-
Ο χρήστης ast έγραψε:
H τιμη του ειναι 740 αλλα εγινε ανταλαγη με μεγαλυτερης αξιας φακο και ηρθε μια η αλλη περιπου
Αν δε με απατά η μνήμη μου, είχες έναν 70-200 F/4 IS L για τηλεφακό. Έφυγε;
Σωστα θυμασαι.Καταπληκτικος φακος,σιγουρα ενα κλικ επανω απο το sigma,αλλα τα 200mm δεν με καλυπτανε πλεον.
Εγινε λοιπον η ανταλλαγη -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να υποθέσω ότι θα τον πάρεις μαζί στην επόμενη εκδρομή του SC στις Άλπεις;Mε συνολικο βαρος μηχανης και φακου στα 2.5 κιλα,δεν νομιζω να ειναι καλη λυση να τον κουβαλαω στις πιστες
-
-
θα τη χρησιμοποιείς για φρένο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θα τη χρησιμοποιείς για φρένοχμμμ να σε πω...δεν ειν'κακη ιδεα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τόχεις!Aλοιμονο,τσαμπα χυνω τοσα κιλα ιδρωτα στο γυμναστηριο?
-
Κάντου ένα Focus Test, αυτοί οι Sigma είναι λίγο για τον μπέο και ο 1 στους 2 δεν παίζουν καλά.
Την είχα πατήσει, γι αυτό στο λέω, είχα πάρει τον αντίστοιχο 70-200 2.8 και τον γύρισα πίσω και έδωσα άλλα τόσα και πήρα τον αντίστοιχο Nikon με VR
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Κάντου ένα Focus Test, αυτοί οι Sigma είναι λίγο για τον μπέο και ο 1 στους 2 δεν παίζουν καλά.Την είχα πατήσει, γι αυτό στο λέω, είχα πάρει τον αντίστοιχο 70-200 2.8 και τον γύρισα πίσω και έδωσα άλλα τόσα και πήρα τον αντίστοιχο Nikon με VR
Eυτυχως και οι 3 sigma Που εχω μου βγηκαν ξουραφι
-
Παιδιά, έχω ενα φλας Sigma EF-430 super .
Το είχα πάρει για την 500αρα μου (φιλμ), ξέρουμε αν μπορεί να δουλέψει στις ψηφιακές; -
Η συμβατότητα του φλας εξαρτάται από 2 τομείς:
-Η τάση σκανδαλισμού (triggering voltage) του φλας να μην είναι υπερβολικά μεγάλη γιατί μπορεί να κάνει ζημιά στη μηχανή.*
-Το φλας και το σώμα να μιλάνε στο ίδιο πρωτόκολλο.Για το πρώτο, δες εδώ: http://www.botzilla.com/photo/strobeVolts.html
Για το δεύτερο, το εν λόγω φλας λογικά θα έχει E-TTL, σίγουρα όχι E-TTL2. Έχει και Μ απ'ότι βλέπω. Έχει δικό του θυρίστορ για να παίζει αυτόματα;
-
Τελίκα δεν έπαιξε...
Δούλεψε στο Manual για λίγο, αλλα μου πέταγε error στην μηχανή και το παράτησα...
-
Έχουνε σαλτάρει εκεί στο Adorama
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έχουνε σαλτάρει εκεί στο Adoramaγιατί ;
πάντως δεν ξαναψωνίζω από εκεί σοβαρό εξοπλισμό. είχα πάρει μτχ τον 28-105 ο οποίος ναι μεν ήταν εντάξει εκτός απ'το πρόβλημα που μου πέταγε καμιά φορά error 99 αν θυμάστε, και όταν πήγα να τον δώσω σε άλλο κατάστημα να τον πουλήσω-ενημερώνοντας φυσικά για το πρόβλημα-μου είπαν ότι είναι πειραγμένη η μοντούρα.
γενικώς έχω ακούσει κι από αλλού τα χειρότερα
-
Έχουνε σαλτάρει εκεί στο AdoramaΤι εγινε αν επιτρεπεται?
-
Πήρα τηλέφωνο να μάθω αν έχουν κανέναν Canon 70-200 μεταχειρισμένο, είχαν μόνο τον 4άρι χωρίς IS (2 κομμάτια κιόλας).
Ρωτάω το παλικάρι ποια είναι η τιμή τους... 500 ευρώ μου απαντά, μα καλά 580 εχει καινούριος του λεω, ε εντάξει τότε 480 ΜΠΑΚΑΛΙΔΕΣ μεχρι τέλους!τεσπα... λεω καμία 1D mkIII παίζει; (μεταχείρα πάλι) ναι μου λέει στα 3.200 (με 3.450 καινούρια)... οκέϊκ...
Λεω μια 1ds mkii (η δικιά μου) πόσο πιάνει; ε κανένα χιλιάρικο... η απαντησή του. Ώπα ρε φίλε, δηλαδή η mk III πόσο πάει (υπόψην τιμή adorama καινούριας 6.800), μου λεει δεν εχω τώρα αλλα προχθές πούλησα μια τέτοια με 800 κλικ στα 2.200Ο ψεύτης ο ίδιος!!!!
-
Καλά.. εντάξει πες τους....!
Σε τηλεφωνική συζήτηση πάντως για αγορά φακού που είχε ένας φίλος, ρωτάει πόσο κάνει π.χ. ο Canon 17-40mm? Χμμμ εε για να δώ.. εεεε κι αρχίζει κάτι πολλαπλασιασμούς του στύλ 5 x 7 35 + 200 - 120 + 560 μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα..... επί τόσο, μείων 30 και θα σου κάνω μια έκπτωση 40 ευρώ... αρα θα πάει απο 630, 590... και θα κάνω μια έκπτωση επειδή είναι προσφορά για αυτές τις μέρες τόσο.... κλπ...
Δηλαδή πόσο? Λέει ο φίλος μου. Και ξαναρχίζει 5 x 7 35..... κλπ... και τιμή δεν καταλάβαινε πόσο..
(τυχαία βάζω φακό πολλαπλασιασμούς και τιμή).
-
Δες τε και στην αμερικη για μεταχειρες!!1 B&H. Ηρθε σημερα πρωι πρωι η d 5000 και την μαθαινω... δοκιμαζοντας... πρωτη εντυπωση πολυ ελεφρια.... σε συγκριση με την F2 του 76 και τους τοτε φακους!!! Θα επανελθω
-
Πήρα τηλέφωνο να μάθω αν έχουν κανέναν Canon 70-200 μεταχειρισμένο, είχαν μόνο τον 4άρι χωρίς IS (2 κομμάτια κιόλας).
Ρωτάω το παλικάρι ποια είναι η τιμή τους... 500 ευρώ μου απαντά, μα καλά 580 εχει καινούριος του λεω, ε εντάξει τότε 480 ΜΠΑΚΑΛΙΔΕΣ μεχρι τέλους!τεσπα... λεω καμία 1D mkIII παίζει; (μεταχείρα πάλι) ναι μου λέει στα 3.200 (με 3.450 καινούρια)... οκέϊκ...
Λεω μια 1ds mkii (η δικιά μου) πόσο πιάνει; ε κανένα χιλιάρικο... η απαντησή του. Ώπα ρε φίλε, δηλαδή η mk III πόσο πάει (υπόψην τιμή adorama καινούριας 6.800), μου λεει δεν εχω τώρα αλλα προχθές πούλησα μια τέτοια με 800 κλικ στα 2.200Ο ψεύτης ο ίδιος!!!!
Περιεργο,εμενα μου πηραν τον 70-200 f4 IS (για ανταλαγη) στα 670 ευρω,οταν καποια γνωστα μαγαζακια του κεντρου μου δινανε 500 και 550 ευρω αντιστοιχα
Στο κακαπι στελνω ενα φιλο που ηθελε να δωσει 2 φακους ανταλαγη για να παρει εναν αλλο φακο
Ξανα μανα σε καταστημα κεντρου του δινανε 700 ευρω και μετα πηγε αντοραμα και του δωσανε 810Τι να πω ισως οι τιμες στα μεταχειρισμενα διαμορφονωνται αναλογα με το στοκ που εχουν(σε μεταχειρισμενα)
-
Ρε παιδια ξερει κανείς που μπορώ να βρω ενα κιτάκι ND Grad φίλτρα για 67mm?
-
πού μπορώ να βρω αξεσουάρ >Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ρε παιδια ξερει κανείς που μπορώ να βρω ενα κιτάκι ND Grad φίλτρα για 67mm?
κιτάκι όλα σε ένα δε νομίζω να βρεις, ξεχωριστά ναι
πού μπορώ να βρω ειδικά αξεσουάρ manfrotto, όπως κάτι τέτοιο ? ούτε στο ebay δεν βρίσκω
Φωτογραφία. Ασχολείστε;