-
Ποιο από τα δύο να επιλέξω? Το polo είναι πιο ωραίο αλλά με ανυσηχεί το turbo σε τοσο λίγα κυβικά στο θέμα ευπάθειας του κινητήρα, Το Yaris ωραίο και αυτό με λίγο μικρότερους χώρους αλλά 101hp ατμοσφαιρικά... Οι εκδοσεις είναι η comfortline(15800E) για το polo και η dynamic για το yaris(15100E)...Τι να επιλέξω? Μην μου πείτε για άλλες μάρκες..
-
Ποιο από τα δύο να επιλέξω? Το polo είναι πιο ωραίο αλλά με ανυσηχεί το turbo σε τοσο λίγα κυβικά στο θέμα ευπάθειας του κινητήρα, Το Yaris ωραίο και αυτό με λίγο μικρότερους χώρους αλλά 101hp ατμοσφαιρικά... Οι εκδοσεις είναι η comfortline(15800E) για το polo και η dynamic για το yaris(15100E)...Τι να επιλέξω? Μην μου πείτε για άλλες μάρκες..
-
-
Polo!
-
τώρα σοβαρά, υπάρχει δυσκολία επιλογής?
-
χαλαρα γιαρις...
-
-
Οριακά Yaris.
-
Το Polo πιό ολοκληρωμένο αλλά το Yaris λιγότερο 'ριψοκίνδυνο'.
-
ορφεα, αν κατάλαβα καλά από το nickname είσαι γεννημένος το 2007, άρα 3 χρονών. Μήπως είναι νωρίς να προχωρήσεις σε αγορά; Σταθερή δουλειά έχεις, μορφωμένος είσαι; Συμπλήρωσε το προφίλ σου, να μπορούμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα...
Από τα 2 που λες, εγώ θα πήγαινα στο Polo. Πιο καινούριο, πιο καλές επιδόσεις (κάτι μου λέει και κατανάλωση, ανάλογα με τις συνθήκες που αντιμετωπίζεις φυσικά), περίπου στα ίδια ευρώ. Αν όμως φοβάσαι τη μαγική αντιπροσωπεία VW, καλύτερα στο Yaris, δεν χάνεις τίποτα. Το τούρμπο μην το φοβάσαι πάντως.
Για τους χώρους που υπερτερεί το Polo είσαι σίγουρος; Εμένα το Yaris δεν μου φάνηκε μικρό σε κάτι.
-
BMW 116i.
Έχει και την κίνηση στον σωστό άξονα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
BMW 116i.
Έχει και την κίνηση στον σωστό άξοναΚοστίζει όμως 15.000 που έχει να δώσει το παλικάρι ;;;
-
ε ο μιραγκε αμα δεν πεταξει το ακυρο....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
BMW 116i.
Έχει και την κίνηση στον σωστό άξονα -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
BMW 116i.
Έχει και την κίνηση στον σωστό άξοναΚοστίζει όμως 15.000 που έχει να δώσει το παλικάρι ;;;
Επειδή το forum είναι αυτοκινητιστικό επιβάλλεται να προτείνουμε άσχετα αυτοκίνητα τα οποια ουδεμία σχέση έχουν με τα ζητούμενα του χρηστη.
Και για να συνεχίσωΑς αγοράσει μια μεταχειρισμένη
-
γιαρις χωρις δευτερη σκεψη......αν υπερτερει καπου το πολο ειναι οι επιδοσεις οσο δεν θα βρισκεται στο συνεργειο!!!
-
Ωραίο το πολάκι, έχω μπει. Λίίίγο πιο ασθενικό στις χαμηλές απ' το παλιό (όσο παράξενο κι αν ακούγεται) αλλά ικανοποιητικό. Μαπέ αντιπροσωπεία και αξιοπιστία. Αν μπεις στο σχετικό φόρουμ θα τα δεις και μόνος σου.
Το Yaris υστερεί σχεδόν σε όλα αλλά αξιοπιστία και σέρβις είναι υπέρ του.
-
Το μοτέρ 1,2 TSI το χρησιμοποιεί και η scoda octavia 5 και σύντομα θα μπει και στο audi A3..Πιστεύω δε, πως η VW είναι μία αρκετά αξιόπιστη εταιρία για να διακινδυνεύσει το μοντέλο της...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Το Yaris υστερεί σχεδόν σε όλα αλλά αξιοπιστία και σέρβις είναι υπέρ του.come again
-
Kαλά τα λέει ρε συ
Νεο polo 1.2 TSI 105hp ή Yaris 1.3 101hp