βαθμοί των ομάδων με δυσκολέυουν. Αν ο Provera δεν κάνει καλή δουλειά στο 51ο θα των απολύσω.
-
Την έχασα και γω τη μοναδα μου απο το Κύπρου
Θέλω να παίξω πεζώ για το 51ο αλλά δεν... -
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ 1 ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΑΓΩΝΑ.
ΤΟ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ! -
Στην Φινλανδια αναμένετε κάποιες ομάδες να κατέβουν με τριτο αυτοκίνητο, το οποίο αν δεν κάνω λάθος οι βαθμοί που θα κερδίσει αν κερδίσει δεν θα μετράνε για το πρωτάθλημα κατασκευαστών αλλα μόνο για το οδηγών. Στον διαγωνισμό μας να τα λάβουμε υπ΄οψιν? Δεν θυμάμε να έχουμε συζητηση κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής μόνο η Peugeot έχει επιβαιβεωση τη τριτη συμμετοχή για το 307 με τον LINDHOLM όπως έγραψε σε άλλο θέμα ο harriswrc.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Στην Φινλανδια αναμένετε κάποιες ομάδες να κατέβουν με τριτο αυτοκίνητο, το οποίο αν δεν κάνω λάθος οι βαθμοί που θα κερδίσει αν κερδίσει δεν θα μετράνε για το πρωτάθλημα κατασκευαστών αλλα μόνο για το οδηγών. Στον διαγωνισμό μας να τα λάβουμε υπ΄οψιν? Δεν θυμάμε να έχουμε συζητηση κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής μόνο η Peugeot έχει επιβαιβεωση τη τριτη συμμετοχή για το 307 με τον LINDHOLM όπως έγραψε σε άλλο θέμα ο harriswrc.Σαν οδηγούς (τους 3ους γενικά) μπορείς να τους προβλέψεις κανονικά. Στο κατασκευαστών μετράει η βαθμολογία όπως το WRC. Aν δεν παίρνουν βαθμούς εκεί, δεν θα πάρουν ούτε στον διαγωνισμό.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Στην Φινλανδια αναμένετε κάποιες ομάδες να κατέβουν με τριτο αυτοκίνητο, το οποίο αν δεν κάνω λάθος οι βαθμοί που θα κερδίσει αν κερδίσει δεν θα μετράνε για το πρωτάθλημα κατασκευαστών αλλα μόνο για το οδηγών. Στον διαγωνισμό μας να τα λάβουμε υπ΄οψιν? Δεν θυμάμε να έχουμε συζητηση κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής μόνο η Peugeot έχει επιβαιβεωση τη τριτη συμμετοχή για το 307 με τον LINDHOLM όπως έγραψε σε άλλο θέμα ο harriswrc.Κατα τ αλλα cost cutting!
Ελπιζω να συνεχισουν να κατεβαζουν οι ομαδες 3ο αυτοκινητο μπας κ επιτραπει ξανα η επισημη χρηση του. -
Επειδή είμαι νέο μέλος πρώτη φορά παίρνω μέρος στο WRC του Forum! Θα μπώ στην κατάταξη? Και να μην μπώ δεν πειράζει για την πλάκα έκανα πρόβλεψη, απλά ρωτάω απο περιέργια!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Ο χρήστης Andreas_7 έγραψε:
Επειδή είμαι νέο μέλος πρώτη φορά παίρνω μέρος στο WRC του Forum! Θα μπώ στην κατάταξη? Και να μην μπώ δεν πειράζει για την πλάκα έκανα πρόβλεψη, απλά ρωτάω απο περιέργια!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Καλωσήρθες! Φυσικά και θα μπεις στην κατάταξη κανονικά!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλωσήρθες! Φυσικά και θα μπεις στην κατάταξη κανονικά!!!Eυχαριστώ! Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Λοιπόν, πολύ σύντομα. Στην Αργεντινή 2 πόντους έπιασαν:
Christos M
cmarin
FABIAMANIAC
king1
kouk
nikoswrc
piko
S3
tazz
thvarveris
tsilisΣτην κορυφ'η παραμένει ο Ηακκ αλλά τον πλησίασαν στον 1 πόντο οι: nass, tsilis.
Nεότερα μετά την Φιλανδία
-
Κώστα...
Να σε ρωτήσω αν γίνεται (μη πεις όχι γιατί... )
Δεν γίνεται να ανοίξεις από τώρα το WRC Forum-Προβλέψεις : 10 γύρος, Γερμανία να βάλουμε τα στοιχεία μας γιατί έρχονται και διακοπές και τα χωριά πάσχουν από internet... Εκτός αν γίνεται με άλλον τρόπο... Δεν θέλω να βαλω μεσάζοντα να μου γράψει τις προβλέψεις
Δεν λέει να χάσουμε την πρώτη θέση από τις διακοπές και τα μπόνους ( !!!) -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Κώστα...
Δεν γίνεται να ανοίξεις από τώρα το WRC Forum-Προβλέψεις : 10 γύρος, Γερμανία να βάλουμε τα στοιχεία μας γιατί έρχονται και διακοπές και τα χωριά πάσχουν από internet... Εκτός αν γίνεται με άλλον τρόπο... Δεν θέλω να βαλω μεσάζοντα να μου γράψει τις προβλέψεις
Δεν λέει να χάσουμε την πρώτη θέση από τις διακοπές και τα μπόνους ( !!!)Oι διαταγές ικανοποιούνται πάντα την επόμενη μέρα, για θαύματα από Δευτέρα!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=8010 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κώστα...
Δεν λέει να χάσουμε την πρώτη θέση από τις διακοπές και τα μπόνους ( !!!)Oι διαταγές ικανοποιούνται πάντα την επόμενη μέρα, για θαύματα από Δευτέρα!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=8010Πόρωση το Φόρουμ πόρωση!!!
Πάντως κι εγω βρήκα PC με Internet στην Κύμη,οπότε.....!!!
ΥΓ Hakk δίκηο έχεις,δια αντιπροσώπου είναι καλύτερα,αλλά τι να κάνουμε? Πέσαμε σε αδέκαστους!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κώστα...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=8010Ηθελα να'ξερα γιατι δεν σκεπτεσαι οτι υπαρχουν ανθρωποι με IQ μαιντανου.
Ξερεις τι κατορθωσα να κανω ?Τις προβλεψεις μου για το Γερμανικο τις εγραψα στο site της Φιλανδιας και τις προβλεψεις της Φιλανδιας τις εβαλα στο Γερμανικο.Αλλα ΔΕΝ τις αλλαζω γιατι ......αν μου κατσει????
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!